Dostavil jsem se reportovat ME a když jsem viděl malý počet lidí na začátku SE 2000+200 a deep pomalou strukturu ME, nějak se mi zachtělo si SE pinknout.
Tak jsem postupně oslovil pár známých tváří - Jirka Horák, čeky, Amba, ... s tím, že pokud prodám 50% tak naběhnu do turnaje.
Že to trefím předpovídal první čeky (10) a Ivan Barczi (10), Jirka Horák (10) a Amba všechny trumfnul a vzal posledních 20 -
nejlepší investice večeraSamozřejmě, že v té době začali na ME poměrně rychle vypadávat hráči a následně na FT byla každou chvilku akce s AI, tak jsem se celkem naběhal mezi seatem na SE, notasem u druhého stolu a FT.
Moje hra nebyla nijak zajímavá (jako skoro vždy), v podstatě jsem po pěti levelech byl pořád okolo starting stacku. Pak jsem se trošku odhodil, už to nevypadalo dobře.
Objevil se Amba (manažer klubu) a tak jsem mu řekl, ať řekne dealerům, že má u mne procenta, tak ať mne nesucknou ...
Amba promluvil k dealerovi, ten mi hned rozdal AA a osoba před mnou se rozhodla krást s 56o, dealer si nedovolil promarnit investici svého manažera = první double up (to nás bylo asi 16-17).
Na našem stole jsme byli 3-4 s přibližně stejnýma stackama a nastala doba vysokých blindů a tedy pouze push-fold fáze. Nějak jsme to přežili bez dorovnávání a přišel FT.
A tady jsem nasadil strategii - počkám, až se navzájem vyřadí ostatní a snad něco aj vytočím.
Při 1500/3000 + ante si jeden raisl na 12k (mel asi 38-40k) a já našel 66 ... push 27k a on po chvilce přemýšlení dorovnal s QT. Board 624 3 4
Po zodpovědném zahazování jsem našel AKo a pushnul opět něco okolo 9BB ... dorovnal mne s AQ a při otáčení flopu byla hned první Q ...
... zase NEVER! a to nás bylo myslím 7 ....
konal se zázrak .... river
K Pak jsem ještě jednou ustál AA a dokonce Triple Up ...
Přede mnou seděl Jirka Lazar a jako mohutný CL s cca 20-22 BB, mi pořád posílal AI, na což jsem zodpovědně zahazoval ...
Až jsme byli 3. tak už jsem mu ty cca 4BB callnul s K4, Jirka mel Q9 ... Q došlo na flopu a už se nekonal 3ouťák .... jednou za pětiletku stačí ....
PS: jsou volné % na sobotní B**n Pokerportal Live