Wolf's way
Re: Wolf's way
Dnes dosť blbý deň, stačí pozrieť graf... Na jednom stole vyhrám BI a súčastne hneď na druhom stole ho pustím, to sa mi dnes stalo 3x, a najlepšie to bolo 18:58 odišiel 1BI a 19:00 na dvoch stoloch 1BI dokopy za 2 minuty som teda prisiel o 3BI .. Ale musim sa nato pozerať optimisticky, narakeoval som dosť a nazbieral dosť bodov Dnes kvôli hokeju končím... Slovenskóóóó
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
skus sa prestat sustredit na kazdy BI, ktoru stotinu si ho pustil a ci si ho pustil, ale napr to vobec neries a ries ci si zahral dobre vs superov range..graf si pozri tak raz za tyzden:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no budem to musiet tak urobit, pisat do blogu budem raz tyzdenne.
Pridavam jednu ruku
Pacific Poker - $0.06 NL - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: $2.69
SB: $1.18
BB: $9.85 11/3/0 WTS 50 38 rúk
Hero (UTG): $6.35
MP: $2.64
CO: $3.98
SB posts SB $0.03, BB posts BB $0.06
Pre Flop: ($0.09) Hero has A A
Hero raises to $0.24, MP calls $0.24, fold, BTN calls $0.24, SB calls $0.21, BB calls $0.18
Flop: ($1.20, 5 players) J 9 K
SB bets $0.12, BB calls $0.12, Hero raises to $1.10, fold, fold, SB calls $0.82, BB calls $0.98
Turn: ($4.34, 3 players) 6
BB checks, Hero bets $3.50, BB calls $3.50
River: ($11.34, 3 players) 9
BB checks, Hero checks
BB shows K K (Full House, Kings full of Nines) (PreFlop 17%, Flop 64%, Turn 76%)
Hero mucks A A (Two Pair, Aces and Nines) (PreFlop 64%, Flop 12%, Turn 5%)
SB mucks 8 T (One Pair, Nines) (PreFlop 19%, Flop 24%, Turn 19%)
BB wins $3.79
BB wins $6.89
Pridavam jednu ruku
Pacific Poker - $0.06 NL - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: $2.69
SB: $1.18
BB: $9.85 11/3/0 WTS 50 38 rúk
Hero (UTG): $6.35
MP: $2.64
CO: $3.98
SB posts SB $0.03, BB posts BB $0.06
Pre Flop: ($0.09) Hero has A A
Hero raises to $0.24, MP calls $0.24, fold, BTN calls $0.24, SB calls $0.21, BB calls $0.18
Flop: ($1.20, 5 players) J 9 K
SB bets $0.12, BB calls $0.12, Hero raises to $1.10, fold, fold, SB calls $0.82, BB calls $0.98
Turn: ($4.34, 3 players) 6
BB checks, Hero bets $3.50, BB calls $3.50
River: ($11.34, 3 players) 9
BB checks, Hero checks
BB shows K K (Full House, Kings full of Nines) (PreFlop 17%, Flop 64%, Turn 76%)
Hero mucks A A (Two Pair, Aces and Nines) (PreFlop 64%, Flop 12%, Turn 5%)
SB mucks 8 T (One Pair, Nines) (PreFlop 19%, Flop 24%, Turn 19%)
BB wins $3.79
BB wins $6.89
- vlk25
1)
- raise na flope je podla mna velky, raisol by som tak 0.6-0.7
- call od 11/3 moze znamenat set aj ked sa divim lebo ten loose call od SB ukazuje jasnu drawing hand
2)
- turn prisla karta co nedokoncuje ddraw, ale mas tam 2 hracov a jeden je super tight a chodi s 50% do showdownu, este mrkni ake mal w$SD ak vysoke tak ide do SD s kartami co vyhravaju cize nuts alebo almost nuts.
- keby tam bol len loose hrac (SB) tak je ten bet uplne v poriadku, ale mas tam tight BB a keby si vedel, ze je ultra weak tight (co bol) tak nemozes takto betnut - on ma vulnerable hand ktora je silne trafena a nielen ze neraisne flop ani nebetne turn!!!
- ja by som betol tak 2.5$ ale mozno tu neni odveci check behind - mas stale len AA, drzis As takze nut FD nema nik a ked tojde nieco ako Qs tak by to checkol aj ten s tou postukou (SB) . Usetril by si 3.5$ + 0.4$ na flope no skoro 4$, ja moc agresivne nejdem ked je tam fish a weak tight hrac presne pre tieto ich pasivne callovania a checkovania setov a pod.
- raise na flope je podla mna velky, raisol by som tak 0.6-0.7
- call od 11/3 moze znamenat set aj ked sa divim lebo ten loose call od SB ukazuje jasnu drawing hand
2)
- turn prisla karta co nedokoncuje ddraw, ale mas tam 2 hracov a jeden je super tight a chodi s 50% do showdownu, este mrkni ake mal w$SD ak vysoke tak ide do SD s kartami co vyhravaju cize nuts alebo almost nuts.
- keby tam bol len loose hrac (SB) tak je ten bet uplne v poriadku, ale mas tam tight BB a keby si vedel, ze je ultra weak tight (co bol) tak nemozes takto betnut - on ma vulnerable hand ktora je silne trafena a nielen ze neraisne flop ani nebetne turn!!!
- ja by som betol tak 2.5$ ale mozno tu neni odveci check behind - mas stale len AA, drzis As takze nut FD nema nik a ked tojde nieco ako Qs tak by to checkol aj ten s tou postukou (SB) . Usetril by si 3.5$ + 0.4$ na flope no skoro 4$, ja moc agresivne nejdem ked je tam fish a weak tight hrac presne pre tieto ich pasivne callovania a checkovania setov a pod.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
raise na flope je podla mna maly, raisol by som viac, lebo je to jeden z najnebezpecnejsich boardov, ake mohli prist + ste tam traja, cize to tam treba tlacit co najskor. este by sa zisli tvoje myslienkove pochody, lebo len takato hola ruka je dost malo
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Davam si na par dni pauzu, variance ma fackala z každych strán, chcel som ju minimalizovat objemom no cim dalej to bolo horsie a horsie, docalovat ma s Q3o a 37o tak nato som uz nervy nemal, vždy keď som trafil set alebo straight tak na river prisla farba alebo vyšia postupka.
- vlk25
Som gambler, planovana prestavka par dni trvala 30 minut. Zapol som to znova vycistil hlavu, popozeral staty ako som hral, odstanil nedostatky, a sam tomu neverím,viac Vám povie graf, už som zatvaral stoli dohraval handy, a začal pisat tento post, chytil som set trojak valian dva pary na druhom stole som s KK vyčaroval este dolar. Eliminoval som moj najväčší leak, result oriented, bohuzial herna zobrazuje bankrol pri vybere stola tak som to nejak musel zakryt. Od teraz hrám už iba po 19:00 kedy je traffic a nieje čas na hluposti. Odohral som 1,300 rúk svoj denný objem som tak naplnil na rake mi chyba jeden dolar.
A teraz si pozrite ten graf, z -6BI som to vytiahol na +1,5
A teraz si pozrite ten graf, z -6BI som to vytiahol na +1,5
- vlk25
a stastny si lebo nie si result oriented a darilo sa co
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Toto bolo posledny krat Už nekukam vysledky pocas session, zakril som bankroll na herni listou od windowsu takze už ani to nevidím niesom niejak ovplyvnovaný. Tento týžden príde externý monitor takže už nemusím blbnúť s 9timi stolmi na 13" notebooku
Inak tým smajlom si to zabil
Inak tým smajlom si to zabil
- vlk25
Ja si tiez pozeram priebezne ako som na tom co sa tyka profitu pocas session a nemyslim ,ze je to nejaky velky leak. Prave naopak niekedy , ked som trocha tiltnuty a zacinam hrat moc loose , tak pozriem na to , poviem si aky som j*bo a ukludnim sa
- Belghar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.