Wolf's way

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolf's way

Odoslaťod tucniak 10 Máj 2011 16:09

dost to prezivas:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod 7castle 10 Máj 2011 16:15

tucniak napísal:dost to prezivas:)

Sa ti lahko hovori ked nehras nosebleeds!

Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
vlk25
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod chulanbetra 10 Máj 2011 16:18

Neviem ci moja rada nebude len nejaky fish talk ale:

1) ta handa vyssie AA vs KT:
- neviem akych mas hracov na stole ci calluju, alebo su tight, ja by som dal pf vacsi raise 30-35 centov

2) AJ vs AT:
- zase neviem staty, ak je tight a dorovnal tvoj c-bet a ty si OOP, tak moze mat silnu draw JsTs,QsTs,QsJs tam je to skoro 50/50, zrejme set, AK, by raisoval uz na flope
- turn asi ok, ale river je pre teba neprijemny a dosiel jeden z moznych outov pre jeho draw, ja uz by som nebetoval a skor by som premyslal ci c/f alebo c/c ale nevidim staty WTS, w$SD a pod. z ktorych by bolo viac vidiet ci lezie do showdownu s kadecim a ci je vacsinou lepsi alebo horsi.

3) QQ vs KK:
- zase podla mna maly pf raise urcite min. 30 centov, 3-bet pf a neviem zase aky hrac to je, ak je tight tak by som zvazoval aj pf call 3-betu, si IP, ak nepride A,K tak sa moze poblaznit s nejakym strednym parom (99,TT,JJ) alebo min. ziskas c-bet od toho AK.
- ak ta poraza tak to na flope uvidis a neminies cely stack ako v tomto pripade

Ale mozno su to len moje laicke nazory, dufam ze odpise niekto skusenejsi lebo aj mna zaujimaju tieto situacie, casto sa mi stavaju.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod tucniak 10 Máj 2011 16:39

7castle napísal:
tucniak napísal:dost to prezivas:)

Sa ti lahko hovori ked nehras nosebleeds!

nehram ale smerujem tam :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ramzey 10 Máj 2011 16:39

chulanbetra napísal:Neviem ci moja rada nebude len nejaky fish talk ale:
Ako sorry, ale moc mi nedava vyznam to co hovoris...
1) ta handa vyssie AA vs KT:
- neviem akych mas hracov na stole ci calluju, alebo su tight, ja by som dal pf vacsi raise 30-35 centov
Zbytocne velky reise navrhujes, dal dobre, ak by reisol vela castokrat sa mu nedostane akcie.

2) AJ vs AT:
- zase neviem staty, ak je tight a dorovnal tvoj c-bet a ty si OOP, tak moze mat silnu draw JsTs,QsTs,QsJs tam je to skoro 50/50, zrejme set, AK, by raisoval uz na flope
- turn asi ok, ale river je pre teba neprijemny a dosiel jeden z moznych outov pre jeho draw, ja uz by som nebetoval a skor by som premyslal ci c/f alebo c/c ale nevidim staty WTS, w$SD a pod. z ktorych by bolo viac vidiet ci lezie do showdownu s kadecim a ci je vacsinou lepsi alebo horsi.
Tu viacmenej suhlasim, bez statov a readu by som to donho netlacil takto a na river urcite nebetoval, prakticky uz moc s jeho calling range neporazam. Ak bol ale "kompetent" co takto do mrtva calluje A6 napr tak potom to je ine.
Ale preferujem fold na river.

3) QQ vs KK:
- zase podla mna maly pf raise urcite min. 30 centov, 3-bet pf a neviem zase aky hrac to je, ak je tight tak by som zvazoval aj pf call 3-betu, si IP, ak nepride A,K tak sa moze poblaznit s nejakym strednym parom (99,TT,JJ) alebo min. ziskas c-bet od toho AK.
- ak ta poraza tak to na flope uvidis a neminies cely stack ako v tomto pripade
Tu som sa celkom pobavil, bez readu dost opustak na 5bet shove supera :D

Ale mozno su to len moje laicke nazory, dufam ze odpise niekto skusenejsi lebo aj mna zaujimaju tieto situacie, casto sa mi stavaju.

Postni aj handy co vyhras :)
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod chulanbetra 10 Máj 2011 16:54

2ramzey: ok vyhrabem nieco z minuleho mesiaca a hodim do blogu, akurat vacsina vyhratych co som postol bola skritizovana, tak si z toho nejake velke priklady neber :D

edit: este KK vs QQ - ja som uvazoval o pf call tych 0.78 cize toho 3-betu, co vlk dostal. Samozrejme ak vlk navysil a dostal dalsie navysenie tak je to bud fold alebo call, ak by slo o nejakeho crazy maniaka co sa takto zabava s any two.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod vlk25 10 Máj 2011 17:13

Ten hráč mal staty 73/28 AG 68 3bet 8 len 40 rúk
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod vlk25 10 Máj 2011 20:01

Dnes som mal viac času a chcel som dohnať posledný týžden kde som odohral uplne minimum a splniť ciele bude fakt ťažké. Hral som 4 a pol hodiny :D odohral som 2k rúk, 6-8 stolov. Ako raz múdry človek povedal na variance je najlepší objem a zdá sa že to je aj pravda. Vysledok +2,5 BI. Tento mesiac odohraných 6,8k rúk z približne 10k potrebných a 30 dolárov narakeovaných zo 100 potrebných. Uvidíme ako sa ukončí tento mesiac, koncom mesiaca sa začinam učiť na skušky tak som zvedavý či sa podarí dosiahnuť SILVER status.

Viem že som slubil že nebudem postovať tak často grafy ale davno som tu nebol a možno niekoho zaujimaju.
Amount Won in USD over Hands Played.png
Amount Won in USD over Hands Played.png (58.66 ) Zobrazená 2309 krát
vlk25

Odoslaťod vlk25 11 Máj 2011 20:30

Dnes 1,2k rúk, 10$ rake, +2BI. Dnes to začalo hotrunom, za prvých 150 rúk som mal na konte +3.5BI, malo kedy za 150 rúk trafím esový poker, 3x full house a každý pocket pair na hneď na flope premení na set :) Potom prišiel jeden veľmi zĺy bluff a odpalil som rovno 2BI, dostal som sa na chvilu aj do minusu no nakoniec to skončilo plusovo. Redline sa držala stále BE. Známka akou hodnotím moju hru: 2-

Čo som si dnes všimol tak vďaka pokru sa mi zlepšila krátkodobá pamäť :) Už veeelmi dlho flakam skolu tak som totalne osprostel a teraz sa to vracia do normalu. Celkom dlho som ostal sústredený, čo ma prekvapuje aj napriek problémom v RL
vlk25

Odoslaťod vlk25 12 Máj 2011 19:52

Pacific Poker - $0.06 NL - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

MP: $9.66
Hero (CO): $7.59
BTN: $2.18
SB: $8.08
BB: $2.10
UTG: $5.99 - 75/0 20 ruk

SB posts SB $0.03, BB posts BB $0.06

Pre Flop: ($0.09) Hero has T :diamond: K :diamond:

UTG calls $0.06, fold, Hero raises to $0.24, fold, fold, fold, UTG calls $0.18

Chlapík limpoval každú ruku, K10s na CO mi prišlo ako dobrá ruka na izolovanie.

Flop: ($0.57, 2 players) T :spade: 8 :diamond: Q :diamond:
UTG checks, Hero bets $0.28, UTG calls $0.28

Triafam second pair good kicker, + FD, super checkol Q som mu nepripisoval, preto som Cbetol for value

Turn: ($1.13, 2 players) T :club:
UTG bets $0.38, Hero raises to $0.84, UTG calls $0.46

Triafam trips, súper betuje smiešnu sumu, tipoval som ho na slabší trips ako mam ja, plus mam FD tak som ho reraisol, aj keď 0.84 bolo asi málo a mal som tam pustiť aspon 1 dolár.

River: ($2.81, 2 players) 6 :diamond:
UTG bets $2.81, Hero raises to $6.23, UTG calls $1.82

Skompletizoval sa mi flus s druhým najväčším kickerom. Chlapík betuje pot, ryby to zvyknu robiť na riveri keď ma chcú vytlačiť z hry preto som pushol dostavam call.

Hero shows T :diamond: K :diamond: (Flush, King High) (PreFlop 71%, Flop 92%, Turn 86%)
UTG shows T :heart: 6 :heart: (Full House, Tens full of Sixes) (PreFlop 29%, Flop 8%, Turn 14%)
UTG wins $11.36
vlk25

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!