Mateov[SNG,MTT]Blog
Re: Mateov[SNG,MTT]Blog
Tak ako kazdy kto hra na PS SNG sa im to tam trosu pomenilo a ja som zacal hravat konkret. sobotu 5.30 fifty man co je ze 5 z 10 dostanu 5 dol plus 0,16 za kazdych 100 zetonov takze celkom sa mi to páci a zda sa mi ze su tam dost fisky ktore iba cakaju na to kým nebudeme 5 takze celkom sa mi dari na týchto turnaoch som ich odohral zatila len 20 ale z toho iba 3 krat som vypadol na neplatenom a 15 krat som mal 1alebo 2 miesto celkom sa na tom dobre buduje BR takze mozem len vrele odporucit ale cize ma caka skuskove za chvilku tak pokru sa budem venovat este menej ale tých 10 stolov denne odhrat musi . Hram 5 naraz takze to zabarie max 1aj pol hodky..
Este sa chcem spýtat na tieto stay dakuejm
Games Played Av. Profit Av. Stake Av. ROI Total Profit Form Ability /100 Network Filter
353 $0 $2 30% $13 - 63 P****Stars x
Chcel by som sa spýtat co hovorite na tie staty je nizke vysoke.. Hlavne ROI ma zaujíma .. dakujem za vase názory a postrehy
Este sa chcem spýtat na tieto stay dakuejm
Games Played Av. Profit Av. Stake Av. ROI Total Profit Form Ability /100 Network Filter
353 $0 $2 30% $13 - 63 P****Stars x
Chcel by som sa spýtat co hovorite na tie staty je nizke vysoke.. Hlavne ROI ma zaujíma .. dakujem za vase názory a postrehy
Naposledy upravil 202mateo202 dňa 12 Máj 2011 19:46, celkovo upravené 1 krát.
- 202mateo202
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 16 krát/1 krát
nepodstatne.. ked odohras tak 1000+ hier tak priemerne roi mozes ocakavat okolo 5%
tes sa z prvotnych hotrunov
tes sa z prvotnych hotrunov
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Tak dnes mam viacej casu tak idem ja jednu nocnu season tak drzte palce idem sa zamerat na MMT.. tak potom dam vediet ako to slo
- 202mateo202
202mateo202 napísal:Tak dnes mam viacej casu tak idem ja jednu nocnu season tak drzte palce idem sa zamerat na MMT.. tak potom dam vediet ako to slo
daj bacha aby sa to nezvrhlo na MMA.
Dosahujes stale rovnake vysledky na F50 alebo sa to uz nejako upravilo?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
[/quote]
Dosahujes stale rovnake vysledky na F50 alebo sa to uz nejako upravilo? [/quote]
Neboj dam pozor
myslis 5.30 fifty ? a tak trosku klesli výhry ale iba o malinko ...
Dosahujes stale rovnake vysledky na F50 alebo sa to uz nejako upravilo? [/quote]
Neboj dam pozor
myslis 5.30 fifty ? a tak trosku klesli výhry ale iba o malinko ...
- 202mateo202
vcera to dopadlo strasne zle taku zlu sesons som este nemal
- 202mateo202
202mateo202 napísal:vcera to dopadlo strasne zle taku zlu sesons som este nemal
toto sa mi stava casto ked mam po dlhsom obdobi viac casu a velmi sa tesim ako si zahram tak vacsinou je to sklamanie....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:202mateo202 napísal:vcera to dopadlo strasne zle taku zlu sesons som este nemal
toto sa mi stava casto ked mam po dlhsom obdobi viac casu a velmi sa tesim ako si zahram tak vacsinou je to sklamanie....
presne to je na tom ze to dost znechuti potom cloveka na chvilku.. ale potom pride chut ...
- 202mateo202
A je to tu koniec mojho najhorsieho vikendu z BR mi zostalo krasny 7 % aspon na týzdne si dam pohov a potom skusim navrat ach uplne mi je zle z toho ...
inak teraz som si kukal e-maili. a 15.3 som zalozil ucet na PS potom 15.4 som vlozil znova lebo som bol na nule .. a teraz 15.5 som zase skoro na nule .. myslíte ze to je iba náhoda ? ,,, teraz sa zamyslam ci to nie je nejaký program ale asik nie.. nikto take podobne nepostrehol ?
inak teraz som si kukal e-maili. a 15.3 som zalozil ucet na PS potom 15.4 som vlozil znova lebo som bol na nule .. a teraz 15.5 som zase skoro na nule .. myslíte ze to je iba náhoda ? ,,, teraz sa zamyslam ci to nie je nejaký program ale asik nie.. nikto take podobne nepostrehol ?
- 202mateo202
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 24 hostí.