Tak po dlhsom case sem prispejem. Zacal sa maj, a ak si spominam ciel bol prejst na dalsi limit po tomto mesiaci. Pre tych co moc necitali, tak hram na FTP limit NL2 6-max.
Statistika za mesiac maj zatial:
pocet ruk:
8846zisk:
38,61$bb/100:
21.82Z toho je aj vidiet, ze sa mi v maji celkom dari, mal som vsak aj jednu minusovu session s -6BI, nastastie to nahradilo niekolko vyrazne plusovych.
Par postov dozadu mi radite, ze nemam prechadzat len ked mam safe BR, ale musim ten limit aj porazat. Ako "magic" number bol winrate aspon 5/100. Momentalne mam winrate za posledne 3 mesiace (maj je este len v polovici ale) 3,5/100 a to na vzorke 45k ruk. Takze uvidime ako to dopadne na konci mesiaca drzte palce
Este postnem jednu ruku na zaver:
Full Tilt Poker $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players -
View hand 1309093DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterHero (BTN): $2.46SB: $2.00
BB: $2.32
UTG: $7.33
MP: $1.82
CO: $2.00 23/14, ag 1.8, WTS 27, w$SD 72, 500 ruk
Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with 9
9
UTG raises to $0.07,
1 fold, CO calls $0.07, Hero calls $0.07,
2 foldsFlop: ($0.24) 9
Q
J
(3 players)UTG checks,
CO bets $0.18, Hero calls $0.18, UTG folds
Turn: ($0.60) Q
(2 players)CO bets $0.52,
Hero raises to $2.21 all in, CO calls $1.23 all in
River: ($4.10) 6
(2 players - 2 are all in)S tymto superom mam dlhsiu historiu, je to hrac co ma dobre staty, vyhrava a do SD chodi v 27% pripadov co znamena, ze neni caller a nelezie na river s lubovolnou handou. Vyhry na SD su taktiez slusne az 72%.
PF: MP2 navysuje, CO dorovnava ja s 99 len dorovnavam. MP2 mal staty 34/19 a nechcel som sa blaznit ked mi tam naliezol este regular.
Flop: Flop je silne drawy, je tam moznost postupky, su tam 2 srdcia a dost koordinovane, napriek tomu mam silnu ruku trafil som set. MP2 checkuje a CO betuje 3/4 potu. Je jasne, ze nieco ma, najskor draw (SD alebo FD alebo oboje) ale moze mat aj 2p, TT, nepredpokladam, ze ma vyssi set QQ, ale mohol by mat JJ. Stale neviem co ma MP2 ale kedze checkoval tak na takom boarde ho nic netrafilo, mozno ma nizky PP.
Mozem dorovnat, mozem raisnut ja som dorovnal - to bola dost velka chyba, poraza ma totiz len KT (T8 urcite nema). Neuvedomil som si dost silu svojej handy a zabudol som, ze mam navyse 1 srdce ja. Zrejeme som sa zlakol, ze jeho all in mi zobere moznost ovplyvnit variance keby na dalsej street doslo jemu karta. Chcel som proste vidiet kartu a zatlacit na neho na turne ak pride dobra karta (mozno toto nie je take zle proti regularovi neviem)
Turn: Tato karta znamena, ze ma poraza QJ a JJ, naopak KT a vsetky jeho draws su dead. Kedze je to hrac, co aj premysla, tak ho mozem vytlacit a spareny board mu pomoze zlozit ruky. Super vsak, napriek tomu betuje skoro cely pot. Je cas to prehodnotit, lebo si nemyslim ze by takto betoval draw ked sa sparil board, naopak by rad videl free kartu.
Treba to otocit a pozriet sa na to z jeho pohladu. PF call, flop call myslim, ze on ma tipuje na SD,FD na 99%, ja by som si to tiez myslel.Ak ma FH tak by zase nebetoval tolko aby ma nevyhnal a nechal ma dorovnat a dufat, ze mi ta draw pride (to iste som myslel aj ja kedze mam ten FH:-). Uzavriem to tym, ze som ho tipol na AQ,KQ,QT - netreba zabudat na jeho 27% WTS a 72% w$SD preto vylucujem draw handy ako AhTh, QT, TT a taktiez si myslim, ze QJ by takto nebetoval, kedze som neukazal, ze mam hotovu handu (moj "skvely" call na flope:D). Takze som isiel all in uz teraz a nerobil call, takto si zaroven chranim moju ruku pred jeho A,K,Q,T.
River bola bezvyznamna karta.