moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 02 Máj 2011 14:04

Zalezi od toho aky mas status, ale vo vseobecnosti mi vela dali videa od TwiceT - jeho ponimanie hry mi dalo vela, aj ked urcite nie je dobre hrat az tak loose ako on, kedze on si to moze dovolit kvoli postflop skillu. V uplnyh zaciatkoch som pozeral hlavne hasenbratenove videa, tie mi tiez velmi pomohli. Teraz akurat pozeram seriu 'mind the gap', tiez kvalitny material. Ono vseobecne by som povedal, ze viac mi dali videa, ktore hrali sami coachovia a nie vselijake leakfindre.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod dipos 02 Máj 2011 14:41

diky,mam gold status,tak nejake to videjko si kuknem :) hasenbratena som uz pozeral nejake,zaujimave celkom,tak gl :gl:
dipos

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Majovy up

Odoslaťod lolofon 15 Máj 2011 22:30

Hm, opat som dostal chut popisat par riadkov ako sa mi dari, takze here we go.

Zatial viacmenej vsetko podla planu - hram prevazne NL50 6max 6tablingom, co mi vyhovuje a zvykol som si. Skusal som uz aj nejake NL50 HU stoly, ale zatial sa tam necitim ako doma a nie som si ani isty, ci mam nejaky edge. Plus moj ultrasafe 20-25 BI bankroll mi tam na istote nepridava. Na SH mi to staci imo, ale pri HU si nie som isty nicim, vsetko je tam nove, obv som si pre HU musel aj HUD trosku upravit, takze aj s tym som sa zoznamoval, preto som sa rozhodol, ze to zatial necham na pokoji, budem sa v tejto oblasti vzdelavat a hravat to budem az so safe BR a s vedomim, ze mam nejaku edge.

Co sa tyka SH hry, tak som zatial vcelku spokojny, myslim, ze my skusenosti pomahaju vycitit v mnohych spotoch, kedy mam fold equity a kedy nie, obcas vsak znova upadnem do toho monkey stylu, ze musim vyhrat kazdy pot. Rozdiel je v tom, ze sa to uz nedeje preflop, tam si davam uz celkom pozor (or i hope so), ale postflop. Ked sa nesustredim, tak obcas zacnem vymyslat uplne crazy a zbytocne lines, aj ked niekedy som mal aj dost smolu - ked som mal ruku, tak vsetci foldli a ked som bluffoval, tak naopak. Problemy mavam vsak napr s urcovanim superovych 3bet calling ranges - niektori regovia calluju 3bety s uplne wtf vecami prave vtedy, ked sa ich 3barrelujem s airom. Foldto3bet stat mi casto nepomaha, nakolko vzorku tu potrebujem velku + casto neodhadnem ako sa dany super adaptuje na konkretnu dynamiku.

Ale celkovo zatial spokojnost, teraz ma cakaju 2 dolezite veci IRL, snad to dopadne dobre...

A ozaj - redline - :wtf:
Prílohy
Maj_zatial.png
Maj_zatial.png (87.91 ) Zobrazená 2188 krát
lolofon

Odoslaťod matiapag 16 Máj 2011 05:21

Tak ta redline sa dala celkom ocakavat si myslim, NL50 je uz trosku viac bluffy a je tam aj viac regov, resp. menej fishiek.. trosku ma ale dostal tvoj BRM, akoze viem, ze je to individualne a tak, ale na tento limit by som ocakaval trosku viac safe roll, predsalen sa tam uz nehra o centiky + tam aj stupa variacia tymi bluffmi a pod...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod lolofon 16 Máj 2011 09:37

Redline - zatial ani nemam pocit, ze by tu bolo menej fishiek, skor su regovia lepsi a dokazu viac foldovat, takze preto asi.
BRM - moj plan je mat aggro brm po NL100 a na NL200 prechadzat uz so safer 30-35 rollom. Podla mna moze byt prilis nitty BRM neprospesny pre vyvoj hraca + znamena aj stratu ziskov. Navyse, celkovo sa hraci stale zlepsuju, preto chcem ist hore ASAP.
lolofon

Odoslaťod matiapag 16 Máj 2011 11:43

Tak je to na tebe, sam vies najlepsie posudit, co chces dosiahnut a kedy sa ti hra najlepsie a pohodlne, napr ja by som na NL50 bez 40bi ani nekukol a nemyslim si, ze by som mal zaujem hrat NL200 bez 60bi+. Ani NL20 si nedovolim shotovat bez 35bi, ale u mna to asi vychadza zo zlych skusenosti :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 16 Máj 2011 13:20

po tom kolko BI som si dokazal poswingovat/bustnut ja by som nl200 shotoval tak s 30-40 BI keby som fakt vo forme a citim ze hram dobre a dlhodobo by som to hral idealne so 60-100bi +:)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod lolofon 17 Máj 2011 11:28

Vidim, ze na tuto temu mame dost rozdielny nazor :)

Ak mam v sebe aspon kusok spravneho mindsetu, tak si myslim, ze je rozhodne lepsie prechadzat skor (30-35 BI). Nemyslim to tak, ze budem hrat cisto NL200, planujem kazdy prechod z limitu na limit robit tak ako doteraz - postupne. Teraz som hral NL50 aj s 18BI tusim chvilu (nvm mozno aj menej som mal pocas nejakej session) a nemal som pocit, ze som money scared. Ak by som padol este nizsie, verim si, ze mam disciplinu na prechod na NL25/NL10. Proste na NL50 mi staci aj o 40% nizsia WR ako na NL25, a aj tak je to viac profitable (tym nemyslim, ze by som chcel mat o 40% nizsiu WR na NL50). Nehovoriac o tom, ze NL25 na party je z nejakeho zahadneho dovodu plna aggro semiregov so 40bb, proti ktorym hram velmi nerad a kedze su tak short, tak nemam ani moc edge.
lolofon

Odoslaťod slemo69 17 Máj 2011 12:12

Lolofon, suhlasim s tebou. Ked sa citis dobre na nl 50 tak hraj tam, v brm manazmente mas jasno a vies co mas robit ak to tam nepojde. Hravas na party ? nl 50 je tam hratelnejsi ako nl 25 ?
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod tucniak 17 Máj 2011 13:00

ofc zavisi aj na tvojom style-ja ked hram nejak 25/21 a vela barelujem a casto vytvaram velke poty(preto aby som ich mohol brat na dobrych boardoch a aby ma lahsie preplacali ked mam) hram viac variance game a v shortrune sa kludne mozem pohybovat +-5-6 bi za session. tak aj o tom to je zrejme :)

imo kazdemu je pri inom min pocte BI dobre atd, tazko individualne imo:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!