Random hit by a random fish a.k.a. poker as hobby
Re: Blog "darcu organov" a.k.a. poker as hobby
dnes sa mi nepodarilo uhrat kvaldu na doxxbet poker tour a asi uz nebudem mat cas si zahrat inu kvaldu ale aj tak sa tam v sobotu chystam...dajte vediet ci niekto idete, rad spoznam dalsich pp-istov
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
vcera som bol na doxxe ale nic moc. Bolo len 72 hracov, dost suchoty co sa tyka kariet, priemerna hra a tak som sa ako 21vy porucal s cca 25BB som sa na turne KJ9J dostal do all inu s AK ked som po mojom raise UTG, betoval flop aj turn a super na BB mi to tam poslal cele a ukazal flopnutu postupku
-
skoda ze sa ta hra odohrala hned ako ta presadili na novy stol a nemal si na neho poriadne info, ten chalan hral dost tight a ak sa aj dostal na flop tak pravidelne zahadzoval na cbet. . . . s trochou fantazie sa to TPTK dalo aj foldnut na turne . . . ale po vojne je kazdy general
-
cicvor - Príspevky: 78
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 19 krát/4 krát
cicvor napísal:skoda ze sa ta hra odohrala hned ako ta presadili na novy stol a nemal si na neho poriadne info, ten chalan hral dost tight a ak sa aj dostal na flop tak pravidelne zahadzoval na cbet. . . . s trochou fantazie sa to TPTK dalo aj foldnut na turne . . . ale po vojne je kazdy general
no mas pravdu, bez readu som to mal na turne zvolnit a na river callovat alebo foldovat jeho bet....
btw ako si dopadol ty ?
-
ufoldoval som to na 4 miesto
-
cicvor napísal:ufoldoval som to na 4 miesto
tak to je solid....minule 2miesto, teraz 4te.... parada
-
Gratulácia Andrej
Inac,neviete niekto ci bude nejaky kratky reportik?
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
pokial viem tak tam nemak nikto svojho "cloveka" cize nejaky report okrem nejakej klasickej spravy by som asi necakal.....ak by bol zaujem tak mozem spravit (vratana co bolo na veceru) ale prakticky nic zaujimave....snad len ze som mal zolinga pri stole
-
DevilMayCry napísal:
tak to je solid....minule 2miesto, teraz 4te.... parada
nestazujem sa . . . vyzera to ze na doxxbete mi vzdy niekto zapne godmode a uluckujem aj nemozne . . . bodaj by to vydrzalo aj nadalej
Ceasears napísal:Gratulácia Andrej
vdaka
floorman si zapisoval rozhodujuce handy na FT tak sa mozno niekde nieco objavi. . .
DevilMayCry napísal:pokial viem tak tam nemak nikto svojho "cloveka" cize nejaky report okrem nejakej klasickej spravy by som asi necakal.....ak by bol zaujem tak mozem spravit (vratana co bolo na veceru) ale prakticky nic zaujimave....snad len ze som mal zolinga pri stole
myslim ze zoling bol na FT , teda aspon tipujem podla avatara co ma tunak na PP
-
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.