PokerTracker
Re: PokerTracker
My Computer -> Add or Remove programs
ked ho odinstaluje, tak nabehnes do tej zlozky, kde bol nainstalovany a co tam ostane zlikvidujes shift + del.
ked ho odinstaluje, tak nabehnes do tej zlozky, kde bol nainstalovany a co tam ostane zlikvidujes shift + del.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Vie mi nietko poradit, ci sa da v Poker Tracker nastavit ukladanie vysledkov turnajov? hram SNG a jedina moznost co som nasiel je zadat vysledky turnaja rucne,co sa mi samozrejme nechce po 50 turnajoch
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Bartman napísal:Vie mi nietko poradit, ci sa da v Poker Tracker nastavit ukladanie vysledkov turnajov? hram SNG a jedina moznost co som nasiel je zadat vysledky turnaja rucne,co sa mi samozrejme nechce po 50 turnajoch
myslim ze to musi herna podporovat , cize to musi napisat do HH , inak nie
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
oli.strs napísal:Bartman napísal:myslim ze to musi herna podporovat , cize to musi napisat do HH , inak nie
Coze? Ked to uz Poker Stars nepodporuje tak je to v
- Bartman
PS client - request - tournament history
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:PS client - request - tournament history
No to ano, ale to mi tak dojde na mail cely vypis, a teraz sa predsa nebudem babrat so 100 turnajmi, ktore mam nahodit do dajakeho textoveho suboru a tak ich dat nacitat Poker Trackeru
- Bartman
Chlpo1989 napísal:My Computer -> Add or Remove programs
stále tam je všetko ...
- 16160303
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 31 krát/5 krát
Kliknes na add or remove programs a nacita sa ti zoznam aplikacii, ktore mas v PC. Najdes si PT3 a das ho odinstalovat. System odinstaluje vsetky dolezite komponenty a v tej zlozke, kde bol nainstalovany by mali ostat nejake veci este. Cez My Computer (asi v C-cku) si najdes, kde bol PT3 nainstalovany a celu zlozku pomocou shift + del vymazes.
-
Chlpo1989 napísal:Kliknes na add or remove programs a nacita sa ti zoznam aplikacii, ktore mas v PC. Najdes si PT3 a das ho odinstalovat. System odinstaluje vsetky dolezite komponenty a v tej zlozke, kde bol nainstalovany by mali ostat nejake veci este. Cez My Computer (asi v C-cku) si najdes, kde bol PT3 nainstalovany a celu zlozku pomocou shift + del vymazes.
presne tak som to spravil....
- 16160303
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 31 krát/5 krát
A co to robi? Ak ho spustis, tak to ide? Ak ano, neinstaloval si ho nahodou 2x na rozne miesta?
-
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.