x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod A_Rimmer 16 Máj 2011 20:11

No s tou range u superov to mas tazke. Su tam rozni hraci, borci ktori su ochotni ist preflop allin s A8o v 1.leveli, lebo si myslia, ze ja ich 3-betujem s A2 len tak z cistej recesie :D , alebo zas hraci, ktori do krvi folduju uplne vsetko, az si nakoniec vysedia kone, poslu ich allin, prehraju proti A3, napisu do chatu "joke" :D :D a myslia si, aki su dobri, len herna je rigged....

Ono v SNGckach su situacie, ktore su uz proste nefoldnutelne (toto A3s je jedna z nich). Napriklad zober si, ze mas JJ v 6 ludoch s 9BB stackom. Tie proste musis tam poslat, aj ked openraisuje nitka s 5/3 stats z UTG. Ak ma esa, tak smola, ale ak foldnes aj tak vyletis o 3 ruky neskor. Vzdy je to o rangoch, o pomere equity ruky ktoru mas voci tvojmu stacku.
V takych situaciach ako popisujes (A3s), ak to davas do wizu, treba prepnut wizard do chipEq modu (nie $ev). Ked je to relativne daleko od ITM (5-6 ludi a viac), nezaujima nas, ako je to ziskove z hladiska dolarov (lebo tie su este daleko), ale z hladiska chipov.
A nezabudnni na zakladnu poucku SNGcok: Ak ides pre-flop allin vzdy len s lepsou rukou proti horsej, tak to hras prilis tight. ;)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod x-bat 19 Máj 2011 21:07

By me zajimalo, jak to ten FTP dela, ze se pravidelne objevuji dny, kdy proste neni sance vytocit :ROFL:
vcera +13.5$ po 18 SNG, dneska -13,5$ po 18 SNG 8-) vcera flipy 50-50, dneska 10-90... a jako bonus nabehnu snad s polovinou ruk do lepsi... KK vs AA, QQ vs KK, A3 vs A6 atd. fakt zajimave, ze se to sejde vsechno vzdy najednou :crazy:
otazkou je, ma cenu v dany den pokracovat ??? tiltem netrpim...
Naposledy upravil x-bat dňa 19 Máj 2011 22:18, celkovo upravené 1 krát.
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 19 Máj 2011 21:58

:mier:
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod x-bat 19 Máj 2011 22:16

konec... 26 SNG, -40% ROI, ani jedno prvni misto... luxusne me posmykalo :ROFL: :ROFL: nechodilo vubec nic... skoda

fakt vysmech... ty dny s brutalnim minusem jsou jako pest na oko... vsechno krasne slape, temer kazdy den pekny plus a pak prijdou takove prasarny, ktere to cele zazdi - a jedine, co proti tomu muzu udelat, je vypnout to po prvnich par stolech :)
Jeste kukam vtipne stats - 1369 ruk:
AA - 2x, AKs - neprislo, AKo - 8x, KK - 5x... 8-)

Tak snad bude zitra vse OK :P
Aktualni mesicni stav: 159x SNG, ROI 3,0%, zisk 10,65$. Mesicni plan mimalne 300 SNG, pristi mesic 500+.

Jeste dotaz: nechavate rakeback + bonusy jako soucast bankrollu nebo vybirate?
x-bat

Odoslaťod x-bat 20 Máj 2011 21:44

tak zatim snura 52 SNG bez vitezstvi :D vrazdeni nevinatek... zazrak, ze jsem dneska dokazal ukopat BE :crazy: Kazdopadne vim, ze jsem nehral optimalne - nejak se nedokazu vyrovnat s tim, kdyz jsou na bubble vsichni megaloose a mi proste klidne 10 hand po sobe dojde uplny trash T3,85,74,82 atd. Jakmile neco dojde, tak nastane klasicka situace A4 vs AQ apod.

Ale vyvyji se vse tak, jako vzdy - jeden den naproste peklo, kde neprijde karta a nevytocim nic - nasleduje den, kde vytocim 3-7 a to staci na BE... a pak ma nasledovat opet standart den s plusem - tak jsem na to zvedavy :)
x-bat

Odoslaťod x-bat 21 Máj 2011 15:46

uz je to s tema suckoutama ale vazne trapne... Idu radeji na grilovacku 8-)
Prílohy
21-5.JPG
21-5.JPG (60.81 ) Zobrazená 2268 krát
x-bat

Odoslaťod x-bat 22 Máj 2011 20:20

Tak jsem dotocil bonus u FTP a je nejvyssi cas doresit SNG Wiz - tzn. ziskat konecne plnou verzi. Davat 99$ pri mem BR je nerealne, takze mam zajem o "get it free". Primo stranky HEM maji dle me zajimavou nabidku u Titan Pokeru - staci nahrat 500b, coz pri jejich systemu 1$ rake = 17b predstavuje 120 turnaju. Plus samo vytoceni nejakeho bonusu :)

Zaroven jsem prolistoval historii SNG a mam z toho zatim smiseny pocit - odehrano cca. 1200 SNG, z toho asi 200 turbo. Z normalnich SNG jsem presel na turbo nedavno a jak uz jsem psal - suckouty tady nejsou tak bolestive, protoze clovek stiha nahrat vetsi objem. No, i kdyz o tech suckoutech bych mohl pomlcet, diky poslednim 4 dnum jsem za kveten krasne BE 8-) Co se tyce cele historie SNG, tak je to velmi mirny plus... No, na to, jak se vsude pise, ze porazet mikra je hracka, tak nevim nevim - jasne, hracka to je, kdyz cloveka nepotka po kazdych 150 turnajich cca. 100 down (proste 100 turnaju nevytaci a dostava hromadu river suckoutu) :) No, takze je treba doresit Wizard a vse poradne kontrolovat.

EDIT: aha, s tim rakem to bude jeste sranda... 2+0,4$ a trafic nuda... ale zase tech turnaju neni treba odehrat 120, ale jen 73... no, tak budu mit otevrene nejake stoly u FTP a nejake u Titanu :) To se nejak nasbira...

Jeste dotaz - koukam, ze tam jsou "Double up" turnaje, coz jsou vlastne DoNy (polovina bere dvojnasobek buy-in). Je toto hratelne pri 2+0,4$???
x-bat

Odoslaťod x-bat 23 Máj 2011 21:16

Hehe, tak po prvnim dni na Titanu muzu konstatovat dve veci:
- traffic na SNG naprosto tragicky, nerealne hrat turba - na naplneni jednoho turnaje se ted vecer ceka klidne hodinu :D
- hraci SNG katastrofa, oproti tomu jsou na FTP profici - to mi vyhovuje, ale neni sance tady nahrat objem :(
- 200% bonus je fajn, otazkou je, jak se mi z neho podari neco diky trafficu ziskat
- plus jsou je jeste 5 vstupenek na freerolly, kazdy o 2500$ - mozna motyka vystreli
No, ale lezl jsem sem hlavne kvuli toho, abych dostal SNG Wiz free :)
x-bat

Odoslaťod popoBA 23 Máj 2011 21:28

sorry ale hrat sng s 20 perc rake je proti zdravemu rozumu.a to este hrat DoN cize za investovanych 2,40 mozes vyhrat max 1,60 omg plus tam neni ani rakeback ani traffic cize absolutne nebeatovatelne.to fakt radsej odnes noviny do zberu a ten wiz si kup lebo toto ta bude stat len nervy a mozno este viac penazi jak cely wiz

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
pLAYERsvk
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod x-bat 24 Máj 2011 07:16

Kde jsi vzal, ze hraju DoN??? a 20% rake je jen do 2$ SNG, pak je uz standart 10% ala 5+0,5$ :)
Nevidim nic spatneho otevrit 1-2 5+0.5 stoly u Titanu a zbytek u FTP... Navic kukam, ze uz jsem tech 100$ free na Wiz dostal a to jsem ani nenahral potrebnych 550b... Takze se to vice nez vyplatilo :)
Mimochodem jsi jeste zapomnel na vstupni bonus, ktery tvori docasny "rakeback". Jak jsem psal - vlezl jsem tam jen proto, abych osefoval Wiz a kdyz jsem vse propocitaval, tak to proste vyslo "za hubicku". Po protoceni bonusu me tam samo uz nikdo nikdy neuvidi. Nebo jsem snad jediny, kdo se registroval do nejake herny jen kvuli bonusum?
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!