matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod vlk25 20 Apr 2011 09:23

Nestaci si na mobile nastavit stopky ? :D inak na windows je v pohode vypinac na dobrou noc, kde sa da nastavit odpocitavanie alebo vypnutie pc v urcitu hodinu. Alebo sa da nastavit ze o 20 minut spusti nejaky subor alebo mp3
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 20 Apr 2011 11:55

vlk25 napísal:Nestaci si na mobile nastavit stopky ? :D inak na windows je v pohode vypinac na dobrou noc, kde sa da nastavit odpocitavanie alebo vypnutie pc v urcitu hodinu. Alebo sa da nastavit ze o 20 minut spusti nejaky subor alebo mp3

Moze byt, imo okrem countdownu nastaveneho na 60 minut aj tak nic ine nepouzivam :D Tu je link na tie moje stopky ;)

http://olejomalby.sweb.cz/MasterTime.zip
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 25 Apr 2011 12:31

Doma z Belehradu, bolo perfektne, ale velmi kratko :) Nejake fotky mozno hodim neskor, teraz prezit dnesny den a hor' sa na stoly!
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 30 Apr 2011 22:17

APRIL

Tak dalsi mesiac je za nami, tento sa niesol v znameni mnohych zmien a dufam, ze vsetko to boli iba zmeny k lepsiemu :) Najviacsou zmenou bola zmena herne - prechod na LA presiel pomerne hladko, na soft som si zvykol velmi rychlo, na tie fishky este rychlejsie ;) Spociatku sa mi velmi darilo, potom sa mi dost nedarilo a ku koncu sa mi zasa zacalo dost darit, ked som dal z 10 sessions 7 plusovych, 2 BE a 1 minusovu, cize strasne fit ;) Objemoval som svojich standardnych 20k, ktore som standardne nedal, kedze cez velkonocne prazdniny som dal dokopy asi 1200 ruk a od stredy som tiez hral asi iba jednu session. Ale zvykol som si na to, ze za den dam uz v pohode cez 1k ruk, niekedy aj 2k a pod. a nerobi mi to problemy, ked si to pekne rozdelim do viacerych sessions, cize parada.

Co sa studia tyka, tak svoju hru som analyzoval pomerne podrobne a myslim, ze je to momentalne to, co ma najvacsmi posuva vpred. Tiez som si na radu odbornika zacal robit viacej poznamok priamo pri hrani. Hoci je to na LA trosku obtiazne, ale pisem si ich iba velmi strucne a potom to spracujem po session, cize takymto sposobom by to mohlo fungovat a velmi sa tesim, ked si sadnem pri stol, kde mma na kazdeho nejaky sick read, je to super pocit a nedava mi to iba edge, ale aj radost z hry ;) Tiez som troska experimentoval s poctom stolov, co je troska vidiet na grafe, kde mi pri 8-10 stoloch maximalne utekala cervena, tak som sa vratil pekne k 4-6 stolom, pricom mam aj viac priestoru na poznamky :) Co sa tyka mojich cielov na april:

[ ] 20k ruk - tak zasa raz na buduce ;)
[x] stabilne beatovat NL10 na LA, byt spokojny s hrou=A-game, a nech su s nou spokojni aj ostatni -> myslim, ze toto by som mohol s cistym svedomim zafajknut...
[x] castejsie sweatky/coachingy - tiez myslim, ze toho bolo o dost viac, ako v predoslich mesiacoch, minimalne to bolo pravidelnejsie, cize som velmi spokojny!

Ciele na maj:

[ ] 20k ruk + A-game
[ ] zaznamenat najlepsi mesiac money-wise -> imo mal som ozaj dost sick obdobie v poslednej dobe, chcelo by to trosku ustalene winnings a nejaku winrate
[ ] pokracovat v session reviews/coachingoch, mozno skusit nejake videjko spravit, uvidime...
[ ] udrzat si dobry mindset, nadalej pracovat na psychologickej stranke hry
Prílohy
april.jpg
april.jpg (112.88 ) Zobrazená 2522 krát
Naposledy upravil matiapag dňa 31 Máj 2011 16:32, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 03 Máj 2011 17:46

Tak prve dve sessions tento mesiac uspesne, vcera to slo vsetko pekne, no dnes to bolo neskutocne, no nebolo to zapricinene mojou dobrou hrou. Mal som proste strasne stastie, vyhral som QQ do AA pf, raz Ahigh flush vs Khigh flush, straight vs straight, set over set a nakoniec som skoncil 2BI nad EV :D Ale nestazujem sa, taketo veci velmi casto nezazivam, ovela castejsie tie horsie, cize to beriem tak, ze sa mi to vracia spat ;) Navyse tie ruky villaini zahrali tak zle, ze si zasluzili prehrat, cize vsetko je tak, ako ma byt ;) Nech sa dari aj hokejistom takto a nech vsetok ten unluck z predoslych zapasov odide a nahradi ho pekne sportove scigro :gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 07 Máj 2011 11:33

no tak pekne obdobie dnes asi skoncilo, dost mi to dnes nepada zatial :) Je to celkom skoda, lebo sa mi hralo velmi fajn a darilo sa mi nicit vsetko, co mi stalo v ceste :D Ale dost casto znicili mna karty, popripade opat uzasna vlastnost fishiek najst si na ruke monstre a odcallovat nimi moje 3 valuebety... ale som spokojny, ani trosku som netiltoval a najhorsie veci sa udiali az celkom na konci, kde ma uz hnev trosku chytil, ale nastastie to boli uplne posledne ruky session :)
Prílohy
baaad.jpg
baaad.jpg (98.59 ) Zobrazená 2234 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 21 Máj 2011 22:39

po par dnoch mensi update ;) V poslednej dobe sa mi velmi darilo, urcite to bolo nejake cielene vynahradenie predoslich mesiacov, tak dufam, ze za tych par dni sa to uz nestihne pokaslat. Zacal som aj hrat, lebo zo zaciatku mesiaca to bola hroza, tak snad sa to aj odzrkadli na winnings. Imo hra sa mi dobre, celkom lahko viem na sebe spozorovat priznaky unavy ci nepozornosti, takze viem, kedy je na case skoncit session. Trochu by som sa mal vratit k studiu, lebo videa a knihy som v poslednej dobe zanedbaval a rad by som sa vzdelaval aj nadalej takto, tak daco pozriem.

Dnes sa mi inac vyhrazala nejaka fishka, ze mi da zabanovat account ci daco take, vraj som "under investigation", tak to ma celkom pobavilo, ked ma 3x calloval s nejakym pochybnym parom a nechal mi dokopy 2,5BI :D

Tak tolko zatim, budem sa aj nadalej venovat v hre, kedze tento tyzden sa u nas maturuje a tak my mame kazdy den 5 hodin :Yahoo!:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 22 Máj 2011 21:29

Mam za sebou zatial najlepsi den moneywise, ale hral som uz aj lepsie imo :) Anyway, toto by som si tu mal zdokumentovat ;)
Prílohy
best_day.jpg
best_day.jpg (77.63 ) Zobrazená 1909 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod vlk25 22 Máj 2011 21:56

gratulácia :gl:

na NL10 sa asi ani nestretneme :) Kolko ti ešte chýba na shotovanie NL20 ?
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 22 Máj 2011 22:19

Dakujem ;) Este ale nepredbiehajme, ze sa nestretneme, vselico sa moze stat, uz aj mne sa stalo kadeco :) No shotovat budem sposobom ze zapnem 2 stoly NL20 a zvysok NL10 a budem sa tam hrat, uvidim, ako to pojde... este nejaky cas tu ale pobudnem, okolo 35BI by som chcel mat, mozno cosi menej. Do konca mesiaca ale uz zotrvam na NL10 a potom v juni uvidim, podla toho, ako to pojde vtedy ;)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!