Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
vyber zo stvrtka 19.5. VISOU uz tiez dorazil , tentokrat to bolo ale D+2, trochu som mal obavy, nakolko to bol vacsi vyber ako tie predtym.
stale cakam na 4miestnu sumu z 23.4. a 3miestnu z 16.5.
stale cakam na 4miestnu sumu z 23.4. a 3miestnu z 16.5.
- svoco
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Objednaval si dakto s vas v poslednej dobe daco s ich shopu?
ja som si zo shopu objednal 21.3. tricko a prislo za 8 tyzdnov.
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
ja 19.4. nejake veci, zatial nic
- svoco
neviete s kadiaľ chodí rakebak? už 3 týždne som nič nedostal a na suporte mi vôbec nevedia poradiť.
totálne ma sklamali kuaa. myslel som že je to automatické, že nabehne
totálne ma sklamali kuaa. myslel som že je to automatické, že nabehne
- eagl
- Založený: Apr 2011
Rakeback je od poskytovatela rakebacku. Full tilt s tym nic nema. Treba zistit, cez koho si sa registroval.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ja som dostaval rakeback od pokesavvy. Po BF mi pokracovali RB platby ale zmenil sa odosielatel/ Stal sa nim rakebackFTP (cize predpokladam ze tym ze FTP nebol schopny posielat peniaze pokersavvy zacal ich vyplacat sam). Teraz v piatok mi opat pripisali RB pokersavvy a dostal som aj mesacne subscrition od nich zadara, cize oni prvykrat dostali peniaze od FTP. V piatok dostali RB aj amici.
Takze v tvojom pripade by som sa zacal naozaj obavat.
Support ti nepomoze, myslim ze maju toho teraz tolko ze nic ine ako copypaste ani neposielaju (teda vsetko co sa tyka udalosti spojenych s BF)
Moj black card support ale riesil problem s SSL prpojenim cashiera a za hodinu mi 4x odpisali a problem uspesne vyriesili.
zaujimavy clanok, ktory by mohol ozrejmit rozdiely medzi PS a FTP/AP/UB
zauhttp://www.billrini.com/2011/05/18/i ... egulators/
PS musia mat money on hands, cize pripravene k okamzitemu vyplacaniu, zatial co FTP, AP/UB toto nemaju v licencii takze tu je asi hlavna cast problemu. Snad to neinvestovali do toxickych US akcii
Takze v tvojom pripade by som sa zacal naozaj obavat.
Support ti nepomoze, myslim ze maju toho teraz tolko ze nic ine ako copypaste ani neposielaju (teda vsetko co sa tyka udalosti spojenych s BF)
Moj black card support ale riesil problem s SSL prpojenim cashiera a za hodinu mi 4x odpisali a problem uspesne vyriesili.
zaujimavy clanok, ktory by mohol ozrejmit rozdiely medzi PS a FTP/AP/UB
zauhttp://www.billrini.com/2011/05/18/i ... egulators/
PS musia mat money on hands, cize pripravene k okamzitemu vyplacaniu, zatial co FTP, AP/UB toto nemaju v licencii takze tu je asi hlavna cast problemu. Snad to neinvestovali do toxickych US akcii
- svoco
zdravim na full tilte mam 511 dolarov ktore by som potreboval preposlat na moneybookers popripade na P****Stars alebo wiliam hill... je tu niekto ochotny mi s tym pomoct ? staci mi 500 tych 11 necham za ochotu :-)
- pagac0
- Založený: Jan 2011
a najlepsie niekto s karmu 10+ aby som sa nemusel bat ze budem okradnuty
- pagac0
- Založený: Jan 2011
eagl, na to, aby si dostaval RB, musis depozitnut do 60 dni od registracie, nepises detaily, ale ak si mal dlhsie otvoreny ucet a nevkladal si nan, tak mozno preto ti nic neprislo. ak sa to ale tyka len poslednych 3 tyzdnov a predtym ti RB chodil, tak to bude mozno tym, ze si cistil nejaky bonus a musis vygenerovat nejaky rake teraz, aby si mal z coho dostavat RB. ja som napriklad tento piatok dostal RB, pricom 3 tyzdne mi nechodil, lebo som clearol ten bonus, ktory nedavno davali.
ak je to prva moznost, tak mozno skusit skontaktovat rakebackpros alebo podobnu stranku, skusit ci ti nedokazu RB vybavit dodatocne.
ak je to prva moznost, tak mozno skusit skontaktovat rakebackpros alebo podobnu stranku, skusit ci ti nedokazu RB vybavit dodatocne.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Zdravim poslal som peniaze cez local bank transfer 3.5 takže do 23.5. by som ich mal mat kedže to ma trvat 10-15 pracovnych dni... žial stale ich nemam , je možne že sa to len omeškalo a pridu alebo nepridu vobec poradte mi niekto prosim.
- Filo
- Založený: Máj 2011
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.