18
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 18
No ja netusim ako to je naozaj, a zrejme som v tomto naivny blbec, ale ja by som na 100% isiel tou cestou ze sa priznas, napises na support ze si somar a ze ti je to luto, a ze co mas robit... imo ta urcite nechaju hrat, bolo by to total proti ich zaujmom... hlavne neprekryvaj jedno klamstvo druhym, zbytocne si budes robit do buducnosti problemy
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
zaujmy su jedna vec a legal issues druha nie?myslis ze ked im raz potom praskne ze nechavaju hrat hracov ktori porusili registracne podmienky a v este takej oblasti ako je plnoletost (v suvislosti s gamblingom) v USA bude v pohode?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No nejak som nad tym nerozmyslal hlbsie ale mam pocit ze v momente ked hrac dovrsi tych 18 rokov je uz uplne irelevantne ak predtym hral nelegalne, resp. zda sa mi uplne nelogicke aby niekto nahanal PS ze takeho hraca nechaju hrat (ak to zistia az potom ako tych 18 uz ma).
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Takze nakolko nie si prvy ani posledny, stane sa presne toto
ked dovrsis 18 rokov a im posles udaje tak ti odblokuju ucet ak ho mas zablokovany a mozes hrat na ps, peniaze ktore tam budes mat poslu na ps charitu a ty mozes pekne pokracovat v hrani v plnovekosti. mozes byt rad ze si nehitol vysoku ciastku ale len drobne.
ked dovrsis 18 rokov a im posles udaje tak ti odblokuju ucet ak ho mas zablokovany a mozes hrat na ps, peniaze ktore tam budes mat poslu na ps charitu a ty mozes pekne pokracovat v hrani v plnovekosti. mozes byt rad ze si nehitol vysoku ciastku ale len drobne.
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
jonatanko napísal:Takze nakolko nie si prvy ani posledny, stane sa presne toto
No tak toto je asi najpravdepodobnejsie... Nedavno sa stal podobny pripad, ked hrac skoncil na 5. mieste v tom specialnom turnaji na PS (pri prilezitosti jubilea) v ktorom bol prizepool 11 milionov nakoniec a vitaz bral aj Lamborghini Gallardo. Typek vyhral cez 500 000 $ a prisli mu nato ze nemal 18 Vsetky peniaze zabavili a dali na charitu
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
potom co som precital tak mne uz o tych 140usd ani tak nejde.. Ovela dvolezitejsie je premna to ze budem moct hrat po 18 na tom ucte tak ze sa nebudem musiet jedneho dna bat banu. Cize asi este tie 3 mesiaciky viac stravim vyukou a potom napisem na support nech si to zoberu a zacnem hrat normalne.. predsa len keby slo o nieaku neznamu network tak by ma to netrapilo ale je dost pravdepodobne ze na PS sa este niekedy budem chcet vratit a to mi za tu smiesnu sumu asi nestoji... Kazdopadne dakujem vsetkym co sa unuvali sem napisat
- alive
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.