18

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: 18

Odoslaťod alive 23 Máj 2011 19:04

Zeltzn napísal:keby si si spravil moneybookers, tak to niekomu môžeš poslať on to vyberie na mb a pošle na tvoj mb :) .. myslím že to je lepšie ako im to nechať tam

viem uz som tu mal jednu pm ze to mozem prehrat a tipek mi to potom cashoutne za mali poplatok, ale bohuzial nemozem nato odpisat lebo "Súkromné správy môžu posielať iba aktívni členovia fóra." zrejme to aj tak spravim..
alive

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Bartman 23 Máj 2011 20:22

alive napísal:viem uz som tu mal jednu pm ze to mozem prehrat a tipek mi to potom cashoutne za mali poplatok, ale bohuzial nemozem nato odpisat lebo "Súkromné správy môžu posielať iba aktívni členovia fóra." zrejme to aj tak spravim..

Tak tu sem hod kontakt na seba, mail alebo nieco take a ten dotycny sa ti tam ozve ;) Zahrate dajaky heads up, prehras a on ti to potom posle :D
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod alive 23 Máj 2011 20:39

Bartman napísal:Tak tu sem hod kontakt na seba, mail alebo nieco take a ten dotycny sa ti tam ozve ;) Zahrate dajaky heads up, prehras a on ti to potom posle :D

teraz to este neni aktualne, az za take 2 mesiace lebo este ani ucet nemam zalozeni :) potom sa urcite dohodnem btw vreckovka2@gmail.com cize ten co mi pisal ss nech napise mail.
alive

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!