Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
ked si tu precitas trosku posledne posty, tak zistis, ze take kratke meskanie je este v pohode. kedy ti ale nik nevie povedat, asi ani slecny zo supportu.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
zdar mam na fultilte ucet ako sa da ten ucet uplne zrusit ?
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
nemyslim si, ze ho pojde zrusit...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
a nestalo sa niekomu že by mu neprišli vôbec ?
- Filo
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nabokow napísal:ked si tu precitas trosku posledne posty, tak zistis, ze take kratke meskanie je este v pohode. kedy ti ale nik nevie povedat, asi ani slecny zo supportu.
K tomu ti napisem len tolko, ze ja na moj local bank transfer cakam od 20. aprila A stale nic, potom 22.4 a 26.4 a ani jeden transfer nemam...
Nikto nema, co citam na 2+2 fore tak kazdy len nadava, ale vybery cez kreditnu kartu, moneybookers a netteler idu v pohode
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
no aspon budem vediet že to nemam posielelat cez to ale ostatne.....hlavne že ked posiela človek peniaze im tak je to za par sekund
- Filo
- Založený: Máj 2011
dík za odpovede chalani. ten rakeback by bol v hodnote okolo 15 doláčov. nemám ani tušenia cez ktorú stránku som sa zaregistroval.
pred tromi mesiacmi ked som začal som si stiahol asi 5 herní a najhoršie je na tom to, že práve vo fuultilte sa cítim super.
stoly, karty a pozadie mi moc sedí. nechce sa mi na pokerstar kuaa.
hej využíval som ten bónus, čo skončil minulý týždeň. na ich oficialnej stránke by mal byť podľa mňa pokec k tomuto rakebacku a bol by pokoj. prihlásil som sa na stránke rekebackfulltilt je tam aj suport, aj kontrola svojho rakebacku. možno to už bude ok.
pred tromi mesiacmi ked som začal som si stiahol asi 5 herní a najhoršie je na tom to, že práve vo fuultilte sa cítim super.
stoly, karty a pozadie mi moc sedí. nechce sa mi na pokerstar kuaa.
hej využíval som ten bónus, čo skončil minulý týždeň. na ich oficialnej stránke by mal byť podľa mňa pokec k tomuto rakebacku a bol by pokoj. prihlásil som sa na stránke rekebackfulltilt je tam aj suport, aj kontrola svojho rakebacku. možno to už bude ok.
- eagl
- Založený: Apr 2011
a mne preco nikto neodpovie ? potrebujem pomoc
- pagac0
- Založený: Jan 2011
pagac0 napísal:a mne preco nikto neodpovie ? potrebujem pomoc
A co tam potrebujes? Vsak peniaze na moneybookers si mozes vybrat aj sam nie? Ved vyber cez MB funguje ci nie?
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
bohuzial nie potrebujem si ich presunut na wiliam hill
- pagac0
- Založený: Jan 2011
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.