moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod slemo69 24 Máj 2011 12:11

inac pekna redline lolofon, like it ! :poklona:
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod lolofon 25 Máj 2011 21:32

fml, 16 BI down :P

Kazdopadne dnes som odohral 1,5k a hral som celkom dobre + sweatol ma jeden velmi dobry hrac z pokerstrategy a opat vela novych poznatkov, takze spokojnost az na par veci, ale obv dokonale nebudem asi nikdy hrat.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod GodlikeMatus 25 Máj 2011 23:01

Ahoj,
Podla mna hras dobre, rozumies hre ovela lepsie ako ja ked som hral NL25(pred cca 2 mesiacmi) vtedy som hral ultra str8 forward. Potrebujes nejake detaily zlepsit-napr sa mi zdalo ze moc 3betujes strasne crappy handy ako K7o, imo je vzdy dobre mat nieco s cim sa da trafit aj postflop, netreba brat uplne kazdu prilezitost, skor vyberat najlepsie spoty. Inak hras velmi solidne a ak sa tomu budes venovat crushujes NL100 co nevidiet, GL.

Inak cital som cely blog a k tomu BRM-pokial si o sebe myslis, ze si velmi disciplinoavny a vies ist o limit dole ked je zle tak je to ok imo. Ludia ako ja vsak potrebuju min 30BI aby si citili pohodlne na danom limite :)

Matusko
GodlikeMatus

Založený: Máj 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod lolofon 26 Máj 2011 23:19

Heh, si ma vymakol teraz :)

No s tymi 3betmi mam fakt problemy, uz som to chvilu nerobil a potom som znova zacal, ale dnes som si uz casto tie spoty uvedomoval a konal podla toho. Fakt dik za ten sweat, este niekedy zopakujeme, ak budes mat cas.
lolofon

Odoslaťod slemo69 27 Máj 2011 01:59

k tym 3betom je to pravda, nemam sice na teba vela ruk, ale aj tak mi tam svieti nejakych 10 % k tebe :D
slemo69

Odoslaťod GodlikeMatus 27 Máj 2011 03:12

10% nie je zle imo. Ak si dobry v hrani 3Bet potov tak to moze byt super +EV z viacerych dovodov. Ja som nemyslel frekvenciu, ale skor hand selection. Handy ako K7o,J3o proste nema zmysel hrat(pokial villain nema napr fold to 3Bet 90% a mozes ho 3b s any2), lepsie je mat nieco co ma aj postflop potencial, napr K5s, T7s.

Samozrejme ked 3betujes tolko musis davat pozor aby ta niekto neexploitoval light 4b. Napr na NL50 je plno hracov ktori maju napr 3b 9% a aj tak pojdu broke VZDY len s QQ+,AK. Takych ludi mozes 4B bluffovat s any 2 na kazdy ich 3b, pretoze strasne casto maju air proste a absolutne nerozsiruju svoju value range.
GodlikeMatus

Založený: Máj 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod slemo69 27 Máj 2011 14:04

na nl 25 je to strasne vysoke cislo, maju ho najma ti 40 bb shortstackovia. Myslim, ze cim vacsie limity, tym moze byt to cislo vacsie, ale na nl 25 je to ozaj vela.
slemo69

Odoslaťod lolofon 27 Máj 2011 16:12

No imo sa da hrat profitable aj 10-11 3b, ale treba naozaj lepsiu hand selection ako som ja mal. Hlavne oop som sa potom dostaval do otrasnych spotov postflop. Ak zatlacis ip na tych spravnych superov, tak moze byt 3b okolo 10-11 optimalne, ale pri mojich skilloch je tak 8-9 naj asi.
lolofon

Odoslaťod tucniak 27 Máj 2011 16:36

nie nie podla mna skor 7.625..

(ak by nahodou unikala pointa tak mam za to ze treba ist na to kauzalnou pricinnostou 'vyberam si vhodne ruky'---> percenta a nie 'dobre bude pre mna hrat 8 %'----> mam malo tak zacnem 3betovat aha)

no offence :)

ked raz mas taky a taky stol tak proste mozes 3betovat malo, ked mas iny a exploitable regov tak mozes napr IP viac atd.. nasilu 3betovat aby si 3betoval vela ked na to nie su podmienky je spew
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod lolofon 27 Máj 2011 17:16

Sak jasne, nepochopili sme sa. Ja ne3betujem tak, ze chcem 3betovat 8-9, tak teraz stale pozeram do PT, ze ci mam pridat alebo ubrat. 3betujem proste podla situacie, kariet atd., ale vseobecne mam pocit, ze mi to vychadza niekde tych 8%. Ak zacnem pridavat moje chutovky (=blbosti) a.k.a. K9o oop (ved mame nejaky card removal!), tak to je skor tych 11. Obv obcas moze byt ev+ aj atc, ale takych siuacii je ako safranu no.

edit: teda situacii, kde je 3betovanie atc +ev nebude az tak malo, ale dlhodobo nema zmysel 3betovat uplny trash kvoli adjustu supera.
lolofon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!