vyber herne

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: vyber herne

Odoslaťod Chlpo1989 22 Dec 2010 11:05

Hladam pre spolubyvajuceho nejaku vhodnu hernu na uNL.

- max NL4
- rakeback (nemalo by to byt tak, ze musi za mesiac narakovat viac ako 50€ aby mu bol vyplateny, pretoze nedava zatial velke objemy)
- na softe nezalezi
- moze to byt hocijaka mala herna (idealne, ak s nou ma niekto skusenosti)
- nie Full Tilt

Zatial som rozmyslal nad Paradise Pokrom, alebo nad niektorymi malymi hernami ako Minted poker atd.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 22 Dec 2010 11:20

CAKE.dealt rakeback (cez pokerspravy.sk)vyplacany tyzdenne je fit,traffic na holdeme ujde co som si vsimol a ak je to tam rovnaky rybnik ako na omahe tak poteš pánbuh
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod speksSVK 22 Dec 2010 14:34

Pozor na Paradise, su tam 5 max stoly, aj nejake 6 max ale velmi malo. ale rybiek je tam asi pozehnane.
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

vyber herne + nejake rady

Odoslaťod mr.corn1988 24 Apr 2011 08:35

ahojte. som uplny zaciatocnik v hrani pokru online. poker hram asi tak 2-3 mesiace, ale to len s kamaratmi kde mame buy in len 2 € a rebuy tiez . takze nejde o nejake velke sumy. dost som sa na tuto hru namotal a chcle by som skusit aj nejaku online hernu. Takze chcel by som poradit aku si mam vybrat a este nejake rady pre zaciatocnika. dakujem moc
mr.corn1988

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: vyber herne + nejake rady

Odoslaťod hessik 24 Apr 2011 08:40

http://www.pokerportal.info/pokrove-herne/
taktiez si precitaj aj sekciu rakeback pomoze ti to vo vybere
hessik

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod mr.corn1988 24 Apr 2011 09:20

dakujem :-) este by som chcel opytat ze co sa mi ako zaciatocnikovy oplati viac hrat nejaky turnaj alebo ze si sadnem ku stolu a hram hned o peniaze.
mr.corn1988

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Apr 2011 09:44

Prva vec, na ktoru by si sa mal zamerat je ta, co chces hrat. Chces hrat turnaje alebo cash game? Dalej by som si vybral urcite hernu, ktora ponuka rakeback.
Predpokladam, ze ked si zaciatocnik, tak budes hrat mikrolimity, takze ti to je v podstate jedno. Cize odporucam jednoznacne hernu s rakebackom :)

Edit: No my ti nevieme poradit, co mas hrat. Hraj to, co ta bavi, resp. si skus oboje a potom si vyberies :)
Inak existuju stranky, ktore ponukaju 50USD zadarmo, ked spravis jeden kviz.

Edit2: TU su nejake info ohladom toho kvizu.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod hessik 24 Apr 2011 12:24

mozno by sa ti teraz mozno oplatilo regnut na B**n....i ked nema rakeback ale pri prvom vklade dostanes bonus a teraz tam prebieha jarna akcia pri krorej ked zadas kod tak ti daju 100 dolacov ktore vycistis 800bodmi.......vlastne to mas 100% rakeback aj ked budes hrat mikrolimity ci uz cash alebo SnG tak to hravo zvladnes.......potom to mozes vybrat a dat sa do herne ktora ma rake a mas pekny startovny kapital :Yahoo!:
hessik

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod nabokow 24 Máj 2011 21:31

tak si dovolim ozivit trosku tuto temu, otazka je jednoducha - kde hrat?

som na FT, velmi spokojny s vybornym software, ale chcel by som este aj inde. teraz su okolo vyberov zo stars a FT stale zmatky, plus uroven hracov je tam pomerne vysoka, aj tam na nizkych limitoch sa plati vysoka rake, z toho ich 27 pct rb strhnu vsetko mozne aj nemozne...

kedze je sanca, ze mozno pojdu po dalsich herniach, asi by bolo vhodne vybrat nejaku, kde hraju len eu hraci...

entraction a ongame u mna nepripadaju do uvahy, brrr software. na lucky ace som nejaku dobu bol a uvazujem, ze sa tam niekedy vratim (ta moznost ziskat rb tam uz nefunguje som pocul, vsak?)

U***et/ladbrokes - mozno by bolo ok, vadi mi ale, ze neukazuje karty pri all ine a par dalsich drobnosti...

neviem...kde hrat? fakt by som rad na ten Carbon (Merge), ale nezda sa mi to iste vkladat tam teraz. uvazujem ze by som spravil minimalny vklad len, odohral par ruk, ziskal ten rb 35pct, pre ktory sa treba do konca mesiaca registrovat, kym sa da a potom vybral a pockal, ako sa situacia vyvine...chvilu som uvazoval o napisani na support, ale odpoved by bola asi aj tak jasna, ze vase peniaze budu v bezpeci a bla bla bla...

este by mozno do uvahy prichadzala nejaka iPoker herna, Wi****m hill trebars...

any ideas? kde hrat?! skor asi nejaka EU herna teda, rb by potesil, alebo nejaky VIP program, z ktoreho by nieco mali aj hraci na micro limitoch...
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!