Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: Advanced sweat sešn / vysvetlenie statov, HUD-u a pod...

Odoslaťod Ceasears 25 Máj 2011 16:45

Ahoj Matiapag.Naozaj super myslienka a tesim sa na to videjko,hadam to zrealizujete :) Len skusim Ti napisat nejake napady,co by som ja ako online :fish: privital :D Hadam aj ostatni....Mohol by si najprv vymenovat aspon nejake najzakladnejsie pomocne softy ako su holdem manager,HUD,table ninja a pod. ja vobec neviem kolko ich je a ktory na co sluzi :( + by si mohol k tomu povedat,ze aj odkial sa daju ziskat,prip. kolko stoja a pod. ....A potom sa obv kazdemu povenovat,na co presne sluzi,co ukazuju tie cisielka ;) a tak...A samozrejme aj grafom + tie EV krivky,proste cervene,zelene,cierne a pod. :crazy: ( hadam vies co myslim :D ) ,SNG,CG a MTT,kde su a pod. :D Proste spravit nieco pre zacinajucih on line hracov ake softy by mali mat,ktore im pomozu s cim....a kludne by si v tom videjku mohol aj odporucit nejake vyukove stranky...+ by mozno nebolo aj zle spomenut vyber herne,klady a zapory,nejaky rakeback,preco hrat tam a tam...
Viem,ze je toho vela a vsetky tieto informacie su niekde :D na nete ,ale ak by si mal chut a aj cas to spravit ,tak myslim,ze naozaj vela ludi by Ti bolo za to velmi vdacnych :poklona:
Ja osobne by som sa velmi tesil na to videjko :Yahoo!:
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod matiapag 25 Máj 2011 16:54

No urcite by sa dalo aj cosi taketo spravit, ale vidim tu hned niekolko problemov:
- kedze nehravam SnG/MTT, tak softy okolo toho nepouzivam a ani velmi nepoznam
- vymenoval si tu obrovske mnozstvo veci, ktorych spracovanie by si vyziadalo aj nejaky prieskum a nevmestilo by sa to mozno ani do 5 videi :)

Anyway, video, ktore sa momentalne chystame natocit, bude mat velmi specificke zameranie, t.j. praca s trackovacim softom. Viem, ze zaciatocnici by ocenili aj tie veci, ktore si vymenoval ty, ale to by si vyziadalo viacej casu, ktory ked budem mat, tak by som volaco take tiez mozno vyskusal.

Este chcem podotknut, ze sa vam moze zdat, ze ja ako uNLimista sa tu velmi snazim natocit nejake silne edukativne vide a pod. Urcite to tak nie je, tieto veci sa naozaj daju najst niekde na internete, ale som myslim, ze mnohym zaciatocnikom to pomoze, ked to bude takto pekne v kope a ked si to pozrie len 5 ludi a pomoze im to, tak budem rad ;) Navyse to nerobim sam, su tu aj ovela skusenejsi ludia, ktori v tom idu somnou ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Ceasears 25 Máj 2011 17:07

Ako som spominal,ja budem velmi vdacny za kazde videjko co sa tyka pouzivania softov...To co som napisal bol len taky navrh,ak si z neho nic nezoberies,tak pohodka,nevadi....Len myslim,ze som pisal za viacerych zacinajucich onlineistov....Takze uz predom Ti dakujem ;) ,ze si najdes cas a nieco spravis...Myslim,ze nie len piatim ludom tym velmi pomozes...
PS : negativne ohlasy si nevysimaj (ak nejake budu,hadam nie :bad: )ale mysli na nas :fish: :D
Obrázok používateľa
Ceasears

Odoslaťod michael163 26 Máj 2011 00:47

[quote="Ceasears"][/quote]
lol zas to neprehanaj. vela veci z toho co si napisal sa mozes dovtipit sam( ako napr co znamena cierna cervena modra ruzova ciara...) alebo si ich za par sekund najdes na nete. To uz rovno sa mozem nakamerovat ako si skrabem vajca a budem ti pol hodinu opisovat preco si ich skrabem takako si ich skrabem a ake je podla mna najviac EV+ skrabanie vajec
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod Ceasears 26 Máj 2011 00:58

michael163 napísal:
Ceasears napísal:

lol zas to neprehanaj. vela veci z toho co si napisal sa mozes dovtipit sam( ako napr co znamena cierna cervena modra ruzova ciara...) alebo si ich za par sekund najdes na nete. To uz rovno sa mozem nakamerovat ako si skrabem vajca a budem ti pol hodinu opisovat preco si ich skrabem takako si ich skrabem a ake je podla mna najviac EV+ skrabanie vajec

Premna zamna si zoskrabuj aj gongolceky co mas na skrkatku a kameruj si to,ak je na to okrem Teba este niekto zvedavy :bad:
nejake veci som si dovtipil,ale bol by som vdacny od skusenych hracov za nejake zhrnutie softov,kedze ten chalan prejavil sam o to zaujem :good: a myslim,ze naozaj velmi vela zanicajucich online hracov by to ocenilo...Ale obv,ak to nebude,tak si to tiez najdeme my neskuseni na nete ako vy skuseni davnejsie ;)
Obrázok používateľa
Ceasears

Odoslaťod michael163 26 Máj 2011 12:16

chapes moju pointu ze? samozrejme ze velmi rad pomozem s videom ale tak neviem ci by sa chcelo aj ostatnym rozoberat uplne zakaldne veci ktore su fakt ale fakt ze ocividne a jednoduche a ktore su tam este aj napisane. okrem ineho to video nema byt celovecerny film takze ozaj budeme vyberat len podstatne veci prip ked ich bude viac spravi sa viac serii.
o.i. cierna ciara(v PT zelena) su winnings a ked ich mas nad nulou je to dobre a ked pod tak nie(resp je len ta mrda variacia)

myslim si ze to bude dost dobre a velmi vela ludom to pomoze
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod Chlpo1989 14 Júl 2011 19:56

Ako to vyzera?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 15 Júl 2011 08:47

Ruzovo ;) Dohodneme sa v pondelok aj s michaelom na dalsom postupe a myslim, ze do konca mesiaca by sme to mali zmaknut ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!