Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
vyberal som v utorok o 23:00 nasho casu - bank transfer a dnes mi rano o 07:00 prisli peniaze..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
sakra to som jediny kto stale caka uz od 20.4.?
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
čavte,
má niekto skúsenosti s full tilt store? za aký čas tovar dojde na Slovensko?
neplatia sa ešte nejaké poštovné poplatky?
dikes za odpovede
má niekto skúsenosti s full tilt store? za aký čas tovar dojde na Slovensko?
neplatia sa ešte nejaké poštovné poplatky?
dikes za odpovede
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Ziadne dalsie poplatky sa neplatia.Veci zvycajne chodia do mesiaca, minimum u mna bolo nieco medzi 2-3 tyzdnami.Maximum som cakal okolo 9 tyzdnov, ale to sa stalo len raz.
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Bartman napísal:sakra to som jediny kto stale caka uz od 20.4.?
tak vcera mi konecne dorazili oba bank transfery z aprila..
- guliver111
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Pozdravujem, chcel by som sa spytat ohladom toho rakeback-u u Full Tilt.. virtual som hral nejaku dobu v roznych herniach, pred par dnami som zacal hrat real vo Full T.. program som si prevzal myslim z tejto stranky, ale som si neni isty. Da sa ten rakeback overit ci je aktivny napr. priamo niekde v menu Full po prihlaseny ? Priznam sa prvy krat som o niecom takom pocul ako som cital tuto diskusiu a 27% je docela dost, pripadne je to mozne dodatocne ? Inak Full sa mi zda byt fakt super, co mam odskusane tak grafika je naj, menu tiez, velke mnozstvo variacii hier.. pomaly sa rozbieham. Dikk za pripadne re..
- FC Watford
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Neda sa to overit v menu FT, myslim, ze ak to mas cez PP.sk tak ti chalani daju vediet.
Dodatocne sa to potom da cez rakebackpros zariadit.
GL pri stoloch
Dodatocne sa to potom da cez rakebackpros zariadit.
GL pri stoloch
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
nevie mi niekto poradit ak chcem vybrat peniaze cez Moneybookers tak musim najprv urobit tymto sposobom vklad lebo ked kliknem na vyber a dam moznost MB tak mi iba zapne stranku FTP s moznostami vyberu
- tommygun
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
tommygun napísal:nevie mi niekto poradit ak chcem vybrat peniaze cez Moneybookers tak musim najprv urobit tymto sposobom vklad lebo ked kliknem na vyber a dam moznost MB tak mi iba zapne stranku FTP s moznostami vyberu
Vybery z fulltiltu na moneybookers momentalne funguju len pre UK,Kanadu a Australiu takze touto cestou prachy zatial nedostanes. Ale za normalnych okolnosti ano potrebujes najprv spravit minimalny depozit cez MB aby si tam mohol aj vyberat.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Barin napísal:Vybery z fulltiltu na moneybookers momentalne funguju len pre UK,Kanadu a Australiu takze touto cestou prachy zatial nedostanes. Ale za normalnych okolnosti ano potrebujes najprv spravit minimalny depozit cez MB aby si tam mohol aj vyberat.
By ma zaujimalo aky asi moze byt dovod, ze MB funguje len pre UK,Kanadu a Australiu. Sa mi to zda absurdne a ma dost s tym rozculuje ten F****Tilt.
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.