Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod Barin 30 Máj 2011 18:41

Marcel73 napísal:
Barin napísal:Vybery z fulltiltu na moneybookers momentalne funguju len pre UK,Kanadu a Australiu takze touto cestou prachy zatial nedostanes. Ale za normalnych okolnosti ano potrebujes najprv spravit minimalny depozit cez MB aby si tam mohol aj vyberat.

By ma zaujimalo aky asi moze byt dovod, ze MB funguje len pre UK,Kanadu a Australiu. Sa mi to zda absurdne a ma dost s tym rozculuje ten F****Tilt.

To, preco je to tak ti veru nepoviem akurat mozem dat link na zdroj kde som sa to docital...

http://www.pokerstrategy.com/news/world ... ion_46845/
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod Herotaro 31 Máj 2011 03:52

herna F****Tilt mi uz mesiac nevyplatila sumu ktoru som si dal vyplatit vnutrostatnym prevodom .. uz 2 som pisal na suport a stale sa vyhovaraju ze su zaneprazdneny .. ma niekto podobny problem ?
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod Bartman 31 Máj 2011 11:19

Herotaro napísal:herna F****Tilt mi uz mesiac nevyplatila sumu ktoru som si dal vyplatit vnutrostatnym prevodom .. uz 2 som pisal na suport a stale sa vyhovaraju ze su zaneprazdneny .. ma niekto podobny problem ?

Ja som cakal na svoj vyber od 20.4 a prisiel mi az vcera ;) Skus este pockat, v tychto dnoch vsetky vybery vyplacaju :good: Tiez som pouzil local bank transfer ;)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod nabokow 01 Jún 2011 07:30

Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod HypAA 01 Jún 2011 18:27

vyberanie z fulltiltu cez moneybookers vam funguje normalne?
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod WolfiKxx 01 Jún 2011 18:54

mne nefunguje... dufam ze to vyriesia cim skor
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod WolfiKxx 01 Jún 2011 21:12

ide vam my promotions ?
klikam ako zbesily a nic nevyhodi ma net
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod pokpleja 01 Jún 2011 22:10

my promotions mi idu v pohode
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Barin 02 Jún 2011 08:02

Herotaro napísal:herna F****Tilt mi uz mesiac nevyplatila sumu ktoru som si dal vyplatit vnutrostatnym prevodom .. uz 2 som pisal na suport a stale sa vyhovaraju ze su zaneprazdneny .. ma niekto podobny problem ?

Kedze moneybookers nejde, tak som dal vyberat aj ja na bankovy ucet vnutrostatnym prevodom a u mna prebehlo vsetko ako v minulosti ked som vyberal touto cestou. Vyber som zadal 27.5. v piatok a v stredu 1.6. som mal peniaze na ucte. Mozno je to tym, ze si vyberal prvy krat, oficialne na mail by ti malo prijst, ze im to moze trvat az 10-15 pracovnych dni. Kamosovi, ktory vyberal prvy krat to tiez dorazilo az po troch tyzdnoch ale prislo.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod Bartman 02 Jún 2011 09:36

Barin napísal:

Kedze moneybookers nejde, tak som dal vyberat aj ja na bankovy ucet vnutrostatnym prevodom a u mna prebehlo vsetko ako v minulosti ked som vyberal touto cestou. Vyber som zadal 27.5. v piatok a v stredu 1.6. som mal peniaze na ucte. Mozno je to tym, ze si vyberal prvy krat, oficialne na mail by ti malo prijst, ze im to moze trvat az 10-15 pracovnych dni. Kamosovi, ktory vyberal prvy krat to tiez dorazilo az po troch tyzdnoch ale prislo.

Nieje to prave tym... Je to podla toho kedy si daval ziadost o vyber - ak okolo 20.4. tak mesiac cakania minimalne ;) Kvoli Black Friday, ale teraz ked davas niekedy po 15.5. tak to v pohode chodi ako ma :)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!