kukam ze dlho som sa neozval hmm.komu som chybal neh dvihne ruku. live reporty niesu pretoze live som nehral snad uz mesiac,no teraz prisli good news z concorde card bratislava kde si to pod patronat zobral jožko ondrovič a tie zmeny tam hned vidiet (na prvom turnaji kde zvysil garancie nebolo ako obvykle 25 ludi ale skoro 70!) takze tam asi budem pečeny vareny a ked volaco trafim tak o tom urcite napisem. online sa len tak prdkam šmrdkam, zarabam si na kavicku a kofolku na cardcasine. zrovna vcera zacala frajirka dobiedzat ze sme dlho neboli v prahe ze kedy uz pojdeme. live som momentalne dost broke koli zariadovaniu bytu co vyslo na
ciastku tak hovorim ok idem daco nagrindit
otvaram nejake stare herne a koncim na boylepokri kde som cca pred tyzdnom nasiel zabudnutych 110 eur (nice catch!
) zapinam prve MTT co bezi (5,50dol 4000GTD) s cielom uchmatnut aspon kilo na vikend.
1500 starting a 10min levely cize parada.prvu polhodinu nedostavam ziadne handy cize som stale na cca 1500. na 75/150 ked mam 10BB z BTN restealujem CO raise s AK dostavam snap od BB s AQ aj od CO s AJ a ustojim. 4500 a hned sa dycha lepsie.zacinam hrat trosku aktivnejsie a bud len pf raisom alebo aj cbetom sa dostavam na cca 7k na blindoch 100/200 co neni sice ziadna hitparada ale pristor tu je.
z BB potom snapujem 2k BTN push s AQs a opat ustojim proti AT. mam 10k a pomaly sa blizi bublina (100ITM) je nas asi 120 ked utg pushuje asi 2500 a HJ tiez pushuje ale uz asi 15k cize ma pokryva.no asi polsekundy tankujem kedze toto je karta ktora ma vie vzdy prekvapit ale nakoniec to s KK davam a proti QQ a AK držim a dostavam sa na 2x AVG a vlastne iste peniaze (6,70 fuck yeah!)
bublina praska dost rychlo a hned potom zacnu shortstacky pushovat svoje 5-10BB stacky.toto ma nezaujima a idem si urobit parky a do sprchy
D. ked sa vratim je uz cca o 40 ludi menej a hned prva ruka opat KK a opat predomnou push za 25k (wtf blindy asi 300/600 lol) no nic no, 20 dol uz istych
takze call a opat ustojim proti AKs. tentoraz to ale bolo funny kedze typo trafil na flope nut FD a inside.river fistpump fuck yeah madafaka a mam cca 45k som zhruba 10/40.po tomto momente sa cely field toho MTT totalne zblaznil a za cca 10 minut vypadlo 25 ludi
cize som na to mmomentalne nejak 7/15 a ide sa bojovat o FT kedze 35dol na prahu asi stacit nebude.
dostavam na CO T9s a otvaram na 2,5BB. hrat sa ide iba BB. na flope 78Qr donkuje polku potu,rozmyslam ci raisnut ale hram v pozicii takze iba call stym ze mudrejsi budem na turne. ten prichadza docela good 6 cize trosku nuts a typo donkuje tentoraz uz overbet pot co je asi polka mojho stacku,posielam mu to a snapuje s QK cize drawing dead a ja sa dostavam na 90k a 3/11. par sekund nato ideme na final kam idem ako 3/10. hned prva ruka QQ 3betujem utg raise,vsetci fold, druha ruka AQs 3betujem MP raise zasa fold.
asi 5 ruka je dost funny ked hrame iba BvB blindy tusim 1000/2000. raisujem si K8s na 2,5 a BB call. flop K 8 6 cbetujem asi polku potu a call.turn 3 (rainbow) dalsi barrel za 3/4 potu a dostavam raise pot.bije ma momentalne iba set takze plna a insta call od A6
so easy DU na 180k a 1/9. na stole je jeden blazon co robi neskutocne veci a naozaj to vyzera tak ze sa chce dobrovolne odhadzat ked calluje 4bet pushe s K2o a podobne.na 3x sa mu odhodit aj podari no mne sa ujde len ten posledny zbytok ked mi pushne 20k s 94 do KQ. som na stole dost aktivny ale kedze v SD ukazujem len top ruky tak si raisujem tak pol na pol crap aj dobre handy a na 90 percent zbieram v pohode blindy. otvaram si AQ na 3BB a na SB dostavam call od kvazi shortstacka
,a Qhi flope mi z prvej posiela plnu ale kedze toto iste urobil pred chvilou ked na KJx pushol 88 tak callujem, idem proti QT a dostavam sa na cca 300k. v 6 ludoch ma to ale trosku prefackalo ked si dva krat otvaram AT a AJ a dostavam push co musim zahodit a potom otvaram QQ na utg a nevytocim proti AK na BB a prichadzam o cca 120k. je nas uz len 5 ked ma v chate pozdavi palo1973 co ma celkom potesilo. hra zacina byt zabavnejsia, otvaram si v podstate kazdy BTN a bud mi to prejde alebo dostavam 3bet z blindov ked mam KK alebo AK chichichi.kazdopadne asi hodinu hrame v 5 ked na chvilu zavrem turnaj a pytam sa pala na facebooku ci sa da na ipokri urobit nejaky deal ze to ide strasne pomaly.ani som to nedopisal a po 2 rukach sme pri stole len 3
sick karma.kedze tito dvaja si napolku rozobrali 5 a 4 miesto tak som zaraz shortstack a aj ked je to stale este hratelne unava a hlad ma predurcili len na 3 miesto za 355dol ked v poslednej ruke neustojim Ajs do T8 (na prahu akurat takze mission done)