Hlavnou správou včerajšieho dňa bolo zahájenie populárnej World Series of Poker, ale pred pár hodinami bol pokrový svet šokovaný vyhlásením, ktoré podal najlepší z najlepších a hlavná hviezda herne Full Tilt Poker – Phil Ivey. Ivey ako prvý z radov Full Tiltu ukončil obdobie ticha po udalostiach z Black Friday a vyjadril sa, že sa nezúčastní na tohtoročnom WSOP a podal žalobu na Tiltware. Ivey v skorých ranných hodinách vydal prehlásenie cez svoj facebook (ktorý je potvrdený cez Iveyho manažéra ako vierohodný) a neskôr aj cez svoju webovú stránku. Je to prvý krát čo sa Ivey vyjadril verejne o Full Tilte od udalostí z Black Friday, keď bola táto spoločnosť nútená opustiť americký trh. Phil Ivey sa rozhodol bojkotovať tohtoročné WSOP a zažalovať Tiltware, ktorá je softwarovou a marketingovou spoločnosťou herne Full Tilt Poker. Ivey nehral ani v prestížnom WSOP Evente #2 ($25,000 Heads-Up Championship) , ktorý sa začal včera v noci. Argumentoval to tým, že keďže Full Tilt Poker stále nevyplatil spať peniaze hráčom z USA, tak sa necíti, že je správne aby hral na WSOP, keď ostatní hráči nemôžu. Vyhlásenie Phila Iveyho si môžete prečítať nižšie: „Veľa rokov som bol hrdý na to, že som pokrový hráč. Tento šport ma vzal do miest, ktoré som si iba predstavoval a bol som požehnaný...
Zobraziť celý článok