Holdem manager
Re: Holdem manager
skusil som to spustit ako spravca a zialbohu to este nejde, v sieti entraction, napr 24poker, ci doxxbet mi staty ukazovalo bez problemov.. neviem co sa tu kazi, kedze historiu uklada v HM normalne..
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Dotaz:
Jak nastavit (pokud to jde) HEM tak, aby u iPokeru (konkretne Titan Poker) zvladal HUD vicestolove turnaje? Deje se mi to, ze jakmile jsem hozen k novemu stolu, tak mi zmizne HUD a nepomuze ani restart HUDu. V HEM je pak takovy turnaj veden jako 2 (jeden nedokonceny turnaj a v druhem je jen posledni ruka). Navic u vicestolovych turnaju nefunguje v HEM "$EV diff." - vzdy je nula a v red line v grafu neustale kopiruje zelenou. Diky...
Jak nastavit (pokud to jde) HEM tak, aby u iPokeru (konkretne Titan Poker) zvladal HUD vicestolove turnaje? Deje se mi to, ze jakmile jsem hozen k novemu stolu, tak mi zmizne HUD a nepomuze ani restart HUDu. V HEM je pak takovy turnaj veden jako 2 (jeden nedokonceny turnaj a v druhem je jen posledni ruka). Navic u vicestolovych turnaju nefunguje v HEM "$EV diff." - vzdy je nula a v red line v grafu neustale kopiruje zelenou. Diky...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Mam problem s winrate. Ak zapnem graf napr. na 1,5k rukach mi ukazuje vyhru 72USD, ale ked to hodim do reportov ukazuje mi len nieco cez 50USD. Vsetko je nastavene tak isto, filtre mam vypnute. Any ideas?
Edit:
Edit:
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Cudne veru, ja som si to teraz vyskusal a vsetko je tak, ako to ma byt. Ale co to je to (IPK), co tam mas v zatvorke? To si si vytvoril alias, v ktorom mas viacero nickov? Skus si najst ten konkretny, s ktorym teraz hravas (v zatvorke by si potom mal mat PAC) a mozno tak to bude ukazovat normalne, who knows...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
nemáš v grafe zobrazene USD a v reporte EUR ? +- pár drobných a vychádza to akurát keď si to prehodíš v kurze...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
matiapag napísal:IPK
To je Wi****m hill.
Komedia napísal:nemáš v grafe zobrazene USD a v reporte EUR ? +- pár drobných a vychádza to akurát keď si to prehodíš v kurze...
Vsetko je v USD, takze neviem
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Mam pocit, ze IPK (neboli iPoker)a HEM si moc nerozumi... Chlpo problemy u WillHillu, ja u Titanu... ???
EDIT: muj problem s multitable SNG je bug: http://forums.holdemmanager.com/poker-s ... table.html
EDIT: muj problem s multitable SNG je bug: http://forums.holdemmanager.com/poker-s ... table.html
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
zdravim chcem sa spytat ako mam rozbehnut HUD na paradise pokri hu sng, ruky normalne nacitava len ten hud nejde, na cg ide v poriadnku
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
kubo251 napísal:zdravim chcem sa spytat ako mam rozbehnut HUD na paradise pokri hu sng, ruky normalne nacitava len ten hud nejde, na cg ide v poriadnku
preco chces pouzivat hm v hu sng? v hu nepotrebujes stats na supera... stats ti budu len zbytocne zavadzat a mylit ta...
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
imo sa to moze celkom hodit aby som vedel ako je na tom ten hrac a ci som proti nemu uz hral
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.