DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $10.31
BB: $10.52 22/19/3/3bet 0//36 ruk Ziadne ready
Hero (CO): $18.98
BTN: $9.45
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with A
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
Hero raises to $0.40, 2 folds, BB raises to $1.50, Hero calls $1.10
Dostavam standart 3bet. Fold je imo dost weak aj ked 3betuje prvu ruku, 4betovat unknown hraca nebudem, pretoze nechcem skladat na 5bet. Preto mi call pride najlepsi. Nepoznam supera, takze sa budem riadit podla jeho akcie na flope. Do rangei mu zhruba davam JJ+,AJs+,AQo+ a samozrejme, ze sa tam moze objavit aj nejaka hlupost.
Flop: ($3.05) 9
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
BB checks, Hero bets $1.50, BB calls $1.50
Jeho check mi pride ako slabost. Predpokladam, ze vsetky pary tu bude cbetovat. Betujem kvoli tomu, aby som to skoncil uz tu, no super prekvapivo dorovnava. Neviem, ci je to na zaklade vysky mojho betu. Neviem, aku range mu mam prisudit.
Turn: ($6.05) 6
BB checks, Hero checks
Turn je vcelku dobry, prisla mi FD. Nevedel som sa rozhodnut, ci tu cbetovat, alebo zobrat free card.
- ak by som cbetoval a dostal ch/r, tak call asi nebude dobry, kedze super je lepsi. Na druhej strane, ak na flope calloval nejake KQ, AK alebo podobnu haluz, tak by som pot zobral uz tu. Ak by som ale dostal call, mojou jedinou nadejou na rivri je FD a mozno A.
- rozhodujem sa nakoniec pre free card, pretoze mi to v danej chvili pride ako najlepsie riesenie
River: ($6.05) 5
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
BB bets $2.60, Hero folds