[CG] NL10 AQs 3bet pot
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL10 AQs 3bet pot
IPoker Network $10.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1333763
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $10.31
BB: $10.52 22/19/3/3bet 0//36 ruk Ziadne ready
Hero (CO): $18.98
BTN: $9.45
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with A Q
Hero raises to $0.40, 2 folds, BB raises to $1.50, Hero calls $1.10
Dostavam standart 3bet. Fold je imo dost weak aj ked 3betuje prvu ruku, 4betovat unknown hraca nebudem, pretoze nechcem skladat na 5bet. Preto mi call pride najlepsi. Nepoznam supera, takze sa budem riadit podla jeho akcie na flope. Do rangei mu zhruba davam JJ+,AJs+,AQo+ a samozrejme, ze sa tam moze objavit aj nejaka hlupost.
Flop: ($3.05) 9 J 2 (2 players)
BB checks, Hero bets $1.50, BB calls $1.50
Jeho check mi pride ako slabost. Predpokladam, ze vsetky pary tu bude cbetovat. Betujem kvoli tomu, aby som to skoncil uz tu, no super prekvapivo dorovnava. Neviem, ci je to na zaklade vysky mojho betu. Neviem, aku range mu mam prisudit.
Turn: ($6.05) 6 (2 players)
BB checks, Hero checks
Turn je vcelku dobry, prisla mi FD. Nevedel som sa rozhodnut, ci tu cbetovat, alebo zobrat free card.
- ak by som cbetoval a dostal ch/r, tak call asi nebude dobry, kedze super je lepsi. Na druhej strane, ak na flope calloval nejake KQ, AK alebo podobnu haluz, tak by som pot zobral uz tu. Ak by som ale dostal call, mojou jedinou nadejou na rivri je FD a mozno A.
- rozhodujem sa nakoniec pre free card, pretoze mi to v danej chvili pride ako najlepsie riesenie
River: ($6.05) 5 (2 players)
BB bets $2.60, Hero folds
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $10.31
BB: $10.52 22/19/3/3bet 0//36 ruk Ziadne ready
Hero (CO): $18.98
BTN: $9.45
Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with A Q
Hero raises to $0.40, 2 folds, BB raises to $1.50, Hero calls $1.10
Dostavam standart 3bet. Fold je imo dost weak aj ked 3betuje prvu ruku, 4betovat unknown hraca nebudem, pretoze nechcem skladat na 5bet. Preto mi call pride najlepsi. Nepoznam supera, takze sa budem riadit podla jeho akcie na flope. Do rangei mu zhruba davam JJ+,AJs+,AQo+ a samozrejme, ze sa tam moze objavit aj nejaka hlupost.
Flop: ($3.05) 9 J 2 (2 players)
BB checks, Hero bets $1.50, BB calls $1.50
Jeho check mi pride ako slabost. Predpokladam, ze vsetky pary tu bude cbetovat. Betujem kvoli tomu, aby som to skoncil uz tu, no super prekvapivo dorovnava. Neviem, ci je to na zaklade vysky mojho betu. Neviem, aku range mu mam prisudit.
Turn: ($6.05) 6 (2 players)
BB checks, Hero checks
Turn je vcelku dobry, prisla mi FD. Nevedel som sa rozhodnut, ci tu cbetovat, alebo zobrat free card.
- ak by som cbetoval a dostal ch/r, tak call asi nebude dobry, kedze super je lepsi. Na druhej strane, ak na flope calloval nejake KQ, AK alebo podobnu haluz, tak by som pot zobral uz tu. Ak by som ale dostal call, mojou jedinou nadejou na rivri je FD a mozno A.
- rozhodujem sa nakoniec pre free card, pretoze mi to v danej chvili pride ako najlepsie riesenie
River: ($6.05) 5 (2 players)
BB bets $2.60, Hero folds
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: [CG] NL10 AQs 3bet pot
aspon mne sa casto potvrdzuje to, ze ked niekto 3betne a checkne na flope, tak hra nejaku tricky play s nuts alebo sa jednoducho vzda na kazdy bet, dorovnal ti tvoj bet, takze by som ho asi tipoval na set Jackov a je dobre, ze si do toho neinvestoval dalsie peniaze
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
jop, nuts or nothing at all... ta turn karta je paradna, lebo ju mozes checknut sucknut jeho slowplay, alebo ak ti nepride srdce, tak mozes checknut a vyhrat s A-high...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
tazko sa hra proti nezmanemu ale robit generalizacie ako 'ked checkne ma 'nuts or nothing at all' mi nepridu zrovna uzasne, a to najma:
-defaultne vacsina lepsich superov cbetuje polarizovane-nuts or air
-checkuju najcastejsie s rukami ktore maju aku taku SD value a chcu c-c 1-2 streety podla boardu (sem tam ale aj s air).
flop je pomerne suchy a moze triafat skor tvoj flatovaci ako jeho 3betovaci range, takze by som mal skor za to ze tam ma nejaku tu medium ruku/air-ktory necbetuje lebo board nie je najvhodnejsi
na flope ide o decision ci checknut behind nasu sd value=kedze proti jeho flopnutym parom pripadne nieco ako 3betovanym TT mame slabu SD value siel by som po bet.
Turn vzhladom na fakt ako casto trafime FD a ze jeho percieved range je z mojho pohladu skor slaba - v tomto momente nejake weaker SD value hands isiel by som po dalsi bet s cielom vyfoldovat ho z toho-ofc s takym sizingom aby sa musel bat este river shovu.
Repujeme pomerne silnu range TPs, nejake flatet OVP/s, oesds, fdraws.
Ak nas na takomto boarde neznamy c/c a c/shipne sme pozadu uplne vecne imo a nemam problem foldnut-malo by sa to kompenzovat so situaciami kedy vyfoldujeme mi jeho resp c/c 2x a hitneme.
ak ma tam 2x c-c tak river neviem ci by som bluffshovoval, skor nie
-defaultne vacsina lepsich superov cbetuje polarizovane-nuts or air
-checkuju najcastejsie s rukami ktore maju aku taku SD value a chcu c-c 1-2 streety podla boardu (sem tam ale aj s air).
flop je pomerne suchy a moze triafat skor tvoj flatovaci ako jeho 3betovaci range, takze by som mal skor za to ze tam ma nejaku tu medium ruku/air-ktory necbetuje lebo board nie je najvhodnejsi
na flope ide o decision ci checknut behind nasu sd value=kedze proti jeho flopnutym parom pripadne nieco ako 3betovanym TT mame slabu SD value siel by som po bet.
Turn vzhladom na fakt ako casto trafime FD a ze jeho percieved range je z mojho pohladu skor slaba - v tomto momente nejake weaker SD value hands isiel by som po dalsi bet s cielom vyfoldovat ho z toho-ofc s takym sizingom aby sa musel bat este river shovu.
Repujeme pomerne silnu range TPs, nejake flatet OVP/s, oesds, fdraws.
Ak nas na takomto boarde neznamy c/c a c/shipne sme pozadu uplne vecne imo a nemam problem foldnut-malo by sa to kompenzovat so situaciami kedy vyfoldujeme mi jeho resp c/c 2x a hitneme.
ak ma tam 2x c-c tak river neviem ci by som bluffshovoval, skor nie
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No ak vychadzame z toho, ze neznamy je regish NL10 clovek, tak si nemyslim, ze on takto bude rozmyslat. Tazko sa usudzuje, coho vsetkeho je schopny, lebo ak by som mal na niekoho <50 ruk a javil by sa ako TAG, tak takyto board by som cbetoval 100% casu (pozeram sa z pohladu villaina). Totiz na NL10 mi standard TAG nebude callovat 3bety nejak extra wight, aj ked ma poziciu. S takouto ziadnou historiou je to imo nonsense, lebo rovnako ani on o nas nic nevie, a teda aj nasa 3betovacia range bude vacsinou velmi velmi naklonena k value rukam, ako napisal aj Chlpo. Z toho dovodu aj Chlpova callovacia range tu bude pomerne tight, mozno by som dokonca povedal, ze takmer totozna s jeho 3betovacou range, akurat by som JJ+ rozsiril na 88/99+. Ked tu ma teda 3betujuci villain taku range, ze AJs+, AQo+, JJ+ (mozno trosku viac PP) a mozno este KQs, tak takyto flop on moze podla mna velmi lahko cbetovat s celou jeho range - AJs ma TPTK, AQ/AK ma 2 overs + backdoors, JJ/99 su sety, QQ+ su overpary a asi by som tu cbetoval aj TT for protection + popripade tahal value z floatov. Z tohto dovodu si myslim, ze ak tu villain checkol, tak bud slowplayuje ten top set, alebo je nejak weak a na 1-2 barrely bude ochotny zahodit, pokial nic nehitne.
-
matiapag napísal:... nebude callovat 3bety nejak extra wight...
wight=wide+light?
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
As played, turn je myslim celkom standard bet/fold spot. Ako povedal uz tucniak, nasa perceived range je velmi silna. A strachovat sa checkraisu, ako hovori Doyle: "I cross that bridge when I come to it"
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
matiapag napísal:jop, nuts or nothing at all... ta turn karta je paradna, lebo ju mozes checknut sucknut jeho slowplay, alebo ak ti nepride srdce, tak mozes checknut a vyhrat s A-high...
matiapag napísal:Z tohto dovodu si myslim, ze ak tu villain checkol, tak bud slowplayuje ten top set, alebo je nejak weak a na 1-2 barrely bude ochotny zahodit, pokial nic nehitne.
wat wat
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
V prvom vyroku mi chyba "a" pza prvym "checknut" = moze checknut FD na turne a ak villain slowplayuje ten set, tak ho moze sucknut na riveri. Ak je ale slaby a river kartu opat iba checkne a my netrafime nas flush, tak tiez mozme checknut a dufat, ze A-high je best.
Ten druhy sa vztahuje na situaciu, ze by nam ta FD na turn neprisla = na nejakej vysokej karte by sme mohli skusit druhy barrel (po betnuti na flope). Mne to zmysel imo dava, ak som ale napisal hovadinu, tak rovno povedz
Ooops, mierny kix
Ten druhy sa vztahuje na situaciu, ze by nam ta FD na turn neprisla = na nejakej vysokej karte by sme mohli skusit druhy barrel (po betnuti na flope). Mne to zmysel imo dava, ak som ale napisal hovadinu, tak rovno povedz
Topolman napísal:wight=wide+light?
Ooops, mierny kix
-
Turn bet sa sice da povazovat za standard, ale nepride mi to ako nejaka povinnost.
Jeho checkovaci range moze byt monster, moze to byt weak showdown value alebo nejaky low equity bluff. Frekvencie nam nie su zname, ale taky ABC regular tam byva znacne nevybalancovany a check je zvycajne weak-ish SD value alebo obcasny monster .. svoj air betuju niekedy az prilis. Kedze check/callol flop, tak jeho bluff range znacne zanika a zostala weak SD alebo monster.
Teraz otazka - ak chcete betovat este 1 street, tak preco turn?
Ak checknete turn behind, tak na riveri bude jeho range lepsie definovany. Weak SD vacsinou checkne a monster ruky vacsinou betne. Je to sposobene tym, ze pri weak SD rukach chce najlacnejsie showdown a malokto vie ziskava super thin value na riveri a pri monster rukach necaka od vas bet/check/bet a preto chcu nejaku tu value aspon - ved viete, ze checkovat monster ruky na riveri vie malokto .
Z toho dovodu mi pripada, ze check turn a bet river po checku je lepsi ako bet turn. Radsej (semi)bluffujem proti slabsiemu range, pretoze je to ziskovejsie . Taktiez mate sancu realizovat svoju equity na turne zadarmo a coolernut jeho monster, ktory bet/callne na riveri o106 .
Jeho checkovaci range moze byt monster, moze to byt weak showdown value alebo nejaky low equity bluff. Frekvencie nam nie su zname, ale taky ABC regular tam byva znacne nevybalancovany a check je zvycajne weak-ish SD value alebo obcasny monster .. svoj air betuju niekedy az prilis. Kedze check/callol flop, tak jeho bluff range znacne zanika a zostala weak SD alebo monster.
Teraz otazka - ak chcete betovat este 1 street, tak preco turn?
Ak checknete turn behind, tak na riveri bude jeho range lepsie definovany. Weak SD vacsinou checkne a monster ruky vacsinou betne. Je to sposobene tym, ze pri weak SD rukach chce najlacnejsie showdown a malokto vie ziskava super thin value na riveri a pri monster rukach necaka od vas bet/check/bet a preto chcu nejaku tu value aspon - ved viete, ze checkovat monster ruky na riveri vie malokto .
Z toho dovodu mi pripada, ze check turn a bet river po checku je lepsi ako bet turn. Radsej (semi)bluffujem proti slabsiemu range, pretoze je to ziskovejsie . Taktiez mate sancu realizovat svoju equity na turne zadarmo a coolernut jeho monster, ktory bet/callne na riveri o106 .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.