Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
F****Tilt smeruje do peknej prdeli. po vsetkych strankach.
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
WolfiKxx napísal:hmm ticket mi vratili z freerollu Iron man ale pozeram ze dalsi sa bude konat az o mesiac wtf ?
Iron Man freerolly byly zrušeny a budou přesunuty pravděpodobně na příští víkend. S novým termínem dostanete všichni co nejdříve email.
Přečtěte si více: http://cz.pokernews.com/zpravy/2011/06/ ... k-4389.htm
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
ramzey napísal:Mne uz 14 tyzdnov posielaju mikinu s Ironman shopu, tak pred tyzdnom sa mi support ospravedlnil a ze vsetko do tyzdna odoslu.
Osobne si myslim, ze je to bluff a este sa nacakam. Ak vobec nieco pride.
Body odporucam menit za tickety radsej
Dnes konecne vsetko dorazilo ako malo
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
dnes vecer ten soft zase reconnectuje stale...dal som vybrat mensiu sumu a objednal tricko dnes, dam vediet potom kolko si pockam
EDIT: tak vecer som daval cashout a na druhy den rano bol schvaleny, je to na VISU, tak si par dni pockam...
EDIT: tak vecer som daval cashout a na druhy den rano bol schvaleny, je to na VISU, tak si par dni pockam...
Naposledy upravil nabokow dňa 14 Jún 2011 11:08, celkovo upravené 1 krát.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
yegon napísal:ja som daval cvicny cashout na neteller 1.6. tak uvidim kedy to prebehne
ako to teda prebehlo?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
full tilt to zase nezvlada
System: Due to network connectivity issues, a number of players have lost their connection to the game. Extra time has been added to the disconnect time bank.
System: Due to network connectivity issues, a number of players have lost their connection to the game. Extra time has been added to the disconnect time bank.
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
3.6 ziadost o vyber na bezny ucet
14.6 prisli peniaze z holandskeho uctu
14.6 prisli peniaze z holandskeho uctu
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Ja som robil behom poslednych 3tyzdnov 2 cashouty na bankovy ucet (local bank transfer), obidva schvalene do 10 hodin, prijate na ucet obidva behom 2 pracovnych dni... Cize u mna NP
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
jak to tady tak pravidelne procitam, tak zacinam mit obavy... tento mesic jsem sice na FTP nevlezl, ale nejake drobne tam na me cekaji - akorat momentalne vybirat je diky kurzu dost spatne
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
x-bat napísal:jak to tady tak pravidelne procitam, tak zacinam mit obavy... tento mesic jsem sice na FTP nevlezl, ale nejake drobne tam na me cekaji - akorat momentalne vybirat je diky kurzu dost spatne
ak sa kurz trochu zmeni a ides vybrat viac penazi, tak zarobis/prerobis iba nake drobne... ak tam ty mas "drobne", tak potom je pre teba zmena kurzu zanedbatelna
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.