Slovák 'Seraph14' víťazom Sunday Million!

Diskusia ku krátkym správam

Re: Slovák 'Seraph14' víťazom Sunday Million!

Odoslaťod tomiG 16 Jún 2011 20:01

tak prepac za tych sachistov :( neviem kolko tych ostatnych turnajov formatu 1050s superth.si odohral ale pokial si myslis ze ta FT SM nemala kvalitu je to tvoj nazor ja ti ho neberiem koniec koncov bezi to stale ale pokial si to chce niekto pozriet tak odporucam od prvej handy.v 5 hracoch to uz moze skutocne odradit a vyrazne skreslit pohlad na hru.
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod yegon 16 Jún 2011 20:18

s tymi stackmi ake byvaju na FT SM je velmi jednoduche povedat co je optimalna hra a nie je tam vela moznosti. nevidel som ale podla toho co pisal palo tie vykony boli poslabsie a chyb tam bolo vela

na druhej strane viem podvedat z vlastnej skusenosti ako sa cloveku stiahne zadnica v takkycto momentoch a to som bol len v situacii ked vyhry boli radovo 10x mensie

takze hrat optimalne je fajn z kresla s kofolou v ruke ked mi o nic nejde - na stole ked kazdy allin moze znamenat + alebo - 30k USD to uz nie je take jednoduche realizovat

samozrejme potom ta hra ja urcite dramaticka ale nazvat ju dobrou a kvalitnou je trochu mimo
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tomiG 16 Jún 2011 20:33

yegon napísal:s tymi stackmi ake byvaju na FT SM je velmi jednoduche povedat co je optimalna hra a nie je tam vela moznosti. nevidel som ale podla toho co pisal palo tie vykony boli poslabsie a chyb tam bolo vela

na druhej strane viem podvedat z vlastnej skusenosti ako sa cloveku stiahne zadnica v takkycto momentoch a to som bol len v situacii ked vyhry boli radovo 10x mensie

takze hrat optimalne je fajn z kresla s kofolou v ruke ked mi o nic nejde - na stole ked kazdy allin moze znamenat + alebo - 30k USD to uz nie je take jednoduche realizovat

samozrejme potom ta hra ja urcite dramaticka ale nazvat ju dobrou a kvalitnou je trochu mimo

opisal 4 handy mozno z 150tich aj to len jedneho hraca ktory hral super pasivne bola to jeho taktika a vyniesla mu 2.miesto a to ma byt pohlad na celu FT?tak mas asi ine povinnosti a nemas cas si to pozriet ale tak sa ktomu tazko nieco rozumne dodava ja to tu nedavam ako priklad na studium 100% hry ale chlapci to zahrali na to aku historiu maju a o co hrali podla mna kvalitne nebol to ziaden donkament a nas vyhral a to je podstata celeho :D ale asi to fakt niekoho velmi serie ked to nemohol od nervov ani dopozerat.
tomiG

Odoslaťod yegon 16 Jún 2011 20:39

tak ked pokazis 4 handy zo 100 ktore odohras na final table tak to snad staci na to aby si nehral kvalitne

a fakt netusim aka historia (snad okrem toho ze super ti ukaze ze ma AA) by mohla znamenat fold 99 s 10BB stackom :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod tomiG 16 Jún 2011 21:08

yegon napísal:tak ked pokazis 4 handy zo 100 ktore odohras na final table tak to snad staci na to aby si nehral kvalitne

a fakt netusim aka historia (snad okrem toho ze super ti ukaze ze ma AA) by mohla znamenat fold 99 s 10BB stackom :)

myslel som historiu hraca celkovo ake Bi hrava a ake ma umiestnenia a v nadveznosti na to o ake velke peniaze hrali....ok yegon podla teba je korektne na zaklade 4 hand jedneho hraca zhodnotit celu FT ako :bad: ?ja som pokial dobre vidim nikde nepisal pozrite sa na gentlemanaxxx na FT SM ako to dobre hra....je tam na co pozerat a ked uz na nic ine tak na uspech svk hraca.
tomiG

Odoslaťod yegon 16 Jún 2011 21:18

podla toho co si pisal som myslel ze obhajujes hru toho nemca ako skvelu - asi sme si len nerozumeli

obv neriesim ako hral ten stol ako celok lebo ma to ani v podstate nezaujima a gratulujem slovakovi co to vyhral
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod tomiG 16 Jún 2011 21:39

yegon napísal:podla toho co si pisal som myslel ze obhajujes hru toho nemca ako skvelu - asi sme si len nerozumeli

obv neriesim ako hral ten stol ako celok lebo ma to ani v podstate nezaujima a gratulujem slovakovi co to vyhral

som velmi rad ze pozorne citas moj post :D 6.dozadu pisem ze sam som nad jeho foldami krutil hlavov :D vies nehram viac ako 2 -3 turnaje naraz tak mam cas si pozriet aj tieto replaye a moj prvy post bol v duchu slovak vyhral :poklona: pozrite si to...ale ak je tu niekto reg na mtt high tak nech si na tom oci nekazi :D
tomiG

Odoslaťod palo1973 17 Jún 2011 09:15

no vcera som si to pozrel cele,fakt netusim ako mozes hovorit o skvelej hre :bad: ,vsak efektivne stacky tam boli vacinou 10 bb,cize tam ziadny priestor na nejake moves nie je,ovela zaujimavejsie by bolo keby boli aspon 30-50 bb deep,ale takto nebolo co riesit,proste std hra od viacerych,prehnana agresivita od jedneho a totalna donkplay od toho nemca,ak je toto skvela hra tak potom asi nerozumiem pokru vobec
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod ramzey 17 Jún 2011 09:19

Aky vyznam ma riesit hru inych ludi?
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod tomiG 17 Jún 2011 14:39

ramzey napísal:Aky vyznam ma riesit hru inych ludi?

vies ramzey vo vseobecnosti existuju 3 druhy ludi mudri ktory sa ucia na chybach druhych, hlupi ktory sa ucia na vlastnych chybach tam patrim aj ja :) a idioti ktory sa nepoucia ani na vlastych chybach tak mozno pre toto ma zmysel riesit hru inych ludi.
tomiG

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!