Dag Palovič strávi júnové dni na turnajoch v Golden Vegas
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Dag Palovič strávi júnové dni na turnajoch v Golden Vegas
Ale Andrej no tak ,preco by som sa ho mal zastavat ,absolutne nemam dovod,len si myslim,ze su to fakty...Hraci typu yegon,kellerman,JK,7c su asi na vyssom levely,ale Dag je skvela marketingova postavicka a ma asi najlepsie live vysledky z SVK hracov...Tak si myslim,ze neni o com naozaj diskutovat
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
Laco, počúvaj ma ... prečo keď už sa aj stal PS PRO (či zaslúžene alebo nie, teraz neberieme do uvahy), prečo hráva menej jak moja frajerka, čo si len tak pinká raz začas? to ma zaujíma
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
lebo má tuším v zmluve napísané že musí odohrať 17hours/week alebo nejak tak, to je jeho podmienka opravte sa ak sa mýlim
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
mexicoman70 napísal:matiapag napísal:Nie je trosku neskoro na pripravu?
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... dnes-vecer
najprv si prečítaj celý článok a potom komentuj, main event začína 7. 7. 2011
Sry man, asi si lepsie pochopil, co ti pro vlastne robia... Som nevedel, ze oni travia cas pred a po WSOP pripravou na najvacsi live donkament na svete. Ale mas pravdu, urcite je prenho rozumnejsie zahrat si freeroll v Bratislave, ako by si mal zahrat s par stovkami hracov nejaky mensi event, z ktoreho mu zostane iba taka zanedbatelna pamiatka (zn. bracelet).
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ako male deti....ved chodte na EPT a hrajte skalu a zarobte si 600k evri, kto vam moze zabranit...ze by ale bolo dolezitejsie hovorit kto ma aky skill a kto ho ma vacsieho atp? krcmove reci...
- majkel_77
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.