Ako na cash game
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Ako na cash game
Cafte,
Chlapi normalne mi musite nieco poradit lebo si znicim dalsiu mys aj cely notebook. V poslednych tyzdnoch som presiel na cash game za ucelom zdvihnut si bankroll. Dovtedy ma cashovka nebrala, MMT mi bohate stacili a ITM nieco 20%percent sa mi celkom pacilo.. No ale dotaz je nasledovny. Pustim FTP, hodim Rush poker 0,05/0,10 dva alebo viac stolom a grindim.. Grindim z vesela, nahram na dvoch stoloch 3, 4 nasobok byuinu. Pridu rakety, karlovarske kone alebo nieco ine, stretnem typka co je proste ochotny ich zaplatit samozrejme ze az do rivru a hups, dostanem badbeat a trojhodinovy grind je zrazu v ... Stava sa mi to totalne a pravidelne snad kazdy den ze to co nahram odpalim v jednej, mozno dvoch rukach a session koncim na nule.. Kto mate skusenosti poradte ako sa vyhnut tomu aby som odpalil 3 hodinovu robotu v jednej ruke lebo ozaj ma to zacina vytacat. Vcera konkretne handa AA vs JT kde mu na river prisla 9 do gutshoty a bol som zase vybaveny. Rady typu malo betujes, raisujes atd si nechajte, zahrane to bolo proste dobre len sa nasiel magor ktory to proste nedokazal odhodit a ja som do neho odhodil cely stack.. Danke za nazory
Chlapi normalne mi musite nieco poradit lebo si znicim dalsiu mys aj cely notebook. V poslednych tyzdnoch som presiel na cash game za ucelom zdvihnut si bankroll. Dovtedy ma cashovka nebrala, MMT mi bohate stacili a ITM nieco 20%percent sa mi celkom pacilo.. No ale dotaz je nasledovny. Pustim FTP, hodim Rush poker 0,05/0,10 dva alebo viac stolom a grindim.. Grindim z vesela, nahram na dvoch stoloch 3, 4 nasobok byuinu. Pridu rakety, karlovarske kone alebo nieco ine, stretnem typka co je proste ochotny ich zaplatit samozrejme ze az do rivru a hups, dostanem badbeat a trojhodinovy grind je zrazu v ... Stava sa mi to totalne a pravidelne snad kazdy den ze to co nahram odpalim v jednej, mozno dvoch rukach a session koncim na nule.. Kto mate skusenosti poradte ako sa vyhnut tomu aby som odpalil 3 hodinovu robotu v jednej ruke lebo ozaj ma to zacina vytacat. Vcera konkretne handa AA vs JT kde mu na river prisla 9 do gutshoty a bol som zase vybaveny. Rady typu malo betujes, raisujes atd si nechajte, zahrane to bolo proste dobre len sa nasiel magor ktory to proste nedokazal odhodit a ja som do neho odhodil cely stack.. Danke za nazory
- MadRay33
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Re: Ako na cash game
MadRay33 napísal:vyhnut tomu aby som odpalil 3 hodinovu robotu v jednej ruke lebo ozaj ma to zacina vytacat
Ked ta ruka pravidelne prichadza po 3 hodinach, tak skonci nabuduce tesne pred nou .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
malo si betoval
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Move up to where they respect your raises!
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali - 2:
- michael163, Zeltzn
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Rady typu malo betujes, raisujes atd si nechajte, zahrane to bolo proste dobre len sa nasiel magor ktory to proste nedokazal odhodit
Pokiaľ je to zahrané "proste dobre", tak nepotrebuješ nič meniť, nie?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
MadRay33 napísal:poradte ako sa vyhnut tomu aby som odpalil 3 hodinovu robotu v jednej ruke
MadRay33 napísal:zahrane to bolo proste dobre
co chces pocut? ked zahrate to bolo dobre, bud rad ze nachadzas takych hracov co ti preplatia AA s hlupostami lebo uz ich je cim dalej tym menej
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
ak 3-4nasobis BI na kazdom stole tj ak 4tablujes tak mas pri stoloch potom mas na dokopy pri stoloch cca 16BI. ak prehras v jednej hande 16BI resp na kazdom stole jednu handu za 4BI tak chybu robis v tom ze bud nehras s plnym stackom alebo mas pravidelne strasny badluck ked prehras 1600bb v par handach alebo si moron a podla tvojho prveho prispevku usudzjem ze c je najpravdepodobnejsie no offense ofc
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Asi budem moron .. treba sa s tym naucit zit no ..
- MadRay33
Kedze ja som paranoidny tak predpokladam, ze FTP na teba nasadili bota ktory ta pravidelne suckoutne aby si velmi nevyskakoval
- Marcel73
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
tomu by som sa necudoval kedze som na FTP uz videl aj 5 Ace na boarde ... tu sa uz neda verit nicomu
- Za tento príspevok od MadRay33 poďakovali :
- TomMolivan
- MadRay33
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.