tapka14
to All
A uz stacilo!20 min som hral intenzivne, skoda ze mam iba dve oci.Prehral som 10000$ play money ale ajtak money je money.Try je uz dost ked vsade dostanes A A nestihas casovy limit dat vsade ALLin .Vydno ze nie som Profik. :( Tak BYE BYE MONTE CARLO ja nemam nato este .ALE TVRDO TRENUJEM!!! :)
- Tomda888
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Uverim ked uvidim
Ale to musi byt dost brutal, 12 stolov, fakt by som to chcel vidiet. A to hras na vsetkych stoloch aktivne? Lebo ked si to tak zratam, tak mas pri 12 stoloch asi tak 1 sekundu na kazdy kym sa rozhodnes co urobis. Ako to vobec stihas sledovat? Kolko mas monitorov?
A tiez by ma zaujimalo ze kolko hodin to v takomto tempe denne robis? Neni to unavne?
Nejako vela otazok mam, kedy pojdeme na to pivo co sme chceli niekedy koncom roka?
A tiez by ma zaujimalo ze kolko hodin to v takomto tempe denne robis? Neni to unavne?
Nejako vela otazok mam, kedy pojdeme na to pivo co sme chceli niekedy koncom roka?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to vlade
no 10 stolov mam Sit out, a dva hram ;-).
jasne aktivne, to je sila cviku, trochu skusenosti, dobra praca s mysou, robenie krokov do predu, hram ako robot, bum-bum, 5000-10000 ruk denne, teda ked som bol mladsi, monitor jeden ale treba mat aspon 19 palcovku, a najdolezitejsi je vyber herne, niektore herne su fakt sitne
jasne aktivne, to je sila cviku, trochu skusenosti, dobra praca s mysou, robenie krokov do predu, hram ako robot, bum-bum, 5000-10000 ruk denne, teda ked som bol mladsi, monitor jeden ale treba mat aspon 19 palcovku, a najdolezitejsi je vyber herne, niektore herne su fakt sitne
- Lose
No idem kuknut
Ja mam 2 monitory, sice len 17-ky, ale 1280 rozlisenie na kazdom, tak si idem otvorit 12 stolov ze ako to bude vyzerat...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to All
A uz verim teraz pozeram professionala Phil Iveya.On sice hra iba 7stol ale nakoniec aj telefonuje a ani nemusi sledovat na monitory on uz vie ze VYHRA!!!!No to je professional!Hmm 7 to je premna sen,A REAL Money!!!! ;) :) ;)
http://img235.imageshack.us/img235/5568/iveyjo3.jpg
http://img235.imageshack.us/img235/5568/iveyjo3.jpg
- Tomda888
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.