tapka14
to ALL
Kokos tak to je pecka!Teraz uz viem preco mam v Notebooku Wide Screen monitor.Uz iba reklama treba od ACERa ze Wide screen Gambler compatibility!A ten montekarlo netusim mi mame iba Krcmu LAS VEGAS ele tam su same automaty a biliard takze iba doma a freeroll!
- Tomda888
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
12 stolov
Tak som si skusal na party otvorit tych dvanast stolov, ale akosi to nejde, lebo ked mam otvorene 4 a chcem otvorit dalsi, tak to hodi nejake upozornenie, ze ked chcem otvorit dalsi stol tak musim nejaky najprv zavriet. Z toho usudzujem ze sa tam da hrat max. na 4 stoloch. Tak teda fakt neviem...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to VLADE
Party je v pohode teraz prave hram 8 stolov ale procak som musel dat na 2GHZ a Ramky aktivivat vsetky 2GB lebo nestihal .Ale uz slape CORE2 DUO je spicka odporucam kazdemu kto chce hrat 8 stolov (a viac)naraz! ;)
http://img259.imageshack.us/img259/8562/widescreenom3.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/8562/widescreenom3.jpg
- Tomda888
all
vlade: na play money sa viac neda asi otvorit, pri real money game toto obmedzenie asi nie je...
lose: nic proti tebe, 12 stolov naraz mozes hrat ale neverim v ziskovost, jednoducho na jednom-dvoch monitoroch to nie je mozne...urcite sa tak neda hrat dlhsie ako par minut...
lose: nic proti tebe, 12 stolov naraz mozes hrat ale neverim v ziskovost, jednoducho na jednom-dvoch monitoroch to nie je mozne...urcite sa tak neda hrat dlhsie ako par minut...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
pre Tomda888
Len problem je, ze ta nevidim hrat ani na jednom z tych stolov co mas otvorene :-D
A preco mne nejdu otvorit viac ako 4 stoly?
A preco mne nejdu otvorit viac ako 4 stoly?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
12 stolov!
Ja mam iba 15,4LCD ked ma niekto 19 > tak 12stolov zmesti a bude mat este miesto aj na citanie mailov! ;)
- Tomda888
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.