Mish-mash update
Vlani pred prazdninami som rozmyslal, ako stravim nadchadzajuce 2 mesiace. Hoci som velkym odporcom toho, ked mi ludia tvrdia, ze cez prazdniny sa budem nudit, je mi jasne, ze je to tak a pokial nepridem s nejakym planom na tych 60+ dni, tak skapem od nudy
Vlani som sa rozhodol, ze sa zacnem viac venovat pokru (v tej dobe odpocivalo na mojom PS accounte asi 50$). Chytil som sa toho celkom svizne a prakticky cele prazdniny som nad tym presedel, aj ked vacsina z toho bola studium a sledovanie for. Moj plan na tieto prazdniny bol pomerne dost hrat, ale nie zas cele dni, lebo na to nejako nemam povahu
V kazdom pripade ma ale hneva, ze polku dna zabijem pozeranim serialov a hranim sa nejakych strielaciek a nerobim nieco produktivne, na co nebudem mat potom cez skolu cas. Skusim teda volaco vymysliet na zvysok tychto prazdnin, ale jak som turnol 18, tak ma to laka kade-tade sa flakat, ked uz mozem a nie a nie volaco rozumne robit
Aspon som zacal trochu cvicit/sportovat, v com sa drzim uz pekne cele prazdniny, lebo aj chalani na stretku si robili srandu, zevraj papam vela cheesburgerov
Co sa pokru tyka, tak som rad, ze som sa prakticky dost uz odosobnil od tych penazi, lebo v poslednej dobe je to take swingy, ze mi je jasne, ze ani nahodou "nevlastnim" to, co v tej herni mam, lebo denno-denne sa to meni, aj dnes na obed som mal session -100$, co este mozno mesiac dozadu bolo pre mna uplne neuveritelne volaco. Taky trosku heater mam tento mesiac, ale tato session mi pomohla uvedomit si, ze to nebude trvat vacsne a opat sa vo mne prebudila zabudnuta chut studovat, tak si idem volaco precitat a pozriet
Tiez som si stiahol knihu o reci tela, ktora ma nenormalne zaujala a su tam fakt neskutocne veci popisane, takze sa moze stat, ze ma uz nikdy nikto neoklame, uvidime
Alebo iba vela pozeram Mentalistu...
Dufam fakt, ze iba nepresedim tieto prazdniny, lebo ked uz som si vybral, ze namiesto brigady budem grindit, tak by som k tomu mal aj tak pristupovat a nie pozriet 4 serie Big Bang Theory za 2 a pol tyzdna