x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod A_Rimmer 11 Júl 2011 10:40

x-bat napísal:

Nedaj sa odradit x-bat, pLAYERove nazory su obcas dosti sverazne :D tak ich neber zas tak vazne. Urcite s tymto blogom nekonci, ja ho citam stale ;) , SNG blogov je tu strasne malo, ani ja moj nejak casto neupdatujem, neni o com totiz :) .
Mozno by len prospelo trosku menej vyplakavania, obcas postni aj nejaky pekny graf so stupajucou krivkou, ludia ta pochvalia a hned to pojde. ;) Alebo sem davaj ruky, v ktorych nevies co robit, k tomu sa vzdy nejaka diskusia rozbehne.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod x-bat 11 Júl 2011 11:20

O zdejsim "top SNG hraci" si myslim svoje, o tom zadna :) Jsem flegmatik, z lidi me dokaze vytocit jen moje matka :ROFL:
Jo, vyplakavani je velky problem, ale jsem si jist, ze casem toto zmizne - co muze zacinajiciho hrace vice nastvat, nez to, ze dostane serii paradnich suckoutu? I kdyz ma na to roll... Ten graf od alkatche rika jedine - "debile, co tady resis par trapnych BI down". Koncit s pokerem vazne nehodlam a uz vubec ne na ono "doporuceni" - moje penize, muj cas, muj zivot :)

Co se tyce ruk - casto studuji ruce ostatnich hracu na ruznych forech, je v nich spousta podobnych situaci. Proto tak nejak nemam potrebu sem neco davat. Mozna divny pristup, ale mi to vyhovuje. Na problemy s push/fold jsem poridil Wizarda.

btw. blog bych nejspise stejne casem otevrel - verim, ze casem tady budu mit co napsat... a taky verim, ze svkplayer bude mit co napsat do sveho blogu, aby nas obohatil a splnil jim udane pozadavky "dekujeme za sng prinos" 8-) Zatim tam toho teda moc neni + se ani nepriznal, jak dopadl jeho plan na cca. 2tis. sng/mesic. Hlavne, ze ma potrebu se vyjadrovat jinam, co (navic pravidelne mimo tema) ?
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 11 Júl 2011 12:10

Procitam 7castluv blog a narazim presne na to, co jsem vyse popsal :) od 6 stranky - popis swingu, vyvesi ruce, kde dostal paradni suckout, zminuje se tam dalsich x lidi, ze na nizkych limitech maji problem s tim, ze je ryby dorovnaji s uplnym odpadem... a nic se nedeje. Stezuje si na to nekdo "mimo komunitu" a hned je kolem toho rachot :D
x-bat

Odoslaťod Topolman 11 Júl 2011 12:48

xbat, nemozes odhanat uz ajtak len tych zopar ludi od postovania a citania v tvojom blogu... Z kazdeho postu si treba vziat nieco, nehovorim vsetko, cize aj od playera. Ked uz si clovek da namahu ze si precita nieco v tvojom blogu a este aj napise, tak ho netreba odhanat, lebo myslim ze ako si aj sam pisal, vela pravidelnych prispievatelov nemas.
A taka mala rada, nepis uz o ziadnych badbeatoch, setupoch, downswingoch atd skor ako kazdych aspon 500 turnajov, ok? dohodneme sa tak? :D To radsej napis ze jak sa mas v sukromi, co si jedol na obed, na veceru alebo nadavaj na sport alebo politiku. Ja tvoj blog pravidelne cekujem, len akosi ked to otvorim, vzdy vidim to iste :D.

Peace a pracuj na sebe :)

Spoiler:
We're sick of you crying in here!
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod elladan1 11 Júl 2011 13:03

Edit: Písal som to skôr ako som si prečítal to čo písal Topolman, aby to nevyzeralo že len po ňom opakujem :D

Je trochu rozdiel keď sa sťažuje hráč, ktorí je uznávaný a už niečo aj dokázal a keď sa sťažuje niekto ako ho stále suckoutujú ryby na mikrách.
Ja tvoj blog tiež sledujem, ale nebaví ma čítať o tom ako ti kto crackol AA aký si dostal setup a pod. také príspevky viac menej ani nečítam.
haman napísal:ja si ku kazdej sng session pisem kolkokrat nastala niektora z tychto situacii:
1. suckout - dostanem suckout
...
srsly? :shock: Čo ti to prospeje?
Myslel som si o tebe, že máš zmýšlanie na trochu inej úrovni, radšej si píš ruky ktoré si zahral zle, alebo situácie v ktorých si si nebol istý.

To pLAYERsvk:
To, že sa opýta na nejaké materiály na štúdium na to nie je nič zlé, či je to na prvej, 29tej alebo 500tej stránke.
pLAYERsvk napísal:Vdaka za prinos v SNG komunite

uvedomujes si ze
hrajes hry s najnizsou varianciou aka existuje.. (v porovnani s CG, MTT, atd..)
hrajes hru ktora ma najnizsie poziadavky na skill.. (jednudoche 3fazy, ktore sa treba naucit ako hrat.. celkovy cas na studium asi ...

FR CG má nižšiu variance ako FR turbo SNG? To počujem prvý krát.
Tak tebe možno stačili dve hodiny a vedel si o sitngo všetko, ale nie každý má po pár článkoch a videách dokonalý bet-sizing, cbet, push/fold atď.

x-bat, spomínal si "Alkaatcha" tak na tej stránke je plno článkov a videii od neho, ktoré si určite pozri.
GL :gl:
Obrázok používateľa
elladan1

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 21 krát/13 krát

Odoslaťod haman 11 Júl 2011 13:56

elladan1 napísal:
haman napísal:ja si ku kazdej sng session pisem kolkokrat nastala niektora z tychto situacii:
1. suckout - dostanem suckout
...
srsly? :shock: Čo ti to prospeje?
Myslel som si o tebe, že máš zmýšlanie na trochu inej úrovni, radšej si píš ruky ktoré si zahral zle, alebo situácie v ktorých si si nebol istý.

;) urcite mi to prospieva, ked to robim :) bavi ma statistika a hladam korelacie urcitych javov. okrem ineho mi to odburava tilt, proste zvysim pocet suckoutov o 1 a idem dalej, uz sa k tomu nevraciam. A zle/problematicke ruky si pisem tiez don't worry. ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod x-bat 11 Júl 2011 21:10

Videa od Alkaatche jsem videl asi 3x, rikam, ze mam problem s varianci :) I kdyz to muze vypadat jinak, kazdy tah si dokazu oduvodnim a urcite to tam nehazu na nahodu. Dneska pro zmenu plus, suckouty standartne 50-50 (a o tom to je)...

Ale zkusme to vzit z jineho konce, neresit nesmysle a urazet se. Nevim si rady tady:
Pozor!!! Jde o turnaj Dirty Dozen, coz je 12 lidi, 2x 6 u stolu, vyplacene 4 pozice (4. bere buy-in, plus je az od 3. mista - vyplata 50/35/15/10). Omluvte zhorsenou kvalitu converze, ale dostat ruce z iPokeru do slusneho formatu je umeni...

1. ruka:

Klasicky bubble, ale!!! Vsichni pushuji pouze top 10, call push naprosto nahodne - neni problem J7o apod. Kdyby hraci tusili, co delaji, tak jde o jasny push, ale takhle?
$150/$300 No Limit Holdem
5 Players

Stacks:
HERO (UTG) $3220
CO $640
BTN $2370
SB $2200
BB $3570

Pre-Flop: ($450, 5 players) Hero is UTG with 9 :club: 9 :spade:
HERO ???

2. ruka:
Daleko od bubble, Standartni move - SB limpne!!! s parem, nasledne dorovnava allin. Nechapu smysl??? Toto vydavam pravidlne i s AA/KK/QQ.

$30/$60 No Limit Holdem
Stacks:
CO $3660
BTN $860
SB $3020
HERO (BB) $610

Pre-Flop: ($90, 4 players) Hero is BB with A:diamond: T:diamond:
2 folds, SB calls $30, HERO goes all-in $610, SB calls $550
...
SB shows
9:diamond: 9:spade:
Naposledy upravil x-bat dňa 11 Júl 2011 21:24, celkovo upravené 1 krát.
x-bat

Odoslaťod ramzey 11 Júl 2011 21:23

Obe push preboha!!!!
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod x-bat 11 Júl 2011 21:27

ramzey napísal:Obe push preboha!!!!

omg, precetl sis aspon, na co jsem se ptal u druhe ruky? A pokud dobre vidim, tak jsem tam pushnul... A precetl sis dotaz u prvni ruky? (plus netusis, co jsem tam udelal)
Clovek chce materialy, dostane arogantni prispevek. Polozim logickou otazku a dostanu dalsi arogantni odpoved. :poklona: Jake jsou teda predstavy o tom, co tady mam davat??? By me fakt zajimalo 8-)

3. ruka
Od bubble opet daleko, 2. lvl blindu. Tady asi neni o cem, nebo mi neco utika ???

$20/$40 No Limit Holdem
Stacks:
CO $3300
BTN $990
SB $2790 23/0/14 ruk
HERO (BB) $1070

Pre-Flop: ($60, 4 players) Hero is BB with K:club: Q:heart:
1 fold, BTN calls $40, SB calls $20, HERO checks

Flop: J:spade: 5:club: K:spade: ($120, 3 players)
SB checks, HERO bets $90, BTN folds, SB calls $90

Turn: T:spade: ($300, 2 players)
SB bets $150, HERO folds

Final Pot: $450
x-bat

Odoslaťod Samot10 11 Júl 2011 23:07

skusim sem dat ja ako brutal zaciatocnik nejaku uvahu...ak sa mylim tak ma opravte...

v zaciatocnej faze ma jeden strateny chip ovela vacsiu hodnotu ako ziskany, je tak? ak tu budeme betovat for value, tak nam hrozi, ze hrac nas dorovna s nejakou draw, kedze board je dost drawy a na dalsej street uz mozeme prehrat, ako sa to aj stalo...takze ja by som tu volil skor bet for bluff a pokusil sa superov vyhnat a vyhrat uz na flope...vsadil by som minimalne pot a mozno by som to aj znacne overbetol...otaznik je vsak nad tym, ci by mi to v takom pripade bol ten hrac ochotny zlozit...
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!