x-bat CG fish
Re: x-bat SNG
Cus.. na forum neprispievam casto... ale citam blogy kazdy den... takze mam prehlad... a neda mi to nevyjadrit sa... urcite nekonci s blogom je pravde ze to vyplakavanie by si mohol trochu obmedzit.. je ho tu az moc vela ..takmer kazdy druhy post variacia moze byt.. len som si uplne isty ci to bude jedina pricina.. uplne najlepsie by bolo ak by si zverejnil nejaky graf z HEM al. PT ... ked nechces zvejernovať vysledky - cisla, tie kludne vymaz, a nechaj len graf s krivkami..
a co sa tyka ruk:
K prvej ruke : urcite push.. v hre je short + mas cca 11BB + bublle efekt .. u mna easy push...
2. ruka. – std play, calluje preto lebo je to fish
v buducnosti, a nech sa to uz konecne otoci
a co sa tyka ruk:
K prvej ruke : urcite push.. v hre je short + mas cca 11BB + bublle efekt .. u mna easy push...
2. ruka. – std play, calluje preto lebo je to fish
v buducnosti, a nech sa to uz konecne otoci
- marwek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Ja neviem, naco ti treba vysvetlovat taketo jednoduche moves, ale pokusim sa.
1.handa : mas 2 najcasi stack, 11BB vacsinou ta ludia nebudu callovat light a mas stredny par, easy push.
Ak sa bojis, ze ta callne horsia handa, tak fakt sng nehraj.
2.handa : mas 10BB, suited A good kicker, to, ze SB limpne vacsinou znamena, ze je slaby. Je to easy push.
Aj ked uz si daco najde, mas to skoro 50/50 s tvojou handou proti jeho.
Tieto limpy su bezne aj od reguloarov, na bubline pokial maju v hre fishku, limpnu s utg, s btn a uz len dufaju, nech na boarde 527 si hitnes svoje K7 napriklad. V pozicii vacsinou betuju skoro pot a oop minreisuju ak su lepsi ako board.
Zaplat si cardrunners a postahuj si videa do aleluja, nastuduj si daku knihu o sng, precitaj dake clanky o tom a na taketo hluposti sa viac pytat nebudes.
Postni sem pls svoj all time graf s sng, nech sa ti pozrieme na zubok.
1.handa : mas 2 najcasi stack, 11BB vacsinou ta ludia nebudu callovat light a mas stredny par, easy push.
2.handa : mas 10BB, suited A good kicker, to, ze SB limpne vacsinou znamena, ze je slaby. Je to easy push.
Aj ked uz si daco najde, mas to skoro 50/50 s tvojou handou proti jeho.
Tieto limpy su bezne aj od reguloarov, na bubline pokial maju v hre fishku, limpnu s utg, s btn a uz len dufaju, nech na boarde 527 si hitnes svoje K7 napriklad. V pozicii vacsinou betuju skoro pot a oop minreisuju ak su lepsi ako board.
Zaplat si cardrunners a postahuj si videa do aleluja, nastuduj si daku knihu o sng, precitaj dake clanky o tom a na taketo hluposti sa viac pytat nebudes.
Postni sem pls svoj all time graf s sng, nech sa ti pozrieme na zubok.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
+1 k tomu all time grafu za vsetky sng!
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
ramzey napísal:Ja neviem, naco ti treba vysvetlovat taketo jednoduche moves, ale pokusim sa.
Problem je, ze vim, ze me light callovat budou - vsak jsem to tam i napsal. Zajima me, jestli staci i v tomto pripade 99. Zajima me, jestli je tady 99 push VZDY, BEZ OHLEDU NA TYP HRACU apod. Ale jestli mam pred sebou 4 hrace, kdy minimalne dvema je naprosto jedno, jestli skonci ITM ci vypadnou? (pro uklidneni - pushnul jsem)
Poznamka k bubble: vcera na stole 9889, druhy hrac vs. chiplead (rozdil par chipu)... chiplead na turnu dorovnava allin s 44... opravdu vi, ze je na bubble? opravdu vi, co dela? nebo se s druhym clovekem zna a stacknul ho? Uroven hracu je tragicka a tomu snad chci prizpusobovat push range.
btw. pro nekoho jasne veci, nekdo (ja) v nich treba hleda i nejake zaludnosti (ktere tam dost casto nejsou)... kazdopadne to je to, o cem mluvim - mam postovat ruky, ptat se, nebat se na cokoli zeptat. A pak jsou odpovedi "proc se ptas na jasne veci"? No to bude asi tim, ze v mych ocich tak jasne nejsou, ne?
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Tie deviny su pekna ruka pre wizard. Treba si len nastavit vyplatnu strukturu toho turnaja a calling range superov. Pekne tam uvidis aj kolko % ruk musia foldnut aby si bol ziskovy. Treba sa s tym pohrat, ak nevies ako na to, zase Alkaatch - SNG wizard video.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
x-bat napísal:Stacks:
HERO (UTG) $3220
CO $640
BTN $2370
SB $2200
BB $3570
Pre-Flop: ($450, 5 players) Hero is UTG with 9 9
HERO ???
Prepáčte že sa vám do toho zastariem. Som síce CG hráč ale pred pár mesiacmi som hrával aj SNGs.
Podľa mňa to vôbec nieje easy push. Ak sú to micro SNGs tak ťa BB bude určite callovať light a nedajbože že by sa do hry zapojil aj short tak ťa dorovná aj BNT a SB . Sem by bodli staty. A veď ešte nieste ani na bubble. A máš 11bb. Čo tak skúsiť open? Opravte ma ak mi niečo uniká ...
- tally-ho
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Unika ti to, ze toto je bubble, lebo su 4 plateni. Openraisovat s 11BB stackom z UTG je uplne zle. Da sa tu raisnut a nechat si nejakych 200 chipov behind, pre pripad, ze sa tam zapoja dalsi dvaja. To je tu najlepsia hra asi.
A suhlasim, ze to nieje uplne instapush (s ohladom na toho shorta), ale je to push.
A suhlasim, ze to nieje uplne instapush (s ohladom na toho shorta), ale je to push.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:Unika ti to, ze toto je bubble, lebo su 4 plateni. Openraisovat s 11BB stackom z UTG je uplne zle. Da sa tu raisnut a nechat si nejakych 200 chipov behind, pre pripad, ze sa tam zapoja dalsi dvaja. To je tu najlepsia hra asi.
Aha, je to bubble play tak potom som nič nevravel. To čo je za SNG? keď sú 4 ITM?
- tally-ho
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
1. iPoker - bonusovy Dirty Dozen, 12 hracu, 2x6 u stolu, 4 ITM
2. ruka 99 - jsem prave spekuloval nad tim, ze jsou schopni callnout light (dle stats, psal jsem to)... no, bylo mi taktne naznaceno, ze je to blbost, tudiz bez debat push za coz samo dik, kvuli toho jsem to tady dal...
2. ruka 99 - jsem prave spekuloval nad tim, ze jsou schopni callnout light (dle stats, psal jsem to)... no, bylo mi taktne naznaceno, ze je to blbost, tudiz bez debat push za coz samo dik, kvuli toho jsem to tady dal...
- x-bat
Kuriozita
Jojo, tak presne na tohle jsem 3,5h cekal Uz byl na dohled final table...
$800/$1600 No Limit Holdem
Stacks:
UTG $12996.72
UTG+1 $24599.99
MP1 $26260
MP2 $15584.70
MP3 $11664.68
HERO (CO) $15028.25
BTN $11275.30
SB $15162.72
BB $40287.64
Pre-Flop: ($3840, 9 players) Hero is CO with Q Q
3 folds, MP2 raises to $15424.70, 1 fold, HERO goes all-in $14868.25, 3 folds
Flop: Q J J ($34132.95, 2 players, 1 all-in)
Turn: A ($34132.95, 2 players, 1 all-in)
River: A ($34132.95, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $34132.95
HERO shows
Q Q
MP2 shows
A 8
Jojo, tak presne na tohle jsem 3,5h cekal Uz byl na dohled final table...
$800/$1600 No Limit Holdem
Stacks:
UTG $12996.72
UTG+1 $24599.99
MP1 $26260
MP2 $15584.70
MP3 $11664.68
HERO (CO) $15028.25
BTN $11275.30
SB $15162.72
BB $40287.64
Pre-Flop: ($3840, 9 players) Hero is CO with Q Q
3 folds, MP2 raises to $15424.70, 1 fold, HERO goes all-in $14868.25, 3 folds
Flop: Q J J ($34132.95, 2 players, 1 all-in)
Turn: A ($34132.95, 2 players, 1 all-in)
River: A ($34132.95, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $34132.95
HERO shows
Q Q
MP2 shows
A 8
- x-bat
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.