x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod Samot10 15 Júl 2011 01:34

Obrázok
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 15 Júl 2011 08:46

to mi je fakt kuriozita prehrat 71.5% fav handu.. :shock:
:what:
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod x-bat 15 Júl 2011 09:12

jooo, kdyby se tady merilo stejnym metrem...

nepotrebuji byt litovan, neni mi 15... vadi mi tady na foru jedna podstatna vec - mistni profici do blogu napisou, ze nevytoci standartni flip a spousta lidi se muze pretrhnout, aby je politovala. Ja tady dam klicovou ruku (na zasmani, ale chapu, ze vse ode me = crying), kde mam na flopu 1:99, a odpovedi mi jsou prispevky, ktere se me snazi ztrapnit 8-) No proc ne... Umim si zive predstavit, kdyz nekdo z "top" napise podobnou zkusenost do blogu, ze se pretrhnete s litovanim - ono to prijde a ja vam to pripomenu :ROFL:

btw. mrknete do tematu Kuriozity, blogu Mortylena (a jeho vcerejsi seznam nevytocenych flipu), blogu Pala (a litovani nad prohranym flipem). Co se tak chovat stejne ke vsem uzivatelum? (samo, nic proti nem, jen jsem na ne narazil jako prvni)
btw2. smazte nekdo tu hnusnou fotku klauna Scottyho, diky :)

Za tento príspevok od x-bat poďakovali :
tally-ho
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 15 Júl 2011 10:26

Ja som top? No pomoooc :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod x-bat 15 Júl 2011 10:43

hlavne ta ruka Chlpa v tematu Kuriozity z 14.7. je opravdu kuriozita :good: ryba odevzda komplet zetony s nicim, doskace str8 - hlavne, ze ja jsem tady za to byl asi 10x kamenovan... zahrano ok, dostavil se suckout. Ale chapu - jiny clovek, jiny pristup ;)
x-bat

Odoslaťod Samot10 15 Júl 2011 10:46

x-bat napísal:jooo, kdyby se tady merilo stejnym metrem...

ukaz mi forum, kde sa to tak robi :)
pozri tvoj blog cita mensia cast tohto fora, prevazne SNG hraci a dost aj tych skusenejsich. Ja som v SNG len zaciatocnik, ale uz som stihol pochopit, ze aj 2% sanca je strasne velka :D skratka v SNG ked si na bubline alebo ked hras s nizkym stackom, tak moc toho nenavymyslas, ked pushnes a niekto ta dorovna, tak uz to je vsetko len na nahode ake karty pridu...a ked si favorit povedzme 75% tak tych zvysnych 25% je tam preto, ze aj taka moznost moze nastat...a ked nastane, tak to, ze sa budes lutovat ti neprospeje...s tym sa len treba zmierit a hodit to za hlavu... ;)

a nedavaj sem uz taketo ruky, na badbeaty sa pozera kazdy denno-denne...skus sem skor postovat handy ako par stran dozadu...handy, v ktorych nie si si isty, ci si ich dobre zahral...pomoze to tebe, pomoze to dalsim zacinajucim hracom, teda aj mne :D ale vyplakavcie posty nikomu nepomozu, ani tebe ;)
Obrázok používateľa
Samot10

Odoslaťod x-bat 15 Júl 2011 10:58

porad zaseknute kolecko... jasne, ze dokud neni 100%, tak se muze prohrat... stejna ruka je u nekoho "neuveritelna smula", u druheho crying... at jde o stejnou situaci ala 50-50 :) a o to jde... tak bud muzou bez trapnych kecu postovat tyto ruce vsichni nebo nikdo. Ja ty o ty kecy nestojim :)
Proc sem neco davat, kdyz se stejne nikomu nezavdecim a odpovedi zde nenajdu, protoze se "ptam na jasne veci" ci "omg, to uz mas davno vedet"??? Boj s vetrnymi mlyny, o ktery nestojim :) Hromada for, hromada moznosti, kde se zeptat... mam pocit, ze tady jsem se uz fakt doptal...

btw. vyplakavaci post mi pomuze od tiltu - proc nadavat doma, kdyz to muzu napsat tady a mam klid? :) jak jsem psal - vyplakaval kazdy a vetsina z toho casem vyrostla/vyroste... A pokud tady na to neni nikdo zvedavy, mate moznost ubrat mi karmu ci chtit po adminovi, aby me vyhodil a tady to zamknul (vsak uz tady bylo par jedincu, kteri sli za odlisny nazor). OK, vzal jsem blog za spatny konec, bohuzel mam pocit, ze uz se nelze vratit zpet - uz jsem zde zarazen ve skatulce "debil" (nebo neco podobneho) a jakykoli prispevek znamena hovadinu nebo crying. Jen me v tom utvrdily reakce na tu nocni "funny ruku"...
x-bat

Odoslaťod pLAYERsvk 15 Júl 2011 11:41

niekto hra poker aby zarobil, niekto hra poker aby sa zabavil.. niekto hra poker aby sa mohol "chvalit" bad beatmi.. /emo

Za tento príspevok od pLAYERsvk poďakovali :
Samot10
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod matiapag 15 Júl 2011 12:16

Podla mna si trosku vedla :) Mi to pride tak, ze mas nejake zle obdobie a potrebujes sa iba vystazovat. A to nemam na mysli tu handu, ale tieto kecy okolo toho, ako ta nemaju radi... wtf? kvoli jednemu prispevku? nezamyslaj sa nad tym, ze niekto odcudzuje tvoje crying posty, zamyslaj sa nad tym, preco je to tak :) nejde o to, kto si a aky si uspesny, ide o tvoj pristup ku komunite a k samotnej veci... ty ked sem postnes kuriozitu, aka sa stava denne a este aj ocakavas utechu, tak nieco nie je ok :) a tie reci o tom, ze sa nepristupuje ku kazdemu rovnako... su tu ludia, ktori sa poznaju uz niekolko rokov a cely ten cas si navzajom pomahali zlepsovat sa a napredovat. je teda asi jasne, ze vzajomny zaujem tych ludi je trochu iny, ako zaujem o zvysok osadenstva. to ale neznamena, ze jednemu sa za tu istu vec niekto vysmeje a ineho pochvali, to je nonsense. som zvedavy, ci by tu niekto utesoval niekoho, kto si postne do blogu beat z nejakeho random online turnaja. a sry, ze Palovo vypadnutie z najvacsieho a najprestiznejsieho live turnaja ma mrzi viac, ako ta tvoja ruka...

nechcem ti krivdit, to ani nahodou. iba sa pls nabuduce zamysli nad tym, ked povies, ze ti tu ludia neodpovedaju na otazky alebo sa ti nebodaj smeju. je to tu plne ochotnych ludi, ktori ti radi pomozu, no treba si uvedomit, ze to vsetko robia zadarmo v ich volnom case a z ich dobrej vole, tak by nebolo odveci vazit si ich nazory a nie osocovat sa, ze nahodou pouzili na tvoju adresu nejaky expresivnejsi vyraz.

peace!
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Samot10 15 Júl 2011 12:30

tu ide o to za akym ucelom si si vytvoril blog? ci kvoli tomu, aby si sa zlepsil alebo aby si sa pochvalil vysledkami a vyplakal nad badbeatmi.....ked sem budes postovat ruky, v ktorych je o com diskutovat, tak sa tu bude diskutovat, ked sem budes postovat ako sa ti dari, tak ti ludia budu pisat pochvaly, ale ked mas odzaciatku az do konca len staznosti na badbeaty, tak sa necuduj, ze na to ludia potom reaguju tak ako reaguju...
Obrázok používateľa
Samot10

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!