popoBA napísal:...
Ja prave umieram tiez To je sila
A k tym trickam, takze vazne nebudem moct nosit tricka PS? Kedze tiez by som tym propagoval hazard??
popoBA napísal:...
mmcanny napísal:mna by zaujimalo, co na to hovori slovenska pokrova federacia, ci ako sa ta organizacia vola..
hyena napísal:Toto všetko je práca zlodeja Bergera z Nike,čo si a komunistou nakradol na stávkovú.Už počal Ms v hokeji pindal.
popoBA napísal:dajte si do googlu: "dag palovic takmer som zomrel", vyhodi to odkaz na clanok v plus 7 dni. mne ten link stale hadze chybovu hlasku ale pointa je zhruba v tom ze palovic nevyhral podla vlastnych slov WSOP preto lebo ho vo vegas pocas burky trafil do hlavy slnecnik,bol v bezvedomi atd (pritom rana na hlave tak 1x1cm obv) a ide zalovat prevadzkovatela za usly zisk z turnaja
rastik napísal:popoBA napísal:dajte si do googlu: "dag palovic takmer som zomrel", vyhodi to odkaz na clanok v plus 7 dni. mne ten link stale hadze chybovu hlasku ale pointa je zhruba v tom ze palovic nevyhral podla vlastnych slov WSOP preto lebo ho vo vegas pocas burky trafil do hlavy slnecnik,bol v bezvedomi atd (pritom rana na hlave tak 1x1cm obv) a ide zalovat prevadzkovatela za usly zisk z turnaja
je aj funkcny link? pls
ide mi len toto "Takmer zomrel - Na terase reštaurácie v Las Vegas ho trafil do hlavy slnečník, teraz žiada tučné odškodné", cely clanok je 404.
ScoobyDoobyDoo napísal:Inac, vitaz turnaja v pokri zarobi kolkokrat aj ovela viac jak vitaz dajakeho Wimbledonu
mmcanny napísal:try this: http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.sk
ale je to znoska bullshitov..
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 44 hostí.