Nitra drunk session vol. 2
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Nitra drunk session vol. 2
jaj tak preto ma ona potom nemala rada
inak chlapci pamatate si ako od nás tá casnicka v riu (aj ked som myslel ze je to barakuda doteraz ) pýtala obcianske?
inak chlapci pamatate si ako od nás tá casnicka v riu (aj ked som myslel ze je to barakuda doteraz ) pýtala obcianske?
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
[quote="popoBA"]haha od michaela pytali aj v prahe
uvidime kto sa bude smiat ked budeme mat okolo 50+ a mne budu zeny typovat 30 a ty budes vyzerat jak zosuvereny hajzeldekel z domova dochodcov
uvidime kto sa bude smiat ked budeme mat okolo 50+ a mne budu zeny typovat 30 a ty budes vyzerat jak zosuvereny hajzeldekel z domova dochodcov
- Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
- dzejkej
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
poldinhoo napísal:inak chlapci pamatate si ako od nás tá casnicka v riu (aj ked som myslel ze je to barakuda doteraz ) pýtala obcianske?
Pamatame, na moju adresu vyhlasila, ze "tamtomu mlademu muzovi neverim" a Mino sa normalne rozculil, ze sak on ma 27 rokov, tak ako moze od neho niekto pytat obciansky
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
michael163 napísal:popoBA napísal:haha od michaela pytali aj v prahe
ale prosim ta nehraj vsetko na longrun
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Kua vtom Riu keze pytali obcianske tak sme vlastne pili dalsiu vodku s dzusom... tu som do svojich vypoctov ohladom poctu drinkov aj zabudol zapocitat.
Ja som sa nerozculil, som bol prave polichoteny, ze odomna pyta obciansky. Normalne natom aj trvala a ja som ho obv nechal doma, lebo na takejto akcii ho max stratim. Potom to vzdala, videla ze somnou a poldim nic nevyriesi a jediny galantny clovek aka chlpo uz meditoval vtom boxe
Ja som sa nerozculil, som bol prave polichoteny, ze odomna pyta obciansky. Normalne natom aj trvala a ja som ho obv nechal doma, lebo na takejto akcii ho max stratim. Potom to vzdala, videla ze somnou a poldim nic nevyriesi a jediny galantny clovek aka chlpo uz meditoval vtom boxe
-
mino_o - Príspevky: 360
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Az teraz citam -
Ty si tam bol s nami?
mi3ckoo napísal:v riu sme si spravili vlastnu akciu
Ty si tam bol s nami?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.