P****Stars nevyplatilo slovakovi vyhru z SM?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: P****Stars nevyplatilo slovakovi vyhru z SM?

Odoslaťod MiskoKvo 23 Júl 2011 19:54

a nevravte mi ze sa herna so sidlom v piip.. neda pokutovat.. vid F****Tilt ..
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod emkey7 23 Júl 2011 19:56

no sak jasne sered :D
emkey7

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod tomiG 23 Júl 2011 20:24

inak raz som videl deal na SM a ked dali pause chalaniskovi spadol net tak dost dlho cakali a nic skusili mu zavolat zo starsu a ked sa mu podarilo pripojit tak mu admin napisal ze sa dovolal jeho otcovi a ze ho pozdravuje a drzi mu palce.no hned ma napadlo ze ten blazon si spravil registraciu na fotra ale az taky ze da jeho tel cislo? :crazy: inak k danej teme kellerman ho stackol a vo svojom blogu uvadza ako prijem aj tuto vyhru takze podla mna je to kacica respektive sa treba obratit z danou otazkou nanho.
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod kellerman007 24 Júl 2011 11:30

korki napísal:Zdravim pred nejakym casom sa podarilo vyhrat sunday milion, istemu slovenskemu hracovi z okolia galanty/serede... Jedna babka povedala(v tomto pripade ich bolo viac) ze PS odmietli vyplatit vyhru tomuto hracovi, z dovodu ze nemal 18 rokov? co je na tom pravdi, poculi ste o tom nieco?

Vyhra bola vyplatena okamzite a neboli ziadne problemy... Neviem odkial ziskavate tieto informacie a postujete absolutne nepodlozene veci... :o To, ze nehrava je sposobene aj tym ze nechce vsetko rozhadzat na 5k plo ;) co je rozumny pristup si myslim :D. Navyse som prave dosiel z 11 dnovej dovolenky na ktorej som bol aj s nim takze sme toho moc neodohrali za posledny cas :gl:
Obrázok používateľa
kellerman007

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 27 krát/65 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!