P****Stars nevyplatilo slovakovi vyhru z SM?
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: P****Stars nevyplatilo slovakovi vyhru z SM?
a nevravte mi ze sa herna so sidlom v piip.. neda pokutovat.. vid F****Tilt ..
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
no sak jasne sered
- emkey7
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
inak raz som videl deal na SM a ked dali pause chalaniskovi spadol net tak dost dlho cakali a nic skusili mu zavolat zo starsu a ked sa mu podarilo pripojit tak mu admin napisal ze sa dovolal jeho otcovi a ze ho pozdravuje a drzi mu palce.no hned ma napadlo ze ten blazon si spravil registraciu na fotra ale az taky ze da jeho tel cislo? inak k danej teme kellerman ho stackol a vo svojom blogu uvadza ako prijem aj tuto vyhru takze podla mna je to kacica respektive sa treba obratit z danou otazkou nanho.
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
korki napísal:Zdravim pred nejakym casom sa podarilo vyhrat sunday milion, istemu slovenskemu hracovi z okolia galanty/serede... Jedna babka povedala(v tomto pripade ich bolo viac) ze PS odmietli vyplatit vyhru tomuto hracovi, z dovodu ze nemal 18 rokov? co je na tom pravdi, poculi ste o tom nieco?
Vyhra bola vyplatena okamzite a neboli ziadne problemy... Neviem odkial ziskavate tieto informacie a postujete absolutne nepodlozene veci... To, ze nehrava je sposobene aj tym ze nechce vsetko rozhadzat na 5k plo co je rozumny pristup si myslim . Navyse som prave dosiel z 11 dnovej dovolenky na ktorej som bol aj s nim takze sme toho moc neodohrali za posledny cas
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.