HUD configuration / Layout

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: HUD configuration / Layout

Odoslaťod sorcerer 22 Júl 2011 19:59

ide mi hlavne o zobrazenie "mucked cards" supera a preco popri tom zopar nemat zopar informacii? minimalne tie staty co som spominal vyssie viem co znamenaju a viem ako sa daju vyuzit, som zaciatocnik na HU SnG, nie v pokri ako takom :) jednoducho chcem vediet ktore stats su tu dolezite a porovnat informacie, ktore som nasiel na nete s informaciami od hracov, ktori toto hravaju.
sorcerer

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod shark777 23 Júl 2011 20:13

Tak,páni.

Zopár postrehov pre tých čo chcú používat HUD PT3 alebo HM.Všetky stats ktoré budeš využívat pri hraní to môžeš poskladat podla seba,alebo podla nejakého návodu.Každý to má inak poskladané a iné hodnoty pozerá pri hraní.To,že to tam budeš mat pri hráčoch,neznamená,že ti to aj pomôže pri odhadovaní súpera.
Myslím tým tie čísla.ktoré uvidíš.Ked sa v tom nevyznáš,tak je jedno čo tam naskladáš.Budeš na to čumiet ako bacil do lekárne a len sa v tom zamotáš a aj tak budeš prehrávat.Nechcem ale nikoho od toho odradit,je to dobrá-vynikajúca pomôcka.
Osobne používam PT3 a mám v HUD-e naskladané 20 stats,ktoré používam pri hraní,ostatné aj tak máš v pop up okienku.
Týchto mojich 20 stats som skonfiguroval po dvojročnom používaní.Prezrel som vela stránok,analízu jednotlivých stats,spojitost medzi nimi,farebne som rozlíšil atď.Rád niekomu pomôžem,ale ked nemá niekto pojem o tých číslach,tak to nemá cenu.Všetky moje vedomosti o PT3 HUD mám z netu.Nikto to za mna neposkladal,nevysvetlil.-všetko len z čítania.
A skoro som zabudol,hrávam SNG FR,a občas MTT.Keď budem mat čas,tak tie moje stats hodím sem.

sorcerer-pre každého je niečo iné dôležité.
shark777

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod A_Rimmer 23 Júl 2011 20:34

Wtf? 20 stats pri hrani sitngo a mtt? Na SNGcka ti musia stacit 3 cisla aj to je niekedy zbytocne vela. :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod haman 23 Júl 2011 21:04

Co je fajn v PT3, ze si mozete vytvorit vlastne stats. To by som velmi ocenil v HEM, kde to este nie je a je to jedna z #1 poziadaviek HEM uzivatelov.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod shark777 23 Júl 2011 21:06

100 ludí 100 chutí.Práve o tomto som písal v mojom príspevku.
Máš pravdu,pri hraní SNG stačia aj 3,niekedy aj toto je vela.
Pri vyhrávaní ale tie 3,no neviem neviem.Tak potom načo ti je PT3?
shark777

Odoslaťod A_Rimmer 23 Júl 2011 21:24

shark777 napísal:100 ludí 100 chutí.Práve o tomto som písal v mojom príspevku.
Máš pravdu,pri hraní SNG stačia aj 3,niekedy aj toto je vela.
Pri vyhrávaní ale tie 3,no neviem neviem.Tak potom načo ti je PT3?

Ja mam HEM, nie PT3 a mam ho na to, aby mi ukazoval HUD :D a moje vysledky. V tom HUDe ale kludne stacia tie 2-3 cisla ako som povedal, zaklad je samozrejme VPIP/PFR, podla toho viem, ci je fish alebo solid hrac, ci ma napr. paru o tom, ze ma niekedy pushovat ATC a pod. Podla toho prisposobujem moj calling/pushing range proti jednotlivym hracom. To je v SNG ale tak asi vsetko, mam tam este nejake AF, fold to cbet, ale realne na to ani nepozeram.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod shark777 23 Júl 2011 21:47

A_Rimmer-to hráš na akom limite?
To aby nebolo všetko,tak pri hraní používam aj Equilator a aj Hand Grabber.
Pomali sa dostaneme k tomu,že tam toho máš aj ty viac.
shark777

Odoslaťod A_Rimmer 23 Júl 2011 22:06

15$ turbo ST SNG na stars. Hram 12 stolov a to co som napisal je vsetko co tam mam a staci to. ROI mam zatial 4% na cca 1k turnajoch, na 6.50$ som mal 7%. ;) Fakt si myslim, ze 20 cisel pri SNGckach je uplne zbytocne.

EDIT: Hand grabber a ekvilubrikator :D ci ako, to ani neviem co je. :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod shark777 24 Júl 2011 11:05

A_Rimmer-
No,pri takom počte stolov už chápem tie tvoje 3 stats.Jednak hráš turbo a ani miesto by na vic nebolo.Pri tej mojej konfigurácii by som nič iné nevidel len HUD- :lol2:
Hand Grabber je získavanie HH bez toho aby som musel sadnút za stôl a hrat. :good:
A ten tvoj ekvilubrikátor :lol2: mám na analízu hry a určovanie range hráča.
shark777

Odoslaťod slemo69 24 Júl 2011 11:22

hand grabber je povoleny ? teda nasiel som nieco aj na moju hernu - party, ale neviem najst info ci to mozem pouzit... nevie to niekto nahodou ? vdaka :Rose:
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!