HUD configuration / Layout
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HUD configuration / Layout
ide mi hlavne o zobrazenie "mucked cards" supera a preco popri tom zopar nemat zopar informacii? minimalne tie staty co som spominal vyssie viem co znamenaju a viem ako sa daju vyuzit, som zaciatocnik na HU SnG, nie v pokri ako takom jednoducho chcem vediet ktore stats su tu dolezite a porovnat informacie, ktore som nasiel na nete s informaciami od hracov, ktori toto hravaju.
- sorcerer
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Tak,páni.
Zopár postrehov pre tých čo chcú používat HUD PT3 alebo HM.Všetky stats ktoré budeš využívat pri hraní to môžeš poskladat podla seba,alebo podla nejakého návodu.Každý to má inak poskladané a iné hodnoty pozerá pri hraní.To,že to tam budeš mat pri hráčoch,neznamená,že ti to aj pomôže pri odhadovaní súpera.
Myslím tým tie čísla.ktoré uvidíš.Ked sa v tom nevyznáš,tak je jedno čo tam naskladáš.Budeš na to čumiet ako bacil do lekárne a len sa v tom zamotáš a aj tak budeš prehrávat.Nechcem ale nikoho od toho odradit,je to dobrá-vynikajúca pomôcka.
Osobne používam PT3 a mám v HUD-e naskladané 20 stats,ktoré používam pri hraní,ostatné aj tak máš v pop up okienku.
Týchto mojich 20 stats som skonfiguroval po dvojročnom používaní.Prezrel som vela stránok,analízu jednotlivých stats,spojitost medzi nimi,farebne som rozlíšil atď.Rád niekomu pomôžem,ale ked nemá niekto pojem o tých číslach,tak to nemá cenu.Všetky moje vedomosti o PT3 HUD mám z netu.Nikto to za mna neposkladal,nevysvetlil.-všetko len z čítania.
A skoro som zabudol,hrávam SNG FR,a občas MTT.Keď budem mat čas,tak tie moje stats hodím sem.
sorcerer-pre každého je niečo iné dôležité.
Zopár postrehov pre tých čo chcú používat HUD PT3 alebo HM.Všetky stats ktoré budeš využívat pri hraní to môžeš poskladat podla seba,alebo podla nejakého návodu.Každý to má inak poskladané a iné hodnoty pozerá pri hraní.To,že to tam budeš mat pri hráčoch,neznamená,že ti to aj pomôže pri odhadovaní súpera.
Myslím tým tie čísla.ktoré uvidíš.Ked sa v tom nevyznáš,tak je jedno čo tam naskladáš.Budeš na to čumiet ako bacil do lekárne a len sa v tom zamotáš a aj tak budeš prehrávat.Nechcem ale nikoho od toho odradit,je to dobrá-vynikajúca pomôcka.
Osobne používam PT3 a mám v HUD-e naskladané 20 stats,ktoré používam pri hraní,ostatné aj tak máš v pop up okienku.
Týchto mojich 20 stats som skonfiguroval po dvojročnom používaní.Prezrel som vela stránok,analízu jednotlivých stats,spojitost medzi nimi,farebne som rozlíšil atď.Rád niekomu pomôžem,ale ked nemá niekto pojem o tých číslach,tak to nemá cenu.Všetky moje vedomosti o PT3 HUD mám z netu.Nikto to za mna neposkladal,nevysvetlil.-všetko len z čítania.
A skoro som zabudol,hrávam SNG FR,a občas MTT.Keď budem mat čas,tak tie moje stats hodím sem.
sorcerer-pre každého je niečo iné dôležité.
- shark777
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Wtf? 20 stats pri hrani sitngo a mtt? Na SNGcka ti musia stacit 3 cisla aj to je niekedy zbytocne vela.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Co je fajn v PT3, ze si mozete vytvorit vlastne stats. To by som velmi ocenil v HEM, kde to este nie je a je to jedna z #1 poziadaviek HEM uzivatelov.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
100 ludí 100 chutí.Práve o tomto som písal v mojom príspevku.
Máš pravdu,pri hraní SNG stačia aj 3,niekedy aj toto je vela.
Pri vyhrávaní ale tie 3,no neviem neviem.Tak potom načo ti je PT3?
- shark777
shark777 napísal:100 ludí 100 chutí.Práve o tomto som písal v mojom príspevku.
Ja mam HEM, nie PT3 a mam ho na to, aby mi ukazoval HUD a moje vysledky. V tom HUDe ale kludne stacia tie 2-3 cisla ako som povedal, zaklad je samozrejme VPIP/PFR, podla toho viem, ci je fish alebo solid hrac, ci ma napr. paru o tom, ze ma niekedy pushovat ATC a pod. Podla toho prisposobujem moj calling/pushing range proti jednotlivym hracom. To je v SNG ale tak asi vsetko, mam tam este nejake AF, fold to cbet, ale realne na to ani nepozeram.
-
A_Rimmer-to hráš na akom limite?
To aby nebolo všetko,tak pri hraní používam aj Equilator a aj Hand Grabber.
Pomali sa dostaneme k tomu,že tam toho máš aj ty viac.
To aby nebolo všetko,tak pri hraní používam aj Equilator a aj Hand Grabber.
Pomali sa dostaneme k tomu,že tam toho máš aj ty viac.
- shark777
15$ turbo ST SNG na stars. Hram 12 stolov a to co som napisal je vsetko co tam mam a staci to. ROI mam zatial 4% na cca 1k turnajoch, na 6.50$ som mal 7%. Fakt si myslim, ze 20 cisel pri SNGckach je uplne zbytocne.
EDIT: Hand grabber a ekvilubrikator ci ako, to ani neviem co je.
EDIT: Hand grabber a ekvilubrikator ci ako, to ani neviem co je.
-
A_Rimmer-
No,pri takom počte stolov už chápem tie tvoje 3 stats.Jednak hráš turbo a ani miesto by na vic nebolo.Pri tej mojej konfigurácii by som nič iné nevidel len HUD-
Hand Grabber je získavanie HH bez toho aby som musel sadnút za stôl a hrat.
A ten tvoj ekvilubrikátor mám na analízu hry a určovanie range hráča.
No,pri takom počte stolov už chápem tie tvoje 3 stats.Jednak hráš turbo a ani miesto by na vic nebolo.Pri tej mojej konfigurácii by som nič iné nevidel len HUD-
Hand Grabber je získavanie HH bez toho aby som musel sadnút za stôl a hrat.
A ten tvoj ekvilubrikátor mám na analízu hry a určovanie range hráča.
- shark777
hand grabber je povoleny ? teda nasiel som nieco aj na moju hernu - party, ale neviem najst info ci to mozem pouzit... nevie to niekto nahodou ? vdaka
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.