matiho blog
Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)
citas to mati?? mne to poslal kamos pred par dnami a idem na to zevraj je to uplna bomba
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
jj, strasne sa mi to paci... uz som videl kadejake knihy o tom, ale tam boli len nejake obrazky ludi a bolo pod kazdym napisane, ze toto je taka obranna pozicia, toto taka a podobne hovadiny... Tuto je to uplne perfektne vysvetlene, a to som sa este ani nedostal k tej samotnej podstate, este iba nejake obkecavacky su tu, ale aj to je fest zaujimave
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
vyzera fajn...asi sa do nej pustim dik za odkaz
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
No momentalne som vo velmi sick obdobii. Zatial je to iba -13BI, co zasa nie je az take neuveritelne, ale dost sa to vymyka z mojho standardu, lebo som bol doteraz velmi malo swingy, co tento mesiac uplne zmenil a beham hore a doluuuu ako supermario. Problem ale je, ze po takom ozaj zlom dni ma trochu prejde chut do toho a dalsi den si dam pauzu (tento tyzden mam iba 5 dni odohratych). Tym ale trpi aj moj objem a samozrejme aj moj rakeback, ktory sa mi teraz v lete celkom zide Tak som zvedavy, ako sa toto este vyvine, BR je zatial safe, ale ak to bude takto este pokracovat, tak to nevidim velmi ruzovo. Tiez ma trosku frustruje ten Kominakov graf, ktory hovori, ze aj po dlhej dlhej dobe, ked vsetko vyzera ruzovo, moze proste nastat situacia, ze sa vsetko zmeni... Tak som zvedavy, ja mam tych 13BI na velmi malej vzorke, asi 4k ruk iba, co to robi o to horsie, ze su to prakticky dva ci tri dni hrania... Ale uvidime, prezili sme uz aj horsie veci, len je skoda, ze akurat teraz v lete sa to stalo Ale aspon som sa potesil dnes a spravil nakup osatenia v tescu, ktory ale nestal 3,99€ (MISO!)
Peace all!
btw, The Mentalist rulez!
Peace all!
btw, The Mentalist rulez!
-
Asi doomswitchli slovenske IPcky po tom emjaykovom godlike heateri nech sa to nejako vyrovna
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
No vyzera to tak, lebo nevidim velmi slovenskeho rega, co by to tam teraz nejako rozdaval
-
DIKY MAREK!
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
___Mortylen___ napísal:Asi doomswitchli slovenske IPcky po tom emjaykovom godlike heateri nech sa to nejako vyrovna
Nah, ja tento mesiac bezim tak nejak normalne. Resp.: ak toto je doomswitch, tak sa tesim na heater .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kua ja mam tiez EKG a v kuse sa tocim okolo +10BI - BE...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.