Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Blog uplakanej princezničky (Drobec)
nový mesiac začal fakt skvele prve 4 dni v pluse druhe 4 dni v sakra velkom minuse nato že je to NL30-20. a to som ešte nad EV.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Kolko stolov hras?
Edit: Plz, graf s SD krivkami
Edit: Plz, graf s SD krivkami
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
hram 6-8stolov. SD krivka mi ide pekne do p... a aj hlbšie. je niekde na -640usd
-
Otvor si 4 stoly a zacni premyslat nad kazdou situaciou, pis si poznamky, vsimaj si hracov atd., atd. Skus takto aspon 5 dni, ze co to s tebou spravi + review session na konci kazdeho dna
-
Jul tak tento mesiac už hrat nejdem tak tu je mini report.
Podobne ako tu par chalanov pisalo sa darilo aj mne. Do polovici mesiaci som zažil hadam klinicku smrt a potom som sa prebral a ku koncu namna sadlo trochu štastia. uvidim čo prinesie august
V juli som spokojný aspon s počtom hands hral som každy den, ale pravdov je že som mal kopec volneho času a travil som ho len doma za pc takže sa to prejavilo, ale aj počasie tomu pomohlo kežde to k vode vobec nelákalo. Posledny tyžden si dam pauzu a začnem až o týžden 1 augusta
Som rad už treti mesiac čo niesom v minuse ale zase do plusu som toho tiež moc nespravil.
ALL
Podobne ako tu par chalanov pisalo sa darilo aj mne. Do polovici mesiaci som zažil hadam klinicku smrt a potom som sa prebral a ku koncu namna sadlo trochu štastia. uvidim čo prinesie august
V juli som spokojný aspon s počtom hands hral som každy den, ale pravdov je že som mal kopec volneho času a travil som ho len doma za pc takže sa to prejavilo, ale aj počasie tomu pomohlo kežde to k vode vobec nelákalo. Posledny tyžden si dam pauzu a začnem až o týžden 1 augusta
Som rad už treti mesiac čo niesom v minuse ale zase do plusu som toho tiež moc nespravil.
ALL
-
Drobec, co to bolo za limity? Inak pekny BE hunt
-
Tak 27k NL20 a zvyšok NL30 (začiatok a koniec). Dik
-
zatial to v novej herni moc dobre nejde ale bavim sa celkom prijemna zmena po neviem kolkych rokch z LA
-
Pokračujem v nastolenom tempe na doxxe kde ma to za dva dni pekne j.... (tato cenzura je neuprosná tak rad by som vyjadril svoje pocit ) typkom chodia riadne hovadiny ale ja sa nevzdavam zajtra sa to hadam otoči. mam taku malu radost z red line ale je to sposobene tym že oproti LA su tu uplne iní hrači malo fishiek skor viac agresivnych regov ale nič s čim by som si nevedel poradit
Naposledy upravil Drobec37 dňa 30 Júl 2011 06:06, celkovo upravené 1 krát.
-
sure mas radost z menej fishiek a viac regov...?
- Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
- ___Mortylen___
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.