Low buyin live turnaje = EV- ?
Re: Low buyin live turnaje = EV- ?
1. turnaje zacinaju o 20:00 hod a final table zacina vacsinou o 2-3 rano. cize min 6 hodin hrania, ak nie je nejaky vynimocne maly pocet hracov alebo sa nedohodne rychly split. Je fakt, ze clovek aj casto vyleti skor, cize avg time na turnaj moze byt tie 3 hodiny.
2. ono to vyznelo, ze robim statistiku z 2 turnajov, ale tie posledne 2 boli len priklad ako tam funguje ta variacia. Ja si pisem kazdy turnaj co odohram, zacal som v januari 2010 v JLS v Istropolise, odohral som 192 turnajov, cca jeden za 4 dni a bol som 47x itm = 24,5%. AVG buyin 17EUR.
3. ROI mam presne 0%! ak nezaratam hitnute 5.miesto na Doxxbete (co nie je bezny low buyin turnaj - preto som ho do statistiky nezahrnul) - dokonca som viac hitoval minuly rok, pritom sa urcite herne zlepsujem - variacia. Jedine ako sa da toto minimalizovat, je objem, ale ja nemozem hrat castejsie ako raz-2x za tyzden.
4. nechcem to porovnavat s online, kde sa da multitablovat. chcem porovnat low buyin live turnaj s middle buyin live turnajom s ohladom na strukturu levelov v middle a late faze.
5. EV- a zli hraci: nie som podstatne lepsi ako vacsina. zaroven mam malo casu a cenim si ho, cize nemozem hrat na objem. Na tychto turbo turnajov sa pri takej malej vzorke edge neprejavi vyrazne. ROI 200% ? 15-20EUR/hod ako privyrobenie by som asi bral, ale proste to nevidim realne. Niekde je chyba.
2. ono to vyznelo, ze robim statistiku z 2 turnajov, ale tie posledne 2 boli len priklad ako tam funguje ta variacia. Ja si pisem kazdy turnaj co odohram, zacal som v januari 2010 v JLS v Istropolise, odohral som 192 turnajov, cca jeden za 4 dni a bol som 47x itm = 24,5%. AVG buyin 17EUR.
3. ROI mam presne 0%! ak nezaratam hitnute 5.miesto na Doxxbete (co nie je bezny low buyin turnaj - preto som ho do statistiky nezahrnul) - dokonca som viac hitoval minuly rok, pritom sa urcite herne zlepsujem - variacia. Jedine ako sa da toto minimalizovat, je objem, ale ja nemozem hrat castejsie ako raz-2x za tyzden.
4. nechcem to porovnavat s online, kde sa da multitablovat. chcem porovnat low buyin live turnaj s middle buyin live turnajom s ohladom na strukturu levelov v middle a late faze.
5. EV- a zli hraci: nie som podstatne lepsi ako vacsina. zaroven mam malo casu a cenim si ho, cize nemozem hrat na objem. Na tychto turbo turnajov sa pri takej malej vzorke edge neprejavi vyrazne. ROI 200% ? 15-20EUR/hod ako privyrobenie by som asi bral, ale proste to nevidim realne. Niekde je chyba.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
popoBA napísal:kto preboha zaraba na slovensku 15e/h v normalnej robote? sak to by vychadzalo na 2400 mesacne v hrubom to si trosku asi prestrelil.priemer je tak 3-6 eur
to je iba priklad, je irelevantne ci je to 5 alebo 15 eur, jedna sa o tu motivaciu
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
haman napísal:1. turnaje zacinaju o 20:00 hod a final table zacina vacsinou o 2-3 rano. cize min 6 hodin hrania, ak nie je nejaky vynimocne maly pocet hracov alebo sa nedohodne rychly split. Je fakt, ze clovek aj casto vyleti skor, cize avg time na turnaj moze byt tie 3 hodiny.
to moze byt celkom realne a aj celkom dobre cislo
mal by si zahrnut, ale na eur/hod to bude asi aj tak dost malo
Pre toto (cas) som ja prestal hrat MTT. Podla cisel hore si odohral cca 576 hodin. Ak si zoberies online MTT regulara, ktory hra multitabluje denne 8-10 hodin naraz 5-7 turnajov (niektori menej niektori viac), tak ten isty pocet zahraju za povedzme 15 a menej dni, ak zle pocitam, tak ma opravte. Je bezne ze nemaju vacsiu trefu, ale spustu ITM umiestneni a dokonca ani zdaleka 24% ako mas Ty. Ak to ale budes mat dlhsiu dobu takto, tak tam tie chybajuce umiestnenia v top 3 budu chybat. Chybajuca agresivita v neskorsich fazach, umenie, stastie ? - ktovie, asi najlepsie Ty..[/color]
- cercerBTSSK
este k tomuto - ak si myslis, ze sa svojim skillom nestratis aj v turnajoch s vyssimi buyinmi, tak skus co si navrhoval. Ale zase je to o case, vyssie buyinove turnaje maju dlhsie levely atd....
ono je asi nazoaj dobre riesenie nieco middle cca 30-50 buyin a 200-300 hracov, co mozes najst tu za hranicami...
A ten rozdiel v skille takmer nie je
este k tomuto - ak si myslis, ze sa svojim skillom nestratis aj v turnajoch s vyssimi buyinmi, tak skus co si navrhoval. Ale zase je to o case, vyssie buyinove turnaje maju dlhsie levely atd....
ono je asi nazoaj dobre riesenie nieco middle cca 30-50 buyin a 200-300 hracov, co mozes najst tu za hranicami...
A ten rozdiel v skille takmer nie je
- cercerBTSSK
tie 4 hodiny som ratal ako priemer, niekedy vypadnes v prvej hodine
200 turnajov je uz slusna vzorka ale stale asi nic moc, hlavne ak tvoje skutocne ROI nie je extremne vysoke, cim nizsie ROI tym vyssia variance
myslim ze na vyssich BI budes mat spravidla aj nizsie ROI cize to ta asi nevytrhne, hlavne ak je lepsia struktura tak dlzka trvania turnaja bude vyssia a tym padom hourly pojde smerom k tomu co mozes dosiahnut v nizsich turnajoch
ROI=0 nemas kvoli strukture turnajov, bud mas smolu alebo nie si tak dobry ako si myslis ze si oboje je mozne
200 turnajov je uz slusna vzorka ale stale asi nic moc, hlavne ak tvoje skutocne ROI nie je extremne vysoke, cim nizsie ROI tym vyssia variance
myslim ze na vyssich BI budes mat spravidla aj nizsie ROI cize to ta asi nevytrhne, hlavne ak je lepsia struktura tak dlzka trvania turnaja bude vyssia a tym padom hourly pojde smerom k tomu co mozes dosiahnut v nizsich turnajoch
ROI=0 nemas kvoli strukture turnajov, bud mas smolu alebo nie si tak dobry ako si myslis ze si oboje je mozne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
haman najvacsim problemom svk turnajov je ze sa tu ziadne MTT nehraju a v tom je cely problem tieto turnaje 100-200 clenne su stale len sng aj ked sa snazia tvarit ako mtt na online mtt zacinaju tak od 500ludi az po 5-6k a aj viac tam sa dostat do itm je omnoho jednoduchsie ako na 200clennom turnaji i ked itm je stale nastavena tak na cca 12% takze matematicka pravdepodobnost je rovnaka ale na tych velkych turnajoch sa moze stat ze chip leader ma stack 600k avg je 100k a ty sa do itm dostanes z 10k to sa na 200live sng prakticky nikdy nestane...a este ja osobne vnimam na slovensku organizovanie pokrovych turnajov ako nutne zlo pre hernu vobec im ta tych turnajoch nezalezi profit maju len z automatou rulety a CG potom to aj tak vyzera nic v zlom aj za to malo dakujem
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Pridam svoje staty:
Od Augusta 2009 som odohral 188 turnajov (buyiny do 30e, vynimocne nejake 80e freezy pripadne dva doxxbety kde som sa kvalifikoval)
pisem si vsetky pokrove vydavky (cash, sitngo, cashin do herni a pod) a pri low BI live turnajoch v BA(ale aj v okoli) je to naozaj tazke.
po odohrati 188 turnajov som v pluse 183e (odohrate v: Hron, Allin, Stars, Concord Vieden, Concord BA, JLS, 23ka, jedno Brno )
66 krat final table
39 krat ITM
o nejakom profite nemoze byt rec (jedlo/pitie - iste, to sa musi aj doma taxiky ked mi corkli auto a pod) je to hlavne o zabave a hrani s veeeeeeela oveckami a zopar dobrymi hracmi.
vela som sa za tie 2 roky naucil, hravam uz tusim 5 rokov .. teraz docela intenzivne a dufam ze raz hitnem daco vacsie ktovie uvidime
vela stastia vsetkym serioznym BA live hracom
Od Augusta 2009 som odohral 188 turnajov (buyiny do 30e, vynimocne nejake 80e freezy pripadne dva doxxbety kde som sa kvalifikoval)
pisem si vsetky pokrove vydavky (cash, sitngo, cashin do herni a pod) a pri low BI live turnajoch v BA(ale aj v okoli) je to naozaj tazke.
po odohrati 188 turnajov som v pluse 183e (odohrate v: Hron, Allin, Stars, Concord Vieden, Concord BA, JLS, 23ka, jedno Brno )
66 krat final table
39 krat ITM
o nejakom profite nemoze byt rec (jedlo/pitie - iste, to sa musi aj doma taxiky ked mi corkli auto a pod) je to hlavne o zabave a hrani s veeeeeeela oveckami a zopar dobrymi hracmi.
vela som sa za tie 2 roky naucil, hravam uz tusim 5 rokov .. teraz docela intenzivne a dufam ze raz hitnem daco vacsie ktovie uvidime
vela stastia vsetkym serioznym BA live hracom
- spooky
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/8 krát
66 krat final table
39 krat ITM
to fakt ?!?!
- cercerBTSSK
Samozrejme to zalezi od tvojho skillu, vysky rake a od toho, ako velmi si cenis svoj cas.
Na low buy in turnajoch sa da vyhravat, ale ak hras len pre peniaze urcite existuju lepsie sposoby ako zarobit.
Na low buy in turnajoch sa da vyhravat, ale ak hras len pre peniaze urcite existuju lepsie sposoby ako zarobit.
- skJacob
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/14 krát
Tak to sa musím pridať aj ja:
Živé eventy Texas Hold Em: prevažne Stars, Allin (pomenej Reduta, Hron, Poprad), Bilancia: 1.apríl-26.júl 2011
Live events: 52 tournaments = 7x 1.place, 4x 2.place, 1x 3.place, 2x bubble, Final table: 28% of time, Average: 38 players/event, Average buy in: 23€ +-
Tiež som v profite a ten vystačil na viac, ako len na kávu, či náklady s réžiami. Dalo by sa povedat že už štvrťrok je to taká malá výplatka mesačne k dobru. Samozrejme, chce to časom skúsiť veľký event, lebo tu o nejakej veľkej ziskovosti nemôže byť reči. Ale dá sa byť i na malých live určite ako EV+
Živé eventy Texas Hold Em: prevažne Stars, Allin (pomenej Reduta, Hron, Poprad), Bilancia: 1.apríl-26.júl 2011
Live events: 52 tournaments = 7x 1.place, 4x 2.place, 1x 3.place, 2x bubble, Final table: 28% of time, Average: 38 players/event, Average buy in: 23€ +-
Tiež som v profite a ten vystačil na viac, ako len na kávu, či náklady s réžiami. Dalo by sa povedat že už štvrťrok je to taká malá výplatka mesačne k dobru. Samozrejme, chce to časom skúsiť veľký event, lebo tu o nejakej veľkej ziskovosti nemôže byť reči. Ale dá sa byť i na malých live určite ako EV+
- Bossanowa
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.