LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
Need help s nastavenim hudu. Pouzivam pacmod + stary soft ofc. Pri tom ich mix6maxe mi to vobec nedrzi pozicie. Nastavil som si to na FR, pref seat mam 5 na kazdu variantu na pacifiku a stale mi to pri 6maxe lieta kade tade. Na kazdom stole mam hracov v inych poziciach a hud sedi len na jednu "variantu" a na zvysok je to pohadzane podla nej(a tam sedia zas na inych miestach).
Ked to presunem k nemu tak sa mi zas odsunie hud z ineho stolu mimo hraca tam. Niekto nejake tips? Mal som to nastavene ok-> ked som tam hraval(podla pacmod FAQ).
Novy soft velmi nechcem. Z dovodu, ze mi to pri autotilovani neberie 2hy monitor co sux + sa mi velmi nepozdava grafika(hlavne karty) Jedine zeby sa to dalo nejak oskinovat!
Ked to presunem k nemu tak sa mi zas odsunie hud z ineho stolu mimo hraca tam. Niekto nejake tips? Mal som to nastavene ok-> ked som tam hraval(podla pacmod FAQ).
Novy soft velmi nechcem. Z dovodu, ze mi to pri autotilovani neberie 2hy monitor co sux + sa mi velmi nepozdava grafika(hlavne karty) Jedine zeby sa to dalo nejak oskinovat!
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Nechápem jednu vec, zapíšem sa na wait list, vyskočí mi že mam prázdne a rezervované sedadlo, no keď si idem sadnúť vypíše že sedadlo je obsadené a mám si zvolit ine. Načo je potom ten wait list ?
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
vlk25 napísal:Nechápem jednu vec, zapíšem sa na wait list, vyskočí mi že mam prázdne a rezervované sedadlo, no keď si idem sadnúť vypíše že sedadlo je obsadené a mám si zvolit ine. Načo je potom ten wait list ?
Treba pockat, to miesto je rezervovane pre teba, len to niekedy blbne.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
mino_o riesenim tvojho problemu je (pravdepodobne) starsia verzia hudu, kedze v novom HM uz je pozmenena pre novy soft ktory pracuje inak.
posli mi do PM mail a poslem ti tu co mam ja a ide mi..
posli mi do PM mail a poslem ti tu co mam ja a ide mi..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Hej som si aj spomenul, ze vlastne som vtedy neupdatovaval HEm kvoli tomu problemu. Skusim sa pohrat stym new softom. Ak to neprekusnem napisem dik.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mne to ide bez problemov...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Zdravim
mam taky mensi problem chcem si tu zalozit ucet ale zistil som ze som sa tu uz raz registroval no nikdy som nehral o real money ani nerobili deposity ak ma niekto taku skusenost tak nech mi da vediet a ci by to mohol byt problem.
a popripade ako sa daju zisti udaje v lobby
mam taky mensi problem chcem si tu zalozit ucet ale zistil som ze som sa tu uz raz registroval no nikdy som nehral o real money ani nerobili deposity ak ma niekto taku skusenost tak nech mi da vediet a ci by to mohol byt problem.
a popripade ako sa daju zisti udaje v lobby
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Emjay mal podobny problem.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.