PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
ja som in prob bet taktiez.. vidime sa tam )
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
Stebou som este ani jeden prob bet nevyhral, budem musiet zabojovat
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
tak som si bol vcera pinknut turnajik. ako som uz vyssie pisal a aj tu na stranke sa to uz objavilo concorde card ma nove vedenie a to sa velmi pozitivne premietlo do urovne hrania uz po prvom tyzdni. vacsie garancie,viac ludi,lepsia struktura {pridanie niektorych levelov, ziadne poker zabijajuce nezmyselne deepstack turnaje}
hral sa 20+10 bounty freezout.
este pred turnajom si s marecccom,ramzeym,rockym a jozkom gocalom dohadujeme last longer propbet za 10 eur, tzn ze ten kto vydrzi v turnaji najdlhsie si od ostatnych odnesie 40eur
turnaj u mna absolutne nula bodov, vyhral som 2 slovom dva poty za cely vecer, ked najprv z BTN raisujem K8 a cbetom vyhravam a ptm ked si cely stol na 100/200 blindoch nalimpuje tak si overlimpnem na CO A 9 aby som po precheckovanom flope a malom bete od cicvora na turne hitol backdoor nutflush a beriem asi 2,5k pot. no ten bol aj z mojej strany posledny. totizto kazdy moj pokus o raise bol hned vedla mna odmeneny 3betom, najprv raisefoldujem 99, chlapik toci AA, potom opat raisefold 8 9 , potom dva krat raisnem a cbetnem dobry flop aby som barreloval aj dalej a vzdy dostal na river raise ked som obv nikdy nic nemal. takto som sa pekne odblindoval z 12,5 na 4.5 ked je na blindoch 150/300/25 cely stol nalimpuje ta ksi tiez callnem J8o na BTN a BB to raisne na 2,5k. cely stol fold, v pote kopa dead money,heads up,predpokladam ze idem tocit 60/40 mozno dokonca 50/50 ak takto sqeezuje nejaky maly pocket. no takze vzhladom na okolnosti to davam no bohuzial som trafil akurat do 88 takze no way
pocas turnaja aj po nom bezi 0,5/1 cash potom sa dokonca na chvilu otvoril aj 2/5 no co mna potesilo najviac tak sa otvorila aj PLO s jednym blindom 1euro. dokonca tento stol fungoval dlhsie ako hodinu asi 5 6 hodin hrame stabilne 6handed a hra sa velmi dobre, pri stole sedime da sa povedat rozumni hraci a celkovo je pri stole dobra nalada cely vecer. odisiel som dokonca aj v nejakom malom pluse {50BB} takze super.dufam ze sa bude PLO otvarat pravidelne a stabilne, to podla mna v BA dost chyba.
dnes sa vidime na 30e freeze {1600GTD} a urcite aj v piatok kde teda nachystali velku bombu a to freeroll FREEZOUT 2000GTD. ziadny skryty rebuy, proste naozaj freeroll o 2000 za 0 buy in s 5k starting stackom
jo aby som nezabudol last longer uchmatol jozko gocal aj cez ramzeyho presibanu taktiku ked nehal na stole velky stack a isiel hrat cash
hral sa 20+10 bounty freezout.
este pred turnajom si s marecccom,ramzeym,rockym a jozkom gocalom dohadujeme last longer propbet za 10 eur, tzn ze ten kto vydrzi v turnaji najdlhsie si od ostatnych odnesie 40eur
turnaj u mna absolutne nula bodov, vyhral som 2 slovom dva poty za cely vecer, ked najprv z BTN raisujem K8 a cbetom vyhravam a ptm ked si cely stol na 100/200 blindoch nalimpuje tak si overlimpnem na CO A 9 aby som po precheckovanom flope a malom bete od cicvora na turne hitol backdoor nutflush a beriem asi 2,5k pot. no ten bol aj z mojej strany posledny. totizto kazdy moj pokus o raise bol hned vedla mna odmeneny 3betom, najprv raisefoldujem 99, chlapik toci AA, potom opat raisefold 8 9 , potom dva krat raisnem a cbetnem dobry flop aby som barreloval aj dalej a vzdy dostal na river raise ked som obv nikdy nic nemal. takto som sa pekne odblindoval z 12,5 na 4.5 ked je na blindoch 150/300/25 cely stol nalimpuje ta ksi tiez callnem J8o na BTN a BB to raisne na 2,5k. cely stol fold, v pote kopa dead money,heads up,predpokladam ze idem tocit 60/40 mozno dokonca 50/50 ak takto sqeezuje nejaky maly pocket. no takze vzhladom na okolnosti to davam no bohuzial som trafil akurat do 88 takze no way
pocas turnaja aj po nom bezi 0,5/1 cash potom sa dokonca na chvilu otvoril aj 2/5 no co mna potesilo najviac tak sa otvorila aj PLO s jednym blindom 1euro. dokonca tento stol fungoval dlhsie ako hodinu asi 5 6 hodin hrame stabilne 6handed a hra sa velmi dobre, pri stole sedime da sa povedat rozumni hraci a celkovo je pri stole dobra nalada cely vecer. odisiel som dokonca aj v nejakom malom pluse {50BB} takze super.dufam ze sa bude PLO otvarat pravidelne a stabilne, to podla mna v BA dost chyba.
dnes sa vidime na 30e freeze {1600GTD} a urcite aj v piatok kde teda nachystali velku bombu a to freeroll FREEZOUT 2000GTD. ziadny skryty rebuy, proste naozaj freeroll o 2000 za 0 buy in s 5k starting stackom
jo aby som nezabudol last longer uchmatol jozko gocal aj cez ramzeyho presibanu taktiku ked nehal na stole velky stack a isiel hrat cash
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
fakt sa mi velmi paci ze concord sa zacal zdvihat z popola
Btw. omaha sa hrala aj v sobotu v hrone pocas doxxbetu
Btw. omaha sa hrala aj v sobotu v hrone pocas doxxbetu
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
dnes palo spominal vo svojom rozhovore o WSOP boylepoker hernu ako tajny tip. a musim mu dat za pravdu ako vidno mam tu nazbieranych nejakych 3600 boylepoints ale v herni sa asi rozhodli urobit mi vianoce a tak mi len tak znicoho nic drbli najvyssi ELITE status /125000 bodov/ pisal som na support ze wtf a le tam len nejaky robot co nevedel ani makke f. nuz nic staci uz len dufat ze poslu aj tych 1000dol na ktore mam kazdy mesiac ako Elite narok
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Kamo toto by bola najvacsia PRO kariera, keby ti mesacne az do roku 2020 chodi 1000 dolarov iba nejakou stastnou nahodou
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Najz, fasa heater!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Dufam, ze poslu. Potom hned cashout skor ako na to pridu
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Pisat na support? By ma ani v pate nepichlo .
Drzim palec!
Drzim palec!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Nasiel som na ich stranke cosi taketo: "Boylepoker reserve the right to enter a new player at any VIP level they wish." Som sa tam zaregistroval a hned som ten druhy level "Garnet", este nemam ani jeden iPoint
Btw, ako to tam je s tym rake-om? Hras aj CG? Vedel by si povedat, kolko sa tam da narakeovat na nejakom limite za isty pocet ruk, aby som si to potom vedel vypocitat? Lebo ten ich system je uplne odveci a neviem si len tak vypocitat, ze kolko iPointov vlastne dokazem nazbierat za mesiac Thx!
Btw, ako to tam je s tym rake-om? Hras aj CG? Vedel by si povedat, kolko sa tam da narakeovat na nejakom limite za isty pocet ruk, aby som si to potom vedel vypocitat? Lebo ten ich system je uplne odveci a neviem si len tak vypocitat, ze kolko iPointov vlastne dokazem nazbierat za mesiac Thx!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.