Low buyin live turnaje = EV- ?

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Low buyin live turnaje = EV- ?

Odoslaťod DevilMayCry 29 Júl 2011 13:34

trosicka off topic...ale povedzme ze vyhrate nejaky turnaj. Nechavate nejake % z vyhry pre dealerov alebo ? Ak ano tak kolko ? :fish:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod popoBA 29 Júl 2011 13:34

jj nechavam.vo feecku ;)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod MiskoKvo 29 Júl 2011 13:55

200 turnajov je velmo mala vzorka.. tie turnaje su vysoko ziskove .. treba doplnit volume a dobru hru ... zisk sa dostavi
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod DevilMayCry 29 Júl 2011 13:58

popoBA napísal:jj nechavam.vo feecku ;)

Dikes ;-) Minule som tam nechal par drobnych. Opakovat sa to uz nebude :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Ivo 29 Júl 2011 14:09

haman +1 za otvorenie tejto témy.

Podľa týchto štatistík sa mi potvrdilo, že hrať(U NÁS) tieto low BI turnaje absolútne nemá zmysel, iba len ak pre zábavu( aj to väčšinou som odchádzal domov zhnusený, čo tam človek zažije za úroveň) - napr.otvárať za 6-8 BB, tak to je fak t úroveň. :good:

Celé je to o tom, že v 450 tis. Bratislave je hádam 8 pokrových klubov, čo je ďalší nonsens. Pri predstave, že každý večer hrá v týchto kuboch dokopy 200 hráčov(to som len odhadol), tak potom tie garancie aj tak vyzerajú. Ak by tu boli len 2 dobré kluby, tak v oboch je každý deň po 100 ks s 3-4 násobne väčšími money poolmi a hneď sme niekde inde. Žiaľ taká je realita tu v Bratislave.

Ja to vidím tak, že treba ísť do tej Viedne, kde pri takých istých BI ako v Blave sú grancie3-5 násobne väčšie. Je tam síce aj x násobne väčší počet hráčov, ale keť sa tam niečo hitne, tak to stojí za to.
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 29 Júl 2011 14:47

Live MTT (ehm, SnG) nie su nic ine ako live regular speed deep 45man SnGs. A kto uz by len bol ochotny singletablovat toto s 20% fee (10% rake + 10% 'liga') bez rakebacku 15h/hour stylom v zafajcenom prostredi plnom divnych individui, half made mans a wannabies a takmer ziadnych zien/dievcat. Payout struktury su divne, levely su este divnejsie, naplnenie garancii resp. nasledne vyplatenie overlay jakbysmet, koluzie su na dennom poriadku, chip dumping, softplay medzi stamgastmi, ukazovanie si kariet, na "final table" stamgasti tlacia do nezmyselnych dealov, drbnute prestavky stylu 20-45 minut kazdu 1.5 hodinu (aby sa co-to popilo, narakovalo na cash) je toho kopu preco sa to imo original neda hrat.

Ked si clovek do toho zarata aj naklady suvisiace s obstaranim (doprava, jedlo/pitie, pasivne fajcenie, rozne rizika, tips) tak mu zakonite musi vyjst, ze to nestoji za to. A alternativne naklady su jednoducho obrovske.

Cloveka to jednoducho musi bavit a brat to ako zabavu (niekto si kupi listok do divadla, do prateru, niekto sa zabavi na pokri) a mat ambicie byt BE, resp. small winner a uzivat si svoj cas na stole v podstate zadarmo/s malym vreckovym.

Ja som toho live nahral relativne dost, bol som aj vo vyraznom pluse, ale ked som zistil, kolko som klubu nechal na poplatkoch, kolkokrat som sa vracal domov o druhej rano s 2.5x BI a pod. tak ma to prestalo bavit. (hlavny dovod bol aj tak ten, ze neznasam cigarety, takze pokym sa v kluboch bude fajcit, sotva sa tam ukazem :angel: )

Jediny sposob, ako to imo povazovat za +EV je nosit so sebou notebook/netbook a hrat SnG, MTT alebo idealne cash popri tych live donkamentoch.

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali - 2:
haman, haro
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod popoBA 29 Júl 2011 14:54

___Mortylen___ napísal:Jediny sposob, ako to imo povazovat za +EV je nosit so sebou notebook/netbook a hrat SnG, MTT alebo idealne cash popri tych live donkamentoch.

thats the point :)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Ivo 29 Júl 2011 15:11

som túto tému dnes spomenul svojmu kamošovi, ten hráva výlučne len live freerolly a za cca 20 mesiacov je v pluse 800 E.
I tudy vede cesta :crazy:
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod Bossanowa 29 Júl 2011 15:13

Len niekoľko úprav: Samozrejme, že nič nebráni popri týchto donkamentoch hrať aj online. V kluboch je Wifi. Žien v poslednej dobe pribudlo dosť vela, nie len z dôvodu 50% zľavy BI. Kluby sú dostupné ľahko v úplnom centre mesta. (Transportné náklady do Viedne treba rovnako počítať + réžie) Jedlo a nealko občerstvenie je už dlhodobo grátis! A to niekedy aj dva rôzne chody za večer. Pravidelné bývajú aj žrebovania v prestávkach o cash žetóny. V Starse sa pravidelne robí chipcount pred FT, na dumping si dávajú všetci pozor, doba je iná. Každý hra za seba. Softplayovanie medzi štamgastami? Obávam sa, že tí sa prášia medzi sebov ešte viac. :D Každý díl je vecou dohody posledného zúčastneného. Na stoloch aj tak vládne prevažne dobrá priateľská nálada. Už dávno neplatí, že by tam niekto vyčnieval z radu a hráčom hru nepríjemňoval svojím správaním. Ten cigaretový dym ale ešte pochopím.. :bad:
Bossanowa

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/3 krát

Odoslaťod haman 29 Júl 2011 15:31

DevilMayCry napísal:povedzme ze vyhrate nejaky turnaj. Nechavate nejake % z vyhry pre dealerov alebo ? Ak ano tak kolko ? :fish:

davam 2 az 15EUR podla vysky vyhry, nemusi to byt 1.miesto. Ak som s niecim vyrazne nespokojny (snazia sa ma osalit zmenenou vyskou vyhry, zly pristup personalu, atd) tak nedavam nic. toto sa stava vynimocne.

MiskoKvo napísal:200 turnajov je velmo mala vzorka.. tie turnaje su vysoko ziskove .. treba doplnit volume a dobru hru ... zisk sa dostavi

kolko turnajov je OK vzorka? 1000? to by som musel hrat denne 3 roky. doplnit volume? Cize vyletim z turnaja a utekam do ineho klubu na late join?

Ivo napísal:otvárať za 6-8 BB, tak to je fak t úroveň. :good:

Treba otvarat tolko, proti kolkatim superom svoju ruku chces hrat ;) Ak mas read na superov, ze vacsina z nich zaplati 3-4x open v prvych leveloch, tak preco neotvorit viac.

Ivo napísal:Ja to vidím tak, že treba ísť do tej Viedne, kde pri takých istých BI ako v Blave sú grancie3-5 násobne väčšie. Je tam síce aj x násobne väčší počet hráčov, ale keť sa tam niečo hitne, tak to stojí za to.

Cca raz za 2 mesiace sa necham nahovorit na turnaj v Rakusku. A vzdy sa dusujem, ze uz tam nepojdem ;)
Tam je este horsia struktura levelov ako v Bratislave. Schvalne si pozri ponuku Concordu a Montesina, a najdi turnaj s dlhsim levelom ako 25min. Napriklad teraz je v Montesine Big stack Weekend 115EUR buy 25 min level - vysmech!
Pri kratkych leveloch a velkych stackoch sa tvoj skill vacsinou utopi.

___Mortylen___ napísal:naklady suvisiace s obstaranim (doprava, jedlo/pitie, pasivne fajcenie, rozne rizika, tips)

rozved rozne rizika pls ;)

___Mortylen___ napísal:Jediny sposob, ako to imo povazovat za +EV je nosit so sebou notebook/netbook a hrat SnG, MTT alebo idealne cash popri tych live donkamentoch.

Toto niekedy aplikujem, bohuzial v Hrone nie su po ruke zasuvky. Raz som si v Starse doniesol aj predlzovacku :)
A v Concorde este minule vedenie zakazalo mat notebook pri turnaji, pritom maju el.zasuvky v zemi :( Musim zistit, aky ma nazor novy manager.

Ivo napísal:som túto tému dnes spomenul svojmu kamošovi, ten hráva výlučne len live freerolly a za cca 20 mesiacov je v pluse 800 E.

Ako to hra? Neberie rebuye len addon? Alebo ani addon?

Bossanowa napísal:Len niekoľko úprav: Samozrejme, že nič nebráni popri týchto donkamentoch hrať aj online.

V Concorde to bolo/je zakazane.

Bossanowa napísal:Jedlo a nealko občerstvenie je už dlhodobo grátis! A to niekedy aj dva rôzne chody za večer. Pravidelné bývajú aj žrebovania v prestávkach o cash žetóny.

To o akom meste/clube pises? Ci to je nejaky novy pokrovy film?
Naposledy upravil haman dňa 30 Júl 2011 13:45, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od haman poďakovali - 2:
Bossanowa, ramzey
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!