dzejkej napísal:1)
Potrebujes byt lepsi na riveri menej ako 20% casu. Nemozes info na to, aby si mohol vylucit horsie ruky .
2)
4betoval by som viac vzhladom na to, ze on 3betoval malo. Netuzim mu dat moznost callovat lacno s AK/JJ a potom to zlozit.
Co sa tyka turnu, tak je to 4bet pot vs nitty hrac a odcalloval si uz 1/2 stacku, takze moc netusim, co by tam mal a nepokladal by za SD value, takze by to mal otacat na bluff? Myslis, ze tam shovne JJ/QQ (aj bez FD), ale necallne s nimi? Mne sa paci viac shove viac ako callovanie, pretoze cakam, ze callovaci range bude sirsi ako shovovaci. Od OVP tam necakam fold ak maju FD a ak FD nemaju a obcas foldnu, tak zase nejak necakam, ze ich bude do potu tlacit on sam. Ale tak to je vsetko o tom, co z jeho strany ocakavas.
1) noo nase info je ze je to pasivny hrac a podla svojich skusenosti by som predpokladal ze vsetky 2p/sets/straights atd by raisoval uz niekde na flope alebo turne takze aspon ja si myslim ze vo vacsine pripadov bude mat flush a nejake male percento slowplayed horsie ale aj lepsie handy a K8 tiez callne polovicu pripadov, 88 asi raisne skoro vzdy no pohral som sa s pokerstove a dal som mu tam nejake slowplay komba 2p/sets/straights na flope, potom zopar komb K8 a vsetky 88 a nejake reasonable backdoor flush ako par+backdoor alebo gutshot+backdoor atd a vyslo mi
Text results appended to pokerstove.txt
29 games 0.015 secs 1,933 games/sec
Board: Ts Kh Qc 3h 8h
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 27.586% 27.59% 00.00% 8 0.00 { QdQs }
Hand 1: 72.414% 72.41% 00.00% 21 0.00 { KcKd, TcTd, 88, AhQh, AcJc, AdJd, AhTh, Ah9h, Ah7h, Ah6h, Ah5h, Ah4h, Ah3h, Ah2h, QhJh, QhTh, Qh9h, Qh7h, JhTh, Jc9c, Jd9d, Th9h, Th7h, Th6h, KcQd, KcQh, KcQs, KhQd, KsQd, KsQh, Kc8s, Kd8s }
takze to vyzera celkom fajn asi taky slusny breakeven spot river
2)
moj 4b mohol byt urcite vyssi pretoze nemame na seba staty a teda si nemusim zatial robit lacne blafy po flope som ho neputoval skoro na ziadnu range, pretoze vobec netusim aka je jeho 3b range BvB, ci je polarizovany alebo nie, ci calluje konektory vo 4b pote atd, jedine cim som si bol na 90% isty bolo to ze nema A v clubsoch kedze by to tam asi pleskol hned na flope s co najvyssou equitou takze som asi mohol kludne betovat a dufat ze spravi chybu na turne s nejakou vysokou kartou v clubsoch takze ano, bet turn a shove river, popripade shove turn je lepsie nez c/c a dufat ze bude blafovat alebo valuebetovat thin s Qc hlavne ked v podstate nema ziadne Ac v jeho range