tucniak napísal:len mne pride neproduktivne 24tablovat nosebleeds...?
nechapem ako to myslis
tucniak napísal:len mne pride neproduktivne 24tablovat nosebleeds...?
tucniak napísal:ze sa mi zda ze nato mas a mozno by si mal vacsiu hourly, keby sa viac zlepsujes, hras napr 6-8 stolov a s tvojim rollom (ak som dobre zachytil mas nejak 4k?) hras pomaly nl100..
TuKE napísal:rozdiel medzi midstakes levelmi je imo hlavne v mind setupe
ja som sa tiež vždy bál ísť vyššie, lebo však sa tam hrá o 2x viac peňazí a súperi teda budú lepší, ale h***o h***o zlatá rybka
súperi sú hrajú +/- rovnako ako nižšie, niekedy trochu viac aggro, alebo sa viac 3betuje alebo barreluje, ale to nie je imo problém a ako bonus, človek obvykle zarobí viac peňazí, aj keď má nižší winrate
ak má človek safe roll, tak nie je problém to skúsiť
ak 24 tableuješ a hráš 7 hodín denne, tak by ťa imo mali uživiť bonusy, či?
tucniak napísal:to s tymi bonusmi je good question. a som opomenul ze je to fullring sorry.
kazdopadne pri nejakom 8 tablingu by si dal za 7 hodin denne cca 5,5k ruk (6maxu), s tvojim rollom teoreticky pomaly nl200 mozes shotovat a hodinovku by si mohol mat solidne hustu:)
na druhej strane chapem aj tvoje argumenty (moje zivobytie bezprostredne na pokri nezavisi, takze sa mi urcite hra 'lahsie' atd..)
to bola len taka uvaha
magorko napísal:presne tak vacsinou je to viac aggro a kvoli tomu je aj vyssia variacia a neziskas kazdy pot tak lahko ako na nizsich stakes, regs brania viac fishky a svoje blindy, su lepsi v postflop game = nizsia winrate
no bonusy su asi to iste ako winnings 900-1000 dolarov momentalne potrebujem kazdy mesiac takze ostatne vlastne usetrim
marjan556 napísal:hrava niekto na PS aj 6m aj FR a vie porovnat priemerneho rega na tych istych stakes? lebo ja mam pocit ze vacsina microFR regov na 50 a 25 by na 6maxe neprezila viac jak 100k ruk. (vratane mna )
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.