Wolf's way
Re: Wolf's way
Ešte nahrať 6BI na NL10, počkať si na RB+Bonusy a možem s 25BI shotovať NL20, aj keď som plánoval aspon s 30BI ale za pokus nič nedám, vraj sa úroveň veľmi nelíši a prechod na NL10 bol až príliž ľahký. Pozeral som mesačný graf som 8BI pod EV, zelená je o pár dolárikov nad redlin-ou. + Dnes som v herni dosiahol status SILVER, čo znamena že su tam nejake freerolly ktore neviem či budem hrať ale budem získavať 2x viac Reward bodov ktoré sa zamienajú za doláre
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Ako aj v blogoch kolegov mesiac Júl = FAIL
Mesiac začal super, vybudoval som roll na shotovanie NL10, v podstate vyšiel hneď prvý shot a pohodlne som sa usadil na tomto limite. Nejakých 9k rúk šlo všetko ako malo, roll rástol a nebol som ďaleko od shotu na NL20. Potom však prišlo to čo tento mesiac pochytilo asi všetkých Lucky Ace hráčov. Nepríjemný downswing ktorý sa vlastne ešte stále ani neskončil. Skončil som 100$ pod EV, čo pre hráča NL10 nieje zanedbateľná suma a dosť by mi pomohla. Mesiac som nakoniec ukončil s profitom +43$, ktoré sú v podstate ešte z NL6 a NL10 je tak po 16k rukách -70BB. Bonusy tvoria sumu 122$ a tak mesiac končím celkovo +165$ čo je v podstate moj zatial najlepší mesiac
RL: Prvý prázdninový mesiac som na zábavu, ženy a chľast rozhádzal 2x toľko čo je moj bankroll a toto mi príde dosť -EV. Preto sa chcem v Auguste zabrzdiť a prestať chľastať 3-4x týždenne. Za tie peniaze som mohol mať peknú dovolenku, miesto toho trčím tu a pozerám sa ako prší. August beriem ako mesiac zmien
Ciele na mesiac Júl
Beatovať NL10 - nebyť posledných 7k rúk tak si to môžem aj zafajknúť po 9k rúk som mal WR nádherných 10
Vybudovať roll na NL20 - opäť to čo vyššie
Vylepšiť a hrať čo najčastejšie A-Game
Tvrdo pracovať na mindsete - mindset išiel hore, tvrdé bad beaty som bral s úsmevom a ovplyvnovali moju hru minimálne, stále je však na čom pracovať a stále to považujem za moj najväčší leak
Narakeovať minimálne $25 na Wi****m hill ( kvôli statusu na PS )
Odohrať solídny objem, minimálne 35k - Tu som to na začiatku prázdnin strašne precenil, myslel som že bude viac času ako cez školu a bol to pravý opak. Chľastačky, opice, chatovačky, stanovačky, festivali a podobné záležitosti sa podpísali pod nesplnenie tohoto ciela. Toto je dôvod aj na nesplnenie zvyšných cielov
Preštudovať všetky bronze články na PS
Každý deň minimálne v priemere 1/2 videa
Vybalancovat RL ( fitko, poker, štúdium, zábava )
Mesiac začal super, vybudoval som roll na shotovanie NL10, v podstate vyšiel hneď prvý shot a pohodlne som sa usadil na tomto limite. Nejakých 9k rúk šlo všetko ako malo, roll rástol a nebol som ďaleko od shotu na NL20. Potom však prišlo to čo tento mesiac pochytilo asi všetkých Lucky Ace hráčov. Nepríjemný downswing ktorý sa vlastne ešte stále ani neskončil. Skončil som 100$ pod EV, čo pre hráča NL10 nieje zanedbateľná suma a dosť by mi pomohla. Mesiac som nakoniec ukončil s profitom +43$, ktoré sú v podstate ešte z NL6 a NL10 je tak po 16k rukách -70BB. Bonusy tvoria sumu 122$ a tak mesiac končím celkovo +165$ čo je v podstate moj zatial najlepší mesiac
RL: Prvý prázdninový mesiac som na zábavu, ženy a chľast rozhádzal 2x toľko čo je moj bankroll a toto mi príde dosť -EV. Preto sa chcem v Auguste zabrzdiť a prestať chľastať 3-4x týždenne. Za tie peniaze som mohol mať peknú dovolenku, miesto toho trčím tu a pozerám sa ako prší. August beriem ako mesiac zmien
Ciele na mesiac Júl
Beatovať NL10 - nebyť posledných 7k rúk tak si to môžem aj zafajknúť po 9k rúk som mal WR nádherných 10
Vybudovať roll na NL20 - opäť to čo vyššie
Vylepšiť a hrať čo najčastejšie A-Game
Tvrdo pracovať na mindsete - mindset išiel hore, tvrdé bad beaty som bral s úsmevom a ovplyvnovali moju hru minimálne, stále je však na čom pracovať a stále to považujem za moj najväčší leak
Narakeovať minimálne $25 na Wi****m hill ( kvôli statusu na PS )
Odohrať solídny objem, minimálne 35k - Tu som to na začiatku prázdnin strašne precenil, myslel som že bude viac času ako cez školu a bol to pravý opak. Chľastačky, opice, chatovačky, stanovačky, festivali a podobné záležitosti sa podpísali pod nesplnenie tohoto ciela. Toto je dôvod aj na nesplnenie zvyšných cielov
Preštudovať všetky bronze články na PS
Každý deň minimálne v priemere 1/2 videa
Vybalancovat RL ( fitko, poker, štúdium, zábava )
Naposledy upravil vlk25 dňa 01 Aug 2011 09:47, celkovo upravené 1 krát.
- vlk25
Ciele na mesiac August:
NL20 regular
Trénovať Mindset
Skvalitniť a predĺžiť A-Game
Minimalne 25k hands
Viac študovať ako minulý mesiac
Udržať si status SILVER na PS
Dať sa dokopy v RL
NL20 regular
Trénovať Mindset
Skvalitniť a predĺžiť A-Game
Minimalne 25k hands
Viac študovať ako minulý mesiac
Udržať si status SILVER na PS
Dať sa dokopy v RL
- vlk25
Prišiel mi zaujímavý mail, že pri depozite max 2k možem reloadnuť 10% ako bonus. Počítam že mesačne nahrám 500 bodov to znamená bonus 50 dolárov (10bodov=1dolar). Rozmýšlam že by som skusil depozitnúť 500 dolárov a o nejaky tyžden alebo keď skončí DS rovno skusiť shotnuť aj NL20. Samozdrejme prvoradý cieľ je tých 500 dolárov cashoutovať naspäť nech to ako koľvek ohrozí moj BR. V najlepšom prípade by mi shot vyšiel nahral nejaké 4BI na NL20 a mal by som safe 25BI roll.
Oplatí sa to podľa Vás alebo je v NL20 nejaký veľký rozdiel čo sa týka skillu ?
Oplatí sa to podľa Vás alebo je v NL20 nejaký veľký rozdiel čo sa týka skillu ?
- vlk25
Rozdiel nie je velky. Je umenie najst pocas dna 2 dobre stoly na NL20.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
vlk25 napísal:. Za tie peniaze som mohol mať peknú dovolenku, miesto toho trčím tu a pozerám sa ako prší. August beriem ako mesiac zmien
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Chlpo1989 napísal:Rozdiel nie je velky. Je umenie najst pocas dna 2 dobre stoly na NL20.
A v akom čase sa to oplatí vôbec zapínať ? V poslednom čase ma už serie celý LuckyAce, ešte dva týždne do zadu som mal na stole 2-3 ryby teraz som rád ak tam je aspoň jedna, polovicu session iba tableselectujem a iba ma tiltuje keď musím stol vypínat po 20tich rukách
- vlk25
No ideal je od takej 20:00 do 23:00 si myslim, ale aj neskor sa tam najdu dobre stoly V takomto case je tych stolov najviac, no je tam aj dost regularov, tak su dlhsie waiting listy, ale vacsinou sa oplati pockat
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Tak aspon na stakes, na ktorych hram je piatok - nedela neskoro vecer/v noci cool. Aj ine dni o takom case je to fajn.
EDIT: A ked nemas fishky, tak nevypinaj session a trosku si zahraj s regularmi a popracuj na svojej hre. Ber to ako coaching .
EDIT: A ked nemas fishky, tak nevypinaj session a trosku si zahraj s regularmi a popracuj na svojej hre. Ber to ako coaching .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No takto, na NL10 vie clovek najst bezproblemov dobry stol a takisto na NL30. Doobeda je to na NL30 trosku horsie, ale da sa. Na NL20 sa da hrat az okolo 19-tej + je tam aj tak pramalo stolov a ak su, tak je tam 6 mietny waiting list. Idealne je tam hrat od 9-tej.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.