___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
Mal som tiez kedysi krizu a po praci som nevladal. Potom som zacal denne cvicit, zdravo sa stravovat a teraz som totalne v pohode.
Po praci pridem domov, odcvicim, dam si lahke jedlo, sprchu a zrazu mam energie a energie. Ked som necvicil, jedol som velmi nezdravo, tak som uz 2pm zaspaval v praci a ani prichod domov to nezlepsil . Nutno podotknut, ze prvy polrok som po namahavom dennom cviceni lezal polomrtvy v posteli, ale to len ten 6 mesacny zaciatok bol taky kriticky, potom uz pohoda .
Na obed jedavam vacsinou salaty (kuraci, ceasar), takze cesta po salat mi trva tak 10 minut a jem v office, takze to je dalsi cas, ktory usetrim.
Tiez sa hodi spomenut, ze som si vyziadal 75% uvazok .
Tak to funguje u mna, ale kazdy je iny, takze mozno u Teba bude riesenim pomaly ist hore, kym sa nedostanes na super hodinovku a potom das vypoved .
Po praci pridem domov, odcvicim, dam si lahke jedlo, sprchu a zrazu mam energie a energie. Ked som necvicil, jedol som velmi nezdravo, tak som uz 2pm zaspaval v praci a ani prichod domov to nezlepsil . Nutno podotknut, ze prvy polrok som po namahavom dennom cviceni lezal polomrtvy v posteli, ale to len ten 6 mesacny zaciatok bol taky kriticky, potom uz pohoda .
Na obed jedavam vacsinou salaty (kuraci, ceasar), takze cesta po salat mi trva tak 10 minut a jem v office, takze to je dalsi cas, ktory usetrim.
Tiez sa hodi spomenut, ze som si vyziadal 75% uvazok .
Tak to funguje u mna, ale kazdy je iny, takze mozno u Teba bude riesenim pomaly ist hore, kym sa nedostanes na super hodinovku a potom das vypoved .
- Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
- ___Mortylen___
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Som s5 z obedu
!!! Ja v domacnosti plnim zodpovednu ulohu 'veduceho filmoveho kruzku' a filmov ale hlavne serialov mam natahane, napozerane celkom pozehnane. Problem je ten, ze citujem: "...mna to samu pozerat nebavi..." go figure
Ale na zaklade empirickych skusenosti som zistil, ze ked ku koncu pustim nejaku nerdovsku zalezitost, napriklad Through the Wormhole, tak spi do 15minut a mozem od 22:00 drtit. Potom sa odsuchce o 23:30 do spalne so slovami: "nebudz zas dlho" na co odpoviem "tak urcitee" (=yeah, right, like that's gonna happen) a mozem pokracovat tak do druhej aby som stihol prist na 9:30 do prace
Rohypnol uz dosiel, ale pohar vina, nejaky shot z ladom pred spanim ju tiez spolahlivo uspi. Hlavne mi hra do karat, ze ona je unavena z prace, kde na rozdiel odo mna aj musi nieco robit
Preto to ponocovanie a preto nevidim velmi realne vstavat skoro rano. Ale rada je to dobra, budem nad tym rozmyslat!
A ist po 1000% rakeback v dnesnej dobe, to je dost gamble. Rake sice platim vysoky, ale nie je nad domacu hernu
1) Stiahni z torrentov oblubeny serial polovicky .. a nech ma aspon 7 serii.
2) Ak polovicka malo spava, chod zohnat omamne latky.
3) Ak polovicka pozera serial alebo isla spat, tak hraj.
4) Profit!
!!! Ja v domacnosti plnim zodpovednu ulohu 'veduceho filmoveho kruzku' a filmov ale hlavne serialov mam natahane, napozerane celkom pozehnane. Problem je ten, ze citujem: "...mna to samu pozerat nebavi..." go figure
Ale na zaklade empirickych skusenosti som zistil, ze ked ku koncu pustim nejaku nerdovsku zalezitost, napriklad Through the Wormhole, tak spi do 15minut a mozem od 22:00 drtit. Potom sa odsuchce o 23:30 do spalne so slovami: "nebudz zas dlho" na co odpoviem "tak urcitee" (=yeah, right, like that's gonna happen) a mozem pokracovat tak do druhej aby som stihol prist na 9:30 do prace
Rohypnol uz dosiel, ale pohar vina, nejaky shot z ladom pred spanim ju tiez spolahlivo uspi. Hlavne mi hra do karat, ze ona je unavena z prace, kde na rozdiel odo mna aj musi nieco robit
Preto to ponocovanie a preto nevidim velmi realne vstavat skoro rano. Ale rada je to dobra, budem nad tym rozmyslat!
A ist po 1000% rakeback v dnesnej dobe, to je dost gamble. Rake sice platim vysoky, ale nie je nad domacu hernu
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- dzejkej
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Ten posledny dzejkejov post som akosi prehliadol.
Skvela praca chlape, presne takto si to aj ja predstavujem! Uz som si zohnal P90x, v minulosti som 2roky aktivne posiloval (4x do tyzdna) a citil som sa skvele. Teraz mam o 28kg navyse a citim sa mizerne a co je najhorsie, uz sa velmi ani dievcata po mne neotacaju
Mal by som dat nejaky weight loss propbet alebo aspon sa nejako namotivovat lebo s touto 'neonacistickou' vahou 88kg pri 183cm som mimoriadne nespokojny.
CHANGE!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WJo0_llL1Q8
Skvela praca chlape, presne takto si to aj ja predstavujem! Uz som si zohnal P90x, v minulosti som 2roky aktivne posiloval (4x do tyzdna) a citil som sa skvele. Teraz mam o 28kg navyse a citim sa mizerne a co je najhorsie, uz sa velmi ani dievcata po mne neotacaju
Mal by som dat nejaky weight loss propbet alebo aspon sa nejako namotivovat lebo s touto 'neonacistickou' vahou 88kg pri 183cm som mimoriadne nespokojny.
CHANGE!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WJo0_llL1Q8
-
dzejkej by ti mohol robit partaka ako tyto dvaja
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- lolofon
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
___Mortylen___ napísal:Mal by som dat nejaky weight loss propbet alebo aspon sa nejako namotivovat lebo s touto 'neonacistickou' vahou 88kg pri 183cm som mimoriadne nespokojny.
Jojo, daj. Mne ten Phat Phuck Challenge znacne namotivoval a potom som uz nechcel prestat pracovat na znizovaniu hmotnosti a zvysovaniu svalovej hotny. Akonahle chytis hybnost, tak sa zacnu diat zazraky. Ja som zacal cvicit kazdy den a ked uz tak cvicis 5 mesiacov, tak to nechces porusit .. [brag]A suma sumarum to vyustilo do sucasnosti, kedy som 464 dni nevynechal cvicenie .[/brag] .
-
Morty, ja by som do toho isiel s tebou, tiez mam par kg, ktorych by som sa chcel zbavit a nahradit ich niecim inym.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Morty, ja by som do toho isiel s tebou, tiez mam par kg, ktorych by som sa chcel zbavit a nahradit ich niecim inym.
No ty ano Siel by som do toho aj ja, ale zaciatok mam uz za sebou a teraz mi to ide o dost pomalsie, cize by som bol dost v nevyhode
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:Chlpo1989 napísal:...
No ty ano
Vazne, pri lezeni v tych tazsich cestach je citis kazdy gram, takze ja by som potreboval dat dolu minimalne 6-7kg, len sa sam neviem vobec prinutit...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Dobre, dobre chlapci, nieco vymyslime. Len mi dajte chvilu cas, lebo este musim dojest tu babovku co som si kupil, nutelu, co som vcera otvoril a hlavne v nedelu mame rodinnu oslavu takze asi tak
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- Zeltzn
-
___Mortylen___ napísal:Dobre, dobre chlapci, nieco vymyslime. Len mi dajte chvilu cas, lebo este musim dojest tu babovku co som si kupil, nutelu, co som vcera otvoril a hlavne v nedelu mame rodinnu oslavu takze asi tak
Na zaklade tohoto postu mi je jasne ako to cele dopadne .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.